Pohmell on vist ikkagi nendel, kel maks läbi. Maks lihtsalt ei suuda mürke piisavalt kiiresti läbi töödelda ja need ringlevad veres.
Teine võimalus, et juuakse "vale" kraami. Mina olen joonud 20 aastat punast veini, ja noh.. mis seal salata, ikka kõvasti üle piirnormi. Sisuliselt pudel veini, iga õhtu.
Aga vein ise on kvaliteetne, kõrvale alati ka pudel vett ja hea suutäis juustu.
Pole kunagi pohmakat olnud, isegi peale ränka prallet, kus kolm pudelit veini on õhtuga ära tinistatud. Ja ma ise olen sealjuures juba 45.
Esimene soovitus on täielikult vale, süüa kõht ennem täis. Sel juhul peab inimene tarbima tunduvalt rohkem alkoholi alguses ja hiljem jääb garanteeritult üleliia purju. Ka pohmell on garanteeritud.
Sakuska, tapas peab olema ja seda tribitskitamise kestel.
Gaasilised joogid aitavad kaasa alkoholi kiiremale imendumisele maos, muud ei miskit.
Väike kogus alkoholi ehk õlu ravib hommikul edukalt ehk nö maandutakse sujuvalt.
JA võimalusel JÄÄTIS milles on rohkelt kaaliumi.
MILLEKS AVALDATAKSE ÜHE VÕHIKUST PROVIISORI POOLTÕDESID?
väldi pohmakat - püsi joobes!Kui aga pohmakas on juba kohale jõudnud, siis ei aita paremini miski muu, kui tuleb veidi peale võtta, aga ettevaatlikult, et asi joomiseks kätte ära ei läheks...
No täpselt. Ise olen 22, kui 18 hakatiseks sain, siis kuni 20nda eluaastani sai ikka joodud nagu hull ja enam ei isutagi lihtsalt. Vahest väike õlle ja piisab.
KOMMENTAARID (22)