Hea nõu

GEENITEADLANE: „Peame mõtlema, kuidas saab rahva usaldust tõsta, et vaktsiinid aitavad elusid päästa.“ (0)

LISA KOMMENTAAR

ee6. jaanuar 2019, 10:05
Samas sööd säilitusaineid ise ja söödad lastele sisse toiduainetega.
Hooliv5. jaanuar 2019, 01:15
Muidugi saab põhjalikumate selgitustega hoida Emajõe vee puhta. Selgituste saatel sõidab Rail Baltic ka Eestimaa loodust lõhestamata ja selgituste abil saab geene kogudes inimesed täiesti terveks faktsineerida...
bisness3. jaanuar 2019, 13:07
Laborites toodetakse gripiviiruseid ja vaktsiinide tulemuste mõju on tarvis analüüsida,inimese elu ega tervis ei huvita mitte kedagi.Raha,ainult raha on see, mis loeb. Vaadake, Ulmefilm.ee, mis tegelikult toimub maailmas
ei vaktsiinile3. jaanuar 2019, 11:29
Tundub,et inimesi kasutatakse katsejänestena.Hirmutatakse haiguspuhangutega ja surmaga lõppevatest gripi juhtumitest.Tegelikult ju kogu aeg sureb keegi,iga päev sureb keegi ja mitte grippi, vaid avarii ,või maja põlengu, või vähi,või õnnetuste tagajärjel jne.Minu tuttavate ja sugulaste hulgas pole mitte ühtegi grippi surnud inimest ja keegi ei vaktsineeri ennast ja ei kavatse seda ka tulevikus teha.
Olgem ettevaatlikud2. jaanuar 2019, 23:30
Keemiast tuleb eemale hoida.Probleeme pole mõtet juurde tekitada.Looduses on kõik olemas ja sealt saab abi,kui vaja. Televiisorist nägin dok.filmi,et "Seagripi" vaktsiini kõrvalmõju tagajärjel jäi laps parandamatusse unetõppe.Kukkus maha, kus ta parasjagu oli ja vajus raskesse unne.
Aga/täna 13:57-le2. jaanuar 2019, 23:04
Minu immuunsüsteem on nii tugev,et mul ei valutagi kuskilt ja ma pole kunagi haige.Igaks -juhuks ei lase ma omale mingit mürki süstida.Minu elu ja ise otsustan. Siin on mingi vastuolu:vaktsiiniga päästetakse elusid aga eutanaasia tahetakse seadustada..miks?
v2. jaanuar 2019, 20:53
https://www.youtube.com/watch?v=tJiQdMcc3tU
veda2. jaanuar 2019, 19:55
Miks te oma ellueliksiiri endale topelt ei süsti, surelikuse elliksiir või? Siis oleksite ju terve ja usuksime geneetikuid. Tooge end nähtavale ja näidake ,et teie olete eeskujuks. Näidake eeskuju ja kas teid saab uskuda . Ühte tea, Garajev, aga tema suust vaksiinist pole kuulnud, räägib inimlikkust koostõõst loodusseadustega.
Geenivaratu2. jaanuar 2019, 19:48
Kõigepealt võiks keegi selgitada, miks oleme kogunud 20 aastat mingeid vereproove. mida isegi ei analüüsita. MIlleks sellele jamale raha kulutatakse? Kui geenivaramu oleks kellelegi kasulik (Peale Metspalu kliki, kes saavad proove laiali saata ja siis selle eest ka autorlust), siis oleks ka mujal geenivaramud. Aga pole, sest milleks neid vereproove ilmaasjata koguda. Kui tekib võimalus sekveneerimiseks, saab ka kohe proovid koguda.
Tere2. jaanuar 2019, 17:49
no nii, jälle hakkab see tüütu propaganda vaktsiinide kohta. Nagu ristiusk toodi mõõga ja vägivallaga, siis raiutakse vägivaldselt vaktsiinide kasulikkusest. Tegelikult on riskid ja ohud mõõtmatud. Seda enam, et pole suudetud siiani ära tõestada, kas autism, ATH jne on vaktsiinidest põhjustatud või mitte. Aga no vaktsiinitootjaid huvitab ju ainult kasum ja mida nõrgem on inimkond, seda parem ju neile, st seda rohkem vaktsiine on inimesed nõrga tervise tõttu sisse manustama
In2. jaanuar 2019, 16:34
Kui ühe ema käest küsiti, kas ta vaktsineerib oma lapsi siis ta vastas et ei, ainult neid, keda tahab ellu jätta
totu2. jaanuar 2019, 16:22
on mis on, aga pärslannast geeniteadlane on kaunis naine!
Hiina rahvas kah usaldas2. jaanuar 2019, 15:33
https://www.nytimes.com/2018/07/23/world/asia/china-vaccines-scandal-investigation.html
Astroloog 2. jaanuar 2019, 14:15
Vaktsiinid on ravimitootjate vandenõu et inimkond välja suretada! MMS aitab kõikide haiguste puhul.
Aga2. jaanuar 2019, 13:57
Kas arvad, et teistel ravimitel ei ole abiaineid ja säilitusaineid? Kui neid karta, siis pole vaja ka ühtegi teist ravimit tarvitada. KÕIGIS ravimites on keemiat, ärge siis tarvitage ka valuvaigisteid, palavikualandajaid jne.
mimm2. jaanuar 2019, 13:47
igas vaktsiini doosis on abiained, säilitusained ja sada muud keemiat. Milleks ma pean neid laskma endale ja oma lastele sisse süstida????