Lapsed

PSÜHHOLOOG: kadeduse ja õeluse juured on lapsepõlves (3)

LISA KOMMENTAAR

järg10. jaanuar 2019, 21:27
liberalismiks moondunud, tema aga jahub jutte vaeste inimeste kadedusest ja öelusest. Vaesed slaavlased, keda enim on tapetud ja küüditatud, olid Siberis eestlaste päästjaid päris sageli. Olid nad siis kadedad ja õelad, kui aitasid? Juured on peas, ikka peas, kus pole kõik normaalne, aga see ebanormaalsus algab enamasti lapsepõlves, kuigi pole välistatud ka hilistekkeline ahnus ja õelus.
TP10. jaanuar 2019, 21:26
Mulle ei sobinud see tekst tervikuna. Mitte sõnagi ahnusest, mis on kadeduse ja öeluse ema ning sünnitab sõdu ja terrorit. Piisab vaid vaadata, kes neid algatavad ja toetavad, siis selle vähkkasvaja juured asuvadki kala peas. Sellise pea pärandab globalistlik maffiaklann põlvest põlve edasi ja muutub aina õelamaks. Hiljuti blokeerisin ma selle mehe oma sõprade hulgast. Nüüd saan aru, et õigesti tegin. Blokoeerisin, kuna ta paljastas enda olemuse kiites Marju Lauristini, keda ta lausa südamest siiani austab ikka enam ning enam...kommunismi verine, ahne, salakaval ja öel nägu on nüüd liberalism
7. jaanuar 2019, 21:45
Kõige kadedamad on sellisel juhul prokurörid, uurijad ja kohtunikud! Neile ei meeldi, kui keegi on seadust rikkudes hea elu, eelise jne saanud.