Uudised

TERVISEAMET: gripp levib laialdaselt, haigestumine kasvas nädalaga 60% (11)

LISA KOMMENTAAR

Smv25. november 2021, 21:17
Nuuksute siin gripi pärast, teadmata et aasta pärast on koroona epideemia maailmas ja inimestel maskid ees, õlad vaxe täis, koroona pass ja küll veel midagi välja mõeldakse
JÄTKAN --Ka TUULE --KÜLMAST :::::.7. veebruar 2019, 08:59
KAS see mustanahaline ,,üldse soojast ruumist välja tuleks ? AGA meie kõik peame töötama --iga ilmaga ;;JA siit ka rida haigusi Järsku olid tuule külmas no alguses ei tunne eriti midagi ! Käite tatisena kollektiivis koos tööl ja Nädala lõpus tundsin et nüüd kaob jõud ja tahtmine midagi teha,,ja ongi külmast -- gripp olemas
JÄLGIGE MUUTUVAT LOODUST ;;; täna hommik oli -10 ---õhtuks juba mingi 7. veebruar 2019, 08:54
siin KLIIMAS --PEAB OLEMA KARU TERVIS,, KASUKAS SELJAS
Ennuke7. veebruar 2019, 07:03
Oleme juba nii politiseerunud, et osa meist süüdistab ka gripi levikus valitsust. Arstiabist gripi korral niipalju, et arstiabi, sh haiglaravi, vajatakse siiski vaid raskemate gripi tüsistuste korral.
Enn7. veebruar 2019, 06:39
Paljudes kohtades kaotas reformistlik valitsus ära arstiabi saamise võimalused kohapeal. Suleti haiglaid ja teisi arstiabi saamise kohti. Eks ta nii levibki kui õigeaegselt abi ei saa.
Oi7. veebruar 2019, 06:31
Kuidas küll pisikud levivad. Isegi bussis võib inimene nakatuda, aga sinna ei saa midagi parata. Aga kas vähemalt gripi hooajal ei peaks toiduained kaetud olema. Mõnedes poodides ja kohvikutes on saiad ja pirukad lahtiselt ja haige inimene võib köhida ja tolm läheb ka peale. See on muidugi vaid üks võimalus haigestuda. Kohvik Energias on näiteks saiad ja pirukad leti peal kohe inimeste ees.
Eda7. veebruar 2019, 06:24
Kas ka gripi ravimeid pole. Väga paljud haigused on ravimatud. meditsiinile ja teadlastele pole antud võimalusi ravimite avastamiseks.
7. veebruar 2019, 01:55
Aeg hakkata õppima ja lahendusi leidma, see on ju häbiväärne number, kas 100%oleks täistabamus ja siis inimkond võtab vastu uue seaduse ,kus valudes saab alla kirjutada ja imelise süsti abil kiiresti vabaneda eluülesande täitmisest vabaneda. Aga targematel arstidel on anda ka tekkepõhjustele vastuseid .https://www.youtube.com/watch?v=_HmU77-N4uI Kas kaastundevõime puudumine vabastab vastutustest? Ja võtate vastu otsuseid , mis muudab meie mõtteid ja surute peale , et saatus ei lase areneda. Elekter on energia ja ilma selleta pole tervenemist.
HeH6. veebruar 2019, 21:38
Laboratoorselt kinnitati 539 A-gripiviirust ja 14 B- gripiviirust. Janüüd võtame ette vaktsineerimise info - Sellel aastal kasutame gripivastaseks vaktsineerimiseks VAXIGRIP TETRA 4-komponendiga vaktsiin B-gripi liini vastu.
Vaadake üle -oma Soojem aluspesu ja riietus ;6. veebruar 2019, 21:02
Enamus inimesi töö juures on alati nooremad on haiged ? KAS noorel -pole peal külm mütse peas pole,,, ,JA seista --külma tuule käes JA mis sokid teil jalas om? Juba vanaema ütles ,,nii kui jalad külma saavad --on teil endal kohe külm !
VASTIK ON JA TUUL JA KÜLM NIISKUS,, 6. veebruar 2019, 20:54
TULEB OTSIDA AHJUKÜTTEGA KORTER ;; VÕI KODU MAALE ,,KUS ON KA METSA -- SIIS SAAB KA SOOJA , KUI ÕIGEL PÄEVAL ---KÜTTEPUUD KOJU VARUD ,, KLIIMA EESTIS JA KÕIGE HULLEM SAJUNE JA NIISKE ,,, JÄRSKU ON KÜLMA 10.KRAADI RINGIS ,,REEDE LUBAB JUBA +2,3 soojakraadi,, Ka LIIGESTE HAIGETELE --ON KÕIGE VASTIKUM ---PIDEVALT MUUTLIK ILM,