Hea nõu

KIIRABIARST RAUL ADLAS: eakate probleemid on pigem hoolduse ja abistamise puudus, mitte eluohtlikud tervisehäired (6)

LISA KOMMENTAAR

Sirje Multram17. veebruar 2019, 23:21
Perearstid ise soovitavad kergekäeliselt kutsuda kiirabi või minna EMO.sse
Wana Meedik13. veebruar 2019, 08:24
Kui kellestki on kord juba saanud vanur, siis väga harva on tal raskeid kiiret abi vajavaid seisundeid; surma fikseerimine välja-arvatud. See on elu paratamatus, mis muidugi ei tähenda, et east olenemata ei peaks inimest aitama kasvõi lihtsalt vaevusi/valusid vähendades.
SM, ADLAS --TOOGE ARSTID TAGASI ,,VÕI SUUNAKE ÕDESID ARSTIKS ÕPPIMA12. veebruar 2019, 15:16
OLE SINA VANA --või ole sina Noorem HAIGE , Aga ARSTE ON TOHUTULT PUUDUS ;; EI AIDANUD INIMESI SEE ET 2,-4 SUURHAIGALT ON LIIDETUD,, MINGE VAADAKE ISE ---MIS HOMMIKUL "" MAARJAMÕISAS TOIMUB ,,, SEE ON NAGU MINGI "" ODAVA KRAAMI MÜÜK,, KÕIK KUHUGI KIIRUSTAVAD JA IKKA ISTUD MINGI 2,5 Tundi ukse taga,,, Sest nii palju haigeid --ON just selle vajaliku arsti järjekorras ,,, Ka seal TARTU HAIGLAS -- ei saa kohe keegi arsti jutule
Meeli11. veebruar 2019, 21:28
et milleks vanurite peale kiirabi raisata.Mitte väljasõit ongi eutanaasia eesti moodi.Täiesti tobe kuju.Vanadel inimestel ongi haigused,noortel on õnnetused või lihtsalt laiskus ennast arsti juurde loivata.
11. veebruar 2019, 17:37
"Adlase arvates võiks tervisekasvatus tutvustada inimestele ka alatuid trikke, mis turumajandusega kaasnevad. Ja et iga turundussõnumit ei tohi väga tõsiselt võtta." Mulle on paar arsti ise pakkunud toidulisandeid, üks nendest oli kirurg, Ütlesin ära. Ei tea kas märgiti digiloosse, et olen sõnakuulmatu patsient?.:)
Viplala11. veebruar 2019, 17:29
6ige jutt. Paraku meedia söödab inimestele 24/7 ette hirmujutte haigustest ja tervisehädadest. Igasugused artiklid ja testid ala “10 tundemärki et sul on...” panevad nii m6negi inimese kui mitte kiirabi kutsuma siis emosse kohale minema. Sooviks nii väga et saaks m6ni päev lehe lahtia lyya ilma et sealt m6ni haiguse- v6i surmaartikkel vastu vahiks.