Hea nõu

PEREARST ISEHAKANUD RAVITSEJATEST: nad õõnestavad usaldust meditsiini suhtes agressiivsete meetoditega (10)

LISA KOMMENTAAR

no21. veebruar 2019, 09:12
midagi on Eesti meditsiiniõppes üsna väär. Kui perearst ütleb, et tema ei tea taimede raviomadustest midagi ega tee vahet kortslehel ja kobrulehel, sest sellealane õpe pidi TRÜ-s olematu olema. Omal ajal kui NSVL lakkas Kuubat ravimitega varustamast otsiti Kuubas abi oma riigi teadmainimestelt ja rahvaravitsejatelt nii et hiljem kasutasid nende teadmisi Venetsueela ja mitme teise vaesema riigi abivajajad. Siit võib igaüks edasi mõelda.
to15. veebruar 2019, 16:21
Mis loomulikult ei tähenda,et jätame tugeva põletiku puhul antibiootikumid võtmata.Kuid tänapäeval on inimesed targemad ja oskavad ka oma peaga mõelda.Miks on nii,et televiisorist näeme sageli ravimireklaame,kui elupäästva vähiravimi hind on tehtud vahel kättesaamatuks.
Ats15. veebruar 2019, 15:50
Soolapuhujaid tuleb nagu seeni peale vihma-kui igal pool propageeritakse siis peab seal ju midagi ometi olema,arvab lihtrahvas...tegelikult aga kehtib põhimõte,et lollidelt tulebki raha ära võtta!Ja teletegijad ja ajakirjanikud võiksid siiski ka iseendale otsa vaadata,millise jama on nad pudelist välja lasknud!
liisu15. veebruar 2019, 15:50
Arstilt saad ainult retsepti, et minna apteeki lisa ja abiainetega rohtu saama. Puhast kraami sealt ei saa. Karta on et pöördun rahvameditsiini poole.
süüdistus15. veebruar 2019, 14:52
Keegi inimesi ravitsejate juurde vägisi ei tassi ning tean et vajadusel suunatakse arsti juurde, lisaks teavad nad ravimtaimedest rohkem kui nii mõnedki tarkpead kokku.Ju on see ka inimese enda soov ja usaldus. Peab olema võhik et kasutada siin lisaks kõigele veel sõna agressiivsete meetotitega?! Üldistada vist ka nagu ei tasu.Nõiajaht võiks lõppeda, nii mõnigi perearst natuke inimlikum olla. Ela ise ja lase ka teistel elada!
willy15. veebruar 2019, 14:28
Sellist asja nagu tõenduspõhine meditsiin polegi olemas. Kui oleks, siis ei muutuks arusaamised ravivõtetest kiiremini kui ilmateade. Väike meeldetuletus: vanas Egiptuses ravisid arstid peavalu trepanatsiooniga, keskajal oli hiirehambad üheks levinud ravimiks, edasi raviti paljusid asju, nnäiteks süüfilist, elavhõbedaga, aadrit lasti iga väiksemagi asja puhul, täiesti tunnustatud ja ametlik oli kaaniravi (sealt ka arsti kohta nimetus- kaanipanija) jne, vähem kui sada aastat tagasi müüdi ametlikult apteekides heroiini köharavimiks, ka lastele. Ja mida edasi, seda rohkem neid näiteid tuleb.
gibraltari loos15. veebruar 2019, 14:27
On 15. veebruar 2019, 14:18
Veel kolmandat tüüpi meditsiin , arstid, fysioloogid, kes on aru saanud, et peavoolumeditsiin( välja arvatud esmaabi, mis on vajalik ja tasemel) on põhiliselt äri ja on hakanud ise uurima kuidas organism toimib, mis on haiguste põhjused ja kuidas neid likvideerida. Sellised arstid on kulda väärt, Eestis on neid kahjuks vähe, Usas on tuntuim dr John Bergman kiropraktik ja fysioloog, ta on aidanud kümneid tuhandeid, kaasa arvatud mind, soovitan ta kanal youtubes üles otsida, saate tervist kordades rohkem kui Eesti perearstidelt.
15. veebruar 2019, 13:59
Kuna perearstid enamuses on ravimifirmade ja nende vasallide käsutäitjad ja orjad, siis mis inimestel üle jääb: abi otsida mujalt ja targematelt!
15. veebruar 2019, 13:48
Mis see teie asi on!? Demonstreerige, et teie, omaarust need ainuõiged arstid, suudate kedagi haigusest terveks ravida! Jääme ootama positiivseid tulemusi!