Hea nõu

PEREARST SOOVITAB: nii tugevdad immuunsust ja hoiad eemal kevadväsimuse! (8)

LISA KOMMENTAAR

mees metsast2. märts 2019, 21:14
Oleksid kõik arstid nii ilusad...
soovitada ju hea....2. märts 2019, 10:55
Ja jaluta väljas värskes õhus---?! kus sa jalutad , kui Kuristiku ja Oru tänavad Kardiorus on nagu liuväljad. Ülevalt Oru tänavast tuled autogagi külglibisemisega alla . Roided juba kukkumisest katki , siiamaani valud , nüüd veel kohutav nohu - pea paks.
Elu2. märts 2019, 10:43
Mis on kevadine väsimus? Kas jälle väljamõeldis? Magasid talvel pikalt , et kevadeks ära väsisid või ?Ärge lollitage inimesi. Kes viriseda tahab, see viriseb alati, nii tööl kui kodus.
haige2. märts 2019, 10:27
Näiteks kui oled haigestunud,pead kõigepealt panema ennast perearstile järjekorda ja haigus peab siis ootele jääma:)See on ju naeru koht.Kui siis perearst suvatseb sind saata eriarsti juurde on sinna jälle järjekord mitmeid kuid aga põletik peab ootama.Olen ka kohanud mõnda arsti,kes on väga abivalmid ja mitte rumalad.Hilinenud ravi tagajärg on krooniline haigus või surm.Näited on võetud reaalsest elust.Muidugi ka organism ise ravib.Muidugi inimesed on ka ise süüdi paljudes haigestumistes aga no mida teha sest häda ei hüüa tulles.Inimlik oleks siiski taastada ARSTIABI ja ...otse riigi eelarves
Heh2. märts 2019, 10:24
arst ütleb siin välja ühe asja, mida paljud arstid eitavad, sest sponsoreeriv ravimifirma ei luba. Mitte ainult köhijad-aevastajad, vaid ka näiliselt terved inimesed võivad haigusi edasi kanda,“ hoiatab perearst. Justnimelt. Kõige rohkem kannavad haigusi edasi vaktsineeritud kuid nakatunud inimesed, kes põevad haigust kergelt ja seetõttu käivad tööl edasi ja liiguvad rahvarohkestes kohtades ringi. Ülla-ülla vaktsiinid ei annagi 100% kaiset. Kui oled vaktsineeritud ja tõbine, istu kodus mitte är nakata teisi. Mittevaktsineeritu põeb raskemini istub nii või nii kodus.
küsijale2. märts 2019, 10:06
arsti juures või apteegist tervist ei osta. Sinna lähed siis, kui oled ise oma tervise rikkunud. Ennetus on oluline mitte tagajärgede silumine. Selles mõttes on see artikkel 100% õige
AbiVahendid Alaveri ja veerpalu poest2. märts 2019, 09:59
AbiVahendid Alaveri ja veerpalu poest
Külma Taat.2. märts 2019, 09:22
Kas pildil ongi see arst? Ilus tädi.