Meeled

OLE ENESEKINDLAM! Need kolm rumalat kommet võtavad sult viimase energia (8)

LISA KOMMENTAAR

ilma süüta süüdistused10. september 2019, 08:49
Süüdlasena ja ohvrina tunnevad vist alati need inimesed,kes tunnevad muret ka teiste p'rast ja kes omavad puhast südametunnistust,kes oskavad käituda nii,et teine ei kannataks põhjusetult.Neist on kahju,sest tavaliselt nad,vältides tülisid,annavad alla,loobuvad või alanduvad tigeduse ees.See on väga kurnav ja raske,see annab kurjale tugevamale jõudu juurde järgmiseks agressiivsuseks.Palun,aidake neid õelate eest kaitsta! Nad on ka liigselt mõjutatavad,näiteks alkoholi jooma või muud mitteharjumatut tegema.Kurb!
aga20. august 2019, 14:33
üle oma varju ei hüppa keegi, pinguta palju tahad
minulgi vist nii.9. aprill 2019, 09:13
Kui kaua ma vanameest kannatan? Mul juba valus, tema ikka ei märka piisavalt raha anda.
MIDA siis OLED TEINUD ,,ET MEES NII KÄITUB22. oktoober 2019, 15:11
VOT ON VANAMEES ,,KES NAISELE RAHA KA EI ANNA ?
sama siin5. aprill 2019, 18:47
kannatan samuti kuude kaupa kummalise haiguse all,ilmselt mingi viirus,arst ei leiagi abi,energia mul läinud,tuigun ringi ja väsin,elu on nässus.
koeranäss31. märts 2019, 11:10
Mina ei saa aru, mis toimub. Ma üritan ikka korralikult kirjutada, aga mingid käpakad tulevad sisse, sest kommenteerides ei näe kogu teksti. Andke loomale andeks.
koeranäss31. märts 2019, 11:08
v-le: ei viitsi kogu teksti kommenteerida (tundub, et on Google'i tõlge), aga kui suur on tema vibratsioonitase, vaat see ajab juba naerma. Kui on vähe vibratsioonitase on vähene, võib ju vibraatori osta. Kommentaar kastreerimisele.
v17. märts 2019, 21:11
Emotsioon , kes juhivad mõtteid, kuidas neid kaitsta. Tõsta enda vaimse arengu taset. Võtta endale natuke targem , kui oled ise. Nii kui saad aru, millest räägib, saad ka uuele taseme. Mitte mingit negatiivi lubada endale ei saa, ainult õppida ja ennast arendada. Karistada saame selle pärast, mida kuulda ei taha . Igasugune hirm peatab arenemise, mitte jääda oma õpetaja embusse, vaid leida endast jälle uus eeskuju. Seda saate küsida pendli käest, kui palju on sellel õpetajal teile tarkust anda ja kui suur on tema vibratsioonitase.vv