Foto: Envato Elements
Sisuturundus
19. märts 2019, 16:19

SUVEPEOD TULEMAS – kuidas muuta oma juuksed eriliseks?

„Külmal ajal on inimesed justkui talveunes, kõigil on mütsid peas ja pidudel käiakse vähem. Samas suvel toimub palju üritusi, nagu erinevad peod, koolilõpetamised, pulmad, aga ka suvearmumised – naine tahab lihtsalt hea välja näha,“ tõdeb Parukapoe juhataja Külli Koik.

Sel põhjusel suurenebki Parukapoe klientuur kevade hakul märgatavalt. Naised seavad sammud just Parukapoodi, sest sealt leiab ülilaia valiku juuksepikendusi, kaunistusi ja muid aksessuaare (näiteks banaanklambrid ja krunninõelad). Olemas on Tallinna suurim pulmaaksessuaaride valik.

Külli toob välja, et üheks kõige armastatumaks suviseks valikuks on šinjoon ehk hobusesaba. „Enda juuksed tuleb panna hobusesabasse ning lisada šinjoon. Tekib ilusam, paksem ja kohevam saba,“ juhendab spetsialist. Et hobusesaba juustest ära tuleb, kartma ei pea – seda kasutavad isegi professionaalsed tantsijad.

Parukapoes leidub erinevat tüüpi juuksepikendusi. Kõige populaarsemad on clip-in pikendused (hinnad algavad 145 eurost), mida saab igapäevaselt klambritega ise juustesse sättida. „Clip in sobib neile naistele, kes ei soovi lasta juuksuris püsipikendusi paigaldada,“ tõdeb Külli.

Clip in juuksepikendused lisavad õhukestele juustele tihedust ja lühikestele pikkust ning muudavad naise välimuse luksuslikult kauniks. „Üldjuhul piisab 100-grammisest komplektist, et juukseid pikendada. Kui juuksed on väga paksud, siis on vaja kahte komplekti või on võimalus meie kauplusest osta ka ühe riba kaupa lisa," jutustab spetsialist.

Juba paar riba juukseid muudab väljanägemist ja annab võimaluse teha erinevaid soenguid. Kõige sagedamini ostetakse üksikuid juukseribasid pulmasoengute tegemiseks. „Tahab ju iga pruut näha sel päeval välja kõige kaunim naine," nendib Külli.

Halopikendused on turul olnud küll aastaid, kuid Eesti naine avastanud need just viimasel ajal. „Halopikendused kinnitatakse juustesse tamiiliga, seda võib võrrelda peapaela pähe tõmbamisega. Need pikendused sobivad naistele, kellel on ülikiire elu,“ räägib Külli. 

Suvisel ajal suureneb tunduvalt erinevat värvi afropatsimaterjalide (hinnad algavad 7 eurost) müük. „Seda punuvad juustesse nii profid kui emad kodus lastele,“ lisab Külli.

Juuksepikenduste ostmisel saab palju nippe ja oskusi Parukapoe teenindajatelt. 

Mida paremini pikenduste eest hoolitseda, seda kauem nad püsivad. „Olemas on eraldi hooldusvahendid, mida kiputakse eirama. Tegelikult tuleb pikendusi pesta korra kuu või kahe tagant spetsiaalse šampooniga, mis toidaks vitamiinidega. Kui meie enda juuksed saavad peast vajalikke aineid, siis pikendused mitte,“ selgitab Külli.

„Eesti naised võiksid olla rohkem mängulisemad, kasutades juuksepikendusi nagu iga teist aksessuaari. Näiteks, et ühel päeval tuled tööle lühikeste juustega ja teisel päeval pikkadega,“ leiab Külli.

Parukapoest on võimalik osta clip in, tress-, keratiin-, teip- ja halo juuksepikendusi, hobusesabasid, juukseaksessuaare, parukaid ning huvitavaid peakatteid.

Tutvu Parukapoe valiku ja tegemistega kodulehel ja Facebookis!