Foto: Envato Elements
Sisuturundus
1. aprill 2019, 09:00

Kuidas saavutada säravvalge naeratus kodus?

Kes meist ei sooviks endale säravvalget naeratust? On ammu tõestatud, et särav naeratus annab enesekindlust, teeb õnnelikumaks, aitab jätta parema esmamulje ning palju muudki. Kuidas siis kõige lihtsamalt naeratus säravamaks muuta? Kas ja kuidas on võimalik kodus enda hambaid valgendada? Räägime sellest lähemalt Krislin Pihlamägiga, Beaming White’i ametliku esindajaga Eestis, kellel on antud vallas mitme aasta pikkune kogemus.

Mida peaks teadma enne hammaste valgendamist?

„Kui kodus hambaid valgendada, peaks kindlasti enne ostu uurima, mis tootega täpselt tegu on. Kollaste hammastega võitlemisel oli vanasti kombeks kasutada kõrge vesinikperoksiidiga tooteid, mis on väga ohtlikud. Kahjuks müüvad osad poed taolisi tooteid siiani,“ räägib Pihlamägi. Alates 2013. aastast on Euroopas hammaste valgendustoodetes lubatud vesinikperoksiidi sisaldus 0,1%.

Kuidas on kõige lihtsam kodus hambaid valgendada?

Kodus hammaste valgendamine on tänapäeval muutunud väga efektiivseks ja lihtsaks. Inimesed ei pea enam kulutama sadu eurosid hambaarsti juures. „Meie poolt pakutavatest on kõige populaarsem koju mõeldud Beaming White’i hammaste valgenduskomplekt,“ toob Pihlamägi välja. Beaming White on tegutsenud üle maailma juba üle kümne aasta ning iSmile.ee on nende ainus esindaja Eestis.

Beaming White’i hammaste valgendustooted on valmistatud USA-s, nad on maksimaalselt looduslikud ning väga heade koostisosadega. Pihlamägi lisab, et on ise juba mitmeid aastaid kasutanud sama komplekti. „Kuna minul on väga tundlikud hambad, siis sobib see mulle ideaalselt. Väga palju tooteid on mõeldud seitsmepäevase kuurina, kuid Beaming White’i puhul võib selle läbi viia ühe päevaga – kaks korda 30 minutit. Tulemus püsib pool aastat kuni aasta, olenevalt kui vastuvõtlikud on inimese hambad määrdumisele.“

Kas on võimalik ka koduste vahenditega hambaid valgendada?

„Väidetakse, et jah, kuid tulemused on väga varieeruvad ja võivad olla ebaühtlased. On välja toodud, et söögisoodaga hammaste harjamine aitab valgendada. Hambaplekke aitavad eemaldada tooreste puuviljade söömine ning üleüldiselt kiulised toidud,“ jutustab Pihlamägi.

Kuidas hoida tulemust, kui hambad on valgendatud?

„Kõige parem viis selleks on vältida happelisi ning suhkruga sööke ja jooke. Ka loomulik suuhügieen aitab tulemust hoida – kaks korda päevas hammaste pesemine ning hambaniidi kasutamine,“ lausub Pihlamägi. „Paljudele inimestele meeldib juua kohvi, musta teed ja veini ning neile soovitaksin kasutada hammaste valgendusvahtu ja valgenduspliiatsit.“

Tekkis huvi? Vaata täpsemalt SIIT!