Foto: maaris tolp
Sisuturundus
20. veebruar 2024, 10:56

Personaaltreeneri abil saavutad suurepäraseid trennitulemusi – ja see ei olegi liiga kallis!

Jõutreening on kõige efektiivsem viis korrigeerida figuuri ning saavutada ja hoida head füüsilist vormi. Tervislik toitumine ja trenn ei tee imet mitte ainult sinu kehaga, vaid eluga. Olles hea vormis, on sinu enesehinnang märksa parem ja loomulikult pööravad vastassoo esindajad enam tähelepanu.

Paljud naised arvavad, et jõutreening muudab nende keha mehiseks, aga liigne lihaselisus naiseiluga kokku ei käi. See on vaid eelarvamus. Õigete harjutustega, eriti veel, kui need on sooritatud personaaltreeneri valvsa pilgu all, vaid rõhutatakse naiselikke kurve. Asi on selles, et alates suguküpseks saamisest hakkavad kõikide naiste lihased tasapisi atrofeeruma, ja see ei mõju figuuri atraktiivsusele sugugi hästi. Kusjuures liiga sagedased jooksulindi treeningud hoopis soodustavad lihaskoe atrofeerumist.

Tõeliselt häid tulemusi on jõusaalis iseseisvalt keeruline saavutada. Statistika järgi saadab jõusaalides treenijatest vaid 5% pidevalt edu. Et tulla siinkohal appi, lõi BodyLab ainulaadse süsteemi, mille analooge Eestis veel pole. BodyLab pakub teenust, mis sisaldab endas komplekslähenemist. Täites kõiki treeneri soovitusi nii treeningusaalis kui kodus, on tulemuse saavutamine lihtsalt möödapääsmatu!

Õige programmi järgi tehtud jõutreeningu abil saab lihased vormi viia ning nende võimsust ja tihedust suurendada, muutmata siiski ümbermõõtu. Plussiks kõigele eelnevale on veel see, et lihaskude stimuleerib rasvaladestusi põletama, ehk siis – mida rohkem on meil lihaseid, seda enam kaloreid me kulutame.

Foto: maaris tolp

Korraga trennis kuni kolm inimest

Alustades fitnessitreeninguid, on raske endale ise oma funktsionaalse seisundiga sobivaid harjutusi valida. Kindlasti on vaja kogenud spetsialisti kontrolli ja julgestust. Valesti sooritatud harjutused pole mitte lihtsalt kasutud, vaid võivad organismile suisa kahju tekitada. BodyLabi personaaltreener jälgib klienti igakülgselt alates hetkest, kui klient klubisse tuleb, ning hetkeni, mil ta klubist lahkub. Isikliku instruktori abiga liigub inimene kiiremini edasi ning saavutab soovitud tulemuse.

Oluliseks nüansiks on ka see, et BodyLabis treenib ühes saalis maksimaalselt kolm inimest. Kui tavaliselt kipub jõusaalides olema nii, et erinevate trenažööride järgi tuleb oodata, siis siin pole nii. Kõigil on oma kava ja vahendid õigel ajal olemas. Loomulikult saab iga treenija kogu vajaliku tähelepanu ning hubaselt tunneb end ka vähetreenitud inimene.

Personaaltreener koostab kliendile üksikasjaliku graafiku, sõltuvalt kliendi vabast ajast: samuti soovitab treener, kuna peab enne trenni minekut sööma ja millal tuleb süüa pärast treeningut, samuti on võimalik treenija palvel koostada talle erimenüü, mis veelgi toetab tulemusi.

Foto: maaris tolp

Personaaltreeneri olemasolu on motiveeriv

Tihti eeldatakse, et piisab paari kuu jooksul personaaltreeneriga harjutamisest, et töötada välja individuaalprogramm ning pärast saab juba iseseisvalt selle programmi järgi treenida. Instruktorit vajab inimene pidevalt, sest mistahes programm on tõhus vaid kaks-kolm kuud, pärast seda peab programmi vahetama, arvestades seejuures kliendi funktsionaalset seisundit. Lihastel on omadus kohaneda füüsilise koormusega, ning mõne aja pärast muutub treening ebaefektiivseks. Ilma instruktori abita on väga keeruline toimivat individuaalset koormust ja vajalikke harjutusi üha uuesti ja uuesti valida, seepärast ei too treeningud kasu ei tervisele ega figuurile.

Personaaltreeneri olemasolu on ka motiveeriv. Väga sageli juhtub nii, et inimene ei taha trenni minna, olgu siis põhjuseks probleemid tööl, väsimus või lihtsalt laiskus. Kui inimene teab, et klubis ootab teda treener, kellega on meeldiv suhelda, suudab ta kindlasti omaenda laiskusest üle olla ega jäta trenni vahele.

Nii rääkis Kristi, et oli varasemalt BodyLabi reklaami näinud ja mõelnud juba pikalt sinna proovitrenni minna aga lükkasin seda edasi. „Mõni aeg hiljem kuulsin oma sõbrannalt selle koha kohta väga positiivset tagasisidet,“ meenutas Kristi. „Tema oli läbinud väga suure muutuse ja ainult treeningutega alustamisega muutnud enda välimust ja saanud ka tervise korda. 2018 aastal käisin proovitrennis ja olen tänaseni BodyLabi ustav klient.“

Peale selle spordiklubiga liitumist suutis Kristi teha enda treeningud püsivaks ning sai lahti ka pikaaegsetest seljavaludest. „Armastan jõusaali treeninguid ja olen tänulik sellele kohale, sest siin on võimalik rahakotisõbraliku hinnaga saada eretrennide kvaliteet. Lisaks on kõik treenerid väga toredad ja osavõtlikud. Ma soovitan soojalt kõigile kes on mõelnud jõusaali treeningutele, kuid ei ole osanud kusagilt alustada - see on kõige õigem koht!,“ võttis Kristi oma kogemuse kokku.

Kristi lisas, et BodyLabi suureks plussiks on see, et trennide eest on võimalik arveldada ka läbi Stebby. See muudab trennis käimise eriti soodsaks!

Laupäeviti toimuvad meil ringtrennid treener Sophia juhendamisel, mis algavad kell 12.00 ja 13.15. Trennis tehakse 10-12 erinevat harjutust, mille sooritusaeg on 1 minut, kus igaüks saab valida endale sobiva raskuse ja tempo. Tundi saab registreerida maksimaalselt 5 inimest ja treeningutele on oodatud nii klubi kliendid, kui ka väljastpoolt klubi treenijad. Sellisel juhul on korra hind 15€.

Kord kuus on võimalik käia kehaanalüüsis ja konsultatsioonis, et mõõta keha koostist ning korrigeerida treeningprogrammi. Nii saab jälgida oma edusamme ja programmi vastavalt oma treenitusele keerulisemaks muuta.

Praegu on parim aeg alustada treenimisega, et saada suveks vormi! Vaata head hinnapakkumist kodulehelt ja tutvu BodyLabi tegemistega ka Facebookis ja Instagramis! Broneeri ennast kohe trenni meilitsi [email protected] või telefonil 59825223.

Kastutades märksõna ÕHTULEHT, on uutele liitujatele klubiga liitumine veebruaris ja märtsis tasuta! Kasuta võimalust ja registreeri ennast SIIN!