Foto: PantherMedia/Scanpix
Lapsed
31. märts 2019, 09:09

Naise ülestunnistus: seksisin haiglas juba kaks tundi pärast sünnitust

Londonis elav naine tegi väga avameelse ülestunnistuse oma intiimelust. Naise sõnul seksis ta haiglavoodis oma kallimaga - ja seda kõike kaks tundi pärast oma neljanda lapse sündi!

44-aastane Deborah Hodge võttis avalikult üles teema, mida osad paarikesed ei julge isegi oma arstiga arutada, kirjutab Mirror.co.uk.

Naine nimelt tunnistas, 2013. aastal seksis ta oma toonase partneriga juba suisa haiglavoodis. Ja seda kõigest mõni tund pärast nende lapse sündi.

Kolme esimese lapse puhul läks tal aega kaks nädalat, et olla valmis mehega intiimsusi jagama.

Naine kirjeldab, et lapsuke magas hällis, kui tema kaasalse kaisus lamas ja kallistusi jagas. Ootamatult neile endalegi - asi jõudis vahekorrani.

Neljas rasedus oli naise jaoks üledse üllatav, sest toona 39-aastane Deborah arvas, et ta ei jää enam rasedaks. Tema toonane partner oli 24-aastane mees, kellega elati aktiivset suguelu ka raseduse ajal. Nii olid armunud ka naise raseduse ajal 3-4 korda nädalas vahekorras.

Hoolimata intiimsusest - paari suhe ei jäänud püsima.

Millal on õige aeg pärast sünnitust seksida?

Arstide sõnul ei ole kindlaid reegleid, sest iga paar on väga erinev. Ka iga naise paranemine ja enesetunne on pärast sünnitust erinev.

Spetsialist Karen Mortoni sõnul on suhteliselt vähe neid, kes tunnevad valmisolekut intiimsuseks esimese kuu jooksul.

Mortoni sõnul ootavad pooled paarid vähemalt ära aja, mil naine käib ära visiidil naistearsti juures. See on siis keskmiselt kuus nädalat pärast sünnitust. Pooled paarid ootavad seksiga enamasti hoopis 3-6 kuud.

Fotod!