Lapsed

VIDEO | Erakordselt suure hoolduskoormusega laps vajab annetajate tuge (16)

LISA KOMMENTAAR

eve eile 21 :02 mina täna 18 : 14 . 7. aprill 2019, 20:50
3 zu 0 .Ühiskonnas , kus mina elan juba mitukümment aastat ei ole sellised kommentaarid mõeldavad. Ma ei tea mitut keelt sina oskad aga mina leian , et minu Eesti keel on veel üsnagi kõbus . Kahjuks saadeti minu kommentaar modereerimisele , mille ma pool Eesti keeles , pool Saksa keeles kirjutasin . Vaata enda kommentaare , milliseid sõnu sa haige ja abitu lapse kohta kirjutad . Teen vahet , lootusetu juurvili , raha tarvis jne .. .
evele 7. aprill 2019, 19:14
Vaata oma kommentaare . Asi ei ole komades , vaid sisus . Sinu kommentaarid on lihtsalt eetika vastu .
Eve6. aprill 2019, 22:07
Palun, kas Sa loeksid oma võimatult kirjavigased kommentaarid läbi ka? Kirjavahemärk käib ikka lause lõppu, mitte järgmise lause ette. Pane endale suvaline nimi, aga ma tunnen Su jutu ära Sinu kirjavigade järgi.
annetajale 5. aprill 2019, 16:57
tänan ,et mulle miinuseid paned!
10 : 25 4. aprill 2019, 14:35
Oi , kuidas , sa muret tunned , selle pere pärast , et nad on kurnatud ja äkki lähevad lahku . Paistab , et see on sulle tähtsam , kui haiga laps . Sa oled oma jutuga juba nii kaugele läinud ( ületad igasugused eetilised piirid) , sa kujutad vist tõepoolest endale ette , et rasked haiged on vaja kõrvaldada , ühiskonnast .
4. aprill 2019, 11:25
Kas Sa, Südametunnstus, mõtled ka selle peale, et Eerikul ei ole muud lootust kui vegeteerima jäädagi. See kurnab ta vanemaid ja pere teist last. Kui paljud lihtsama puudega lapse saanud pered on lagunenud, sest ei ole enam jaksanud. Kui paljudel tervenemisvõimalusega haigetel oleks terveks saamiseks raha tarvis.
Südametunnistus eile : 23 48 4. aprill 2019, 10:41
Mõtelge oma sõnade üle natuke järele , tegamist on inimese lapsega , kellel on õigus elada ! Ja teil on õigus elu ja surma üle otsustada. Kas keegi , peab "aktiivselt " inimese elu lõpetama?! Eerik on siia maailma sündinud , teie isiklik mure , kas see teile meeldib , või mitte . Ma loodan , et teie kommentaare Eeriku vanemad ei loe .
4. aprill 2019, 00:48
Hea juurviljasort! Loodus teeb omad korrektiivid Sellest ka need varased iseeneslikud abordid, Aga juhtub ka äpardusi, eriti kui iga hinna eest üritatakse väärarenguid säilitada.Ei ole üksikisikul õigust ega ka ühiskonnal kohustust seda heaks kiita Sinu õiendamine, et ma ei ole annetanud hädaliste heaks, jääb Sinu südametunnistusele.
gemüsesorte3. aprill 2019, 23:40
turgudele on jõudnud uus juurvilja sort , mille nimeks on Eve , proovisin ka , kahjuks ei kõlba süüa .Kuidas saab haiget last üldse lootusetu juurviljaga võrrelda.
see eve 3. aprill 2019, 22:17
No sinu kommentaari lugedes , ma vaevalt usun, , et sa punast krossigi kellelegi annetanud oled.Kus sina tead , et vanematele on kergenduseks oma lapse s... ? See laps ei ole isegi mitte aparaatide all , hingab ise . Aparaadi all oleval lootusetul haigel saab masinad välja lülitada , kui vanemad selleks nõusoleku annavad ja arstid enam aidata ei saa . Aga selles olukorras peab keegi , ma ei tea ,kes ja millisel meetodil praktiliselt inimese ära t. . . . . Eve , pange oma silmad kinni ja kujutage endale ette , et keegi siseneb sinna lapse tuppa ja lõpetab selle .nn vegeteerimise .
Kurb.3. aprill 2019, 21:22
Niisuguseid lapsi sünnib üha rohkem. Teadlased peaksid hakkama põhjuseid uurima.Kusagil on midagi väga valesti noorte kasvatuses.
Eve3. aprill 2019, 20:37
Olen oma elus üsna palju annetanud. Aga ma teen vahet, mille ja kelle heaks. Lootusetute juurviljade puhul on ka nende vanematele suur kergendus, kui neid vegeteerimas ei hoita. Neist ei saa ju kunagi iseseisvalt toimetulijaid. Selliste elushoidmise rahaga saaks aidata neid, kellel on lootust paraneda ja inimväärselt edasi elada. Sellel perel on ka normaalne laps, kes vajab vanemate hoolt.
pitsjönnile ja täna 11 : 51 3. aprill 2019, 15:27
Ma ei tea , mida selle lapse vanemad teist küll arvama peavad , õudne ? Kuidas selliseid kommentaare üldse läbi lastakse . Teie otsustate , kes võib elada ja kes mitte . Millise ühiskonna vastu see lapseke kuritegu teeb , kas selle , kes paar päeva tagasi Tallinnas " Tallywoodi " filmi auhindade jagamisel "red carpedil " poseerisid ? Üsna tihit on Tallinnas mingite auhindade jagamised . Kas keegi on üldse vahest mòelnud , kui palju need " showd " maksavad ja kellele neid korraldatakse? !
Sam3. aprill 2019, 13:09
Mina ei saanud aru, kuidas saab puudega laps olla koormatud hooldamisega. Ta ju ei hoolda kedagi. Ta ise VAJAB hooldust. Ta on suure hooldusvajaduse, mitte hoolduskoormusega. Suure hoolduskoormusega on tema vanemad.
3. aprill 2019, 12:51
Usun samuti, et lootusetute liitpuudeliste iga hinna eest elus hoidmine on kuritegu nii vanemate kui ka ühiskonna vastu. Pere elu sõltub hooldatavast, kellest kunagi ise toimetulijat ei saa. Ühiskond kulutab n-ö juurviljade vegeteerimisele vahendeid, mida paranemislootusega haigete jaoks napib.
Pitsjönn3. aprill 2019, 12:19
Karm küsimus aga miks on vaja sellist last elus hoida? Ta võib elada aastakümneid sellisena - koormus kõigile. Ka rahaline....