Hea nõu

MEESTEARST MARGUS PUNAB: „Olgu see EMO, perearstisüsteem või spetsialisti tasand – ikka on süüdi inimene, kes abi otsib.“ (9)

LISA KOMMENTAAR

pepu poju10. aprill 2019, 16:15
see pulk selle aparatuuri peal on üks ütlematult lahe instrument mis nii mönusalt pepsikut paitab...
Dr, Punap kuulsam meestearst,kes on lugematu arv-- Mehi Eestis aidanud !5. aprill 2019, 08:56
Aga Mis toimub --Just EMO ooteruumis 4.tundi --`? VOT see on mahavisatud aeg --ja Enamus haiged --viiakase alati koju --Oma ostetud ravimeid sisse pugima ::? EMO --- on koht ,,kus saab raamatuid lugeda ja teiste hädadega tutvuda:
Anti Sipsik5. aprill 2019, 08:52
Ei saanud ilmselt aru, mida dr. Punab kirjutas. Loe uuesti!
Patsient (tegel. KLIENT!)4. aprill 2019, 10:31
Loomulikult olen ise süüdi, tegelikult on kõige enam süüdi minu vanemad, et nad üldse minu eostasid!!!
Jopp4. aprill 2019, 06:46
Ma ei tea... kas sa pealkirjast üldse kaugemale jõudsid?
sipsik3. aprill 2019, 21:28
See suurepärane arst on jõudnud oma professionaalse kretinismi tasemele. Ei meeste- ega naistearsti juurde tulda ilma hädata. Kui Te ei saa neid aidata, sest abi pole lihtsalt võimalik , ei sülita patsiendid Teile näkku ega pane lehte, kuidas meestearst temaga südametult käitus või naistearst aborti tegi. Teie patsiendid on lihtsalt teistmoodi. Olete ehk mõnegi öö EMO s olnud või kiirabiga kaasa sõitnud, perearsti kõrval istumisest rääkimata. Teie patsiendid ei sülita kaevu, kust joovad.
inimeselt on vaja ainult raha ja hääli3. aprill 2019, 15:11
ülejäänuga saab valitsev klass ideaalselt hakkama
v3. aprill 2019, 15:11
Abi sa sellest süsteemist ei saa, selleks pead veel pool oma varanduset õigusabile kulutama. Nii haiget süsteemi peaks inimene ise oma mõtetega ravima hakkama. Andke enda ajule käsk, tahan endale arsti ,kes aitaks mul terveneda ja see oleks targem kui eelmine. Ja nii tuleb sul tahe oma organite pärast muret tundma hakata ja oskad arstile ka nõu anda , mis mul viga on. Tal ju raske kui diagnoos valesti läheb, siis ainult vabandab. Vabandamine ei vabasta vastutusest, ära vigasta kui ei oska. Hipokrates nii küll ei soovinud!
tõeline proff,südamega erialas,3. aprill 2019, 15:02
kahjuks pole seda enamus arste.