Lapsed

Vanavanemate kuritegu: lapselapsed külvatakse üle kingituste ja magusaga (14)

LISA KOMMENTAAR

vanaema15. aprill 2019, 18:09
Mina tassin oma lapselapsi ooperisse ja kõik on väga rahul.
Lapsesuu15. aprill 2019, 16:51
Vanavanemad on alati süüdi. Küll söödavad lapselastele liiga palju magusat, küll hellitavad neid liigselt mänguasjadega, küll ei taha lapselastest midagi teada ega neid hoida. Virisemine on ainuke tegevus milleks leitakse alati põhjus.
vanaema kellel reeglid paigas 15. aprill 2019, 11:48
Kallid vanemad , vanaemana tundub , et soovite lapsed kodust tihedamini ära saata , et ise oleks lahedam internetis "tshättida "
15. aprill 2019, 10:18
tiuks14. aprill 2019, 22:19
Mina olen vanaema ja meil on vastupidi; magusat väga vähe, sest laps läheb liiga energiliseks ja raske hakkama saada, kodus ollakse magusaga palju lahkemad. Ekraaniga on ka nii, et see on rohkem preemiaks kui ikka millegiga hästi oleme hakkama saanud ja pole seda koledat suupruukimist, mis praegusel ajal moes. Aga no kui ikka ilm väga närune, siis ju ise ka rohkem teleri või arvuti taga ja on silmakirjalik siis lapsel tunde lugeda. Kui väljas tegemist, siis ei tule ju ekraanid meeldegi. Aga probleem muidugi on nii noortel kui vanadel see ekraanide värk...
mis14. aprill 2019, 18:16
rumal jut see on,ükski laps ei söö ,kui ta ei taha.kui minu lapsed kasvasid,siis meil oli kommikauss kogu aeg laual ja keegi end lõhki ei söönud.magustoitu ka valmistati kodus.lastel suvel oli sai ja moos ja piim kogu aeg käepärast.loomulikult,kui te kogu aeg kõike piirate,ja siis kui saadaks kätte,siis süüakse arutult.lapse aju areneb ja selleks on vaja magusat,ainult nüüd ei tea kas magus on õige või lihtsalt keemia ja võlts.ja lõpuks,kuidas oma laps saab nii vihata oma vanemaid.ei ole ju vanemad teda surnuks söötnudja ära rikkunud.vanavanemad peavadki leebemad olema.lapselapsel on koht kuhu
Sirts14. aprill 2019, 11:53
Ma saan vanavanematest ja eriti vana-vanematest aru, polnud ju nende lapsepõlves kõiksugu magusat nii palju ja oli vahel harva, eks nad nüüd kompenseeri seda magusatahtmist lastelase ja lastelastelaste juures. Peaks neile ikka selgeks suutma teha, et liiga palju head ei ole ka hea.
Onkel14. aprill 2019, 08:45
Sellega siis vanavanemad nagu ostavad oma lastelaste armastust, mitte ei saa seda loomulikul teel.Kummaline vene ajal küll nii ei olnud.
Selgus13. aprill 2019, 13:45
Mu vanavanaema utles, et kui tema juures ei sobi, siis argu toogu, aga tanapeava vanavanemad ei ole ikkagi vaesed, siis milleks see pensionijutt, nii palju valesid.
Nojah13. aprill 2019, 08:00
Isad - emad istuvad päevade ja ööde kaupa nutitelefonides. Laps istugu üksi oma legohunnikus ja ärgu segagu?! Siis nn. trendiveeganid. Ise käivad salaja purksi söömas aga laps olgu idude ja porganditega rahul?!
rannamiis12. aprill 2019, 14:54
Aga kui isa-ema lähevad kappi tuhnima ja otsivad magusat? Ja pisipõnn peab siis kõrval vesise suuga vaatama ja kuulama moraalijutlust, et magusasat hakkavad hambad valutama jne? Kui ise eeskuju ei anna, ei hakka ka laps kommi lunima. Pealegi on meil kombeks lapselastele pakkuda kuivatatud puuvilju-rosinaid-pähkleid, aga just väimees on see kommiotsija.
Vanaema12. aprill 2019, 13:58
Mul on vastupidi, sest mul ei tule pähegi õhtul jäätist või kohukesi süüa, aga lapsevanemad teevad seda peaaegu igal õhtul.
12. aprill 2019, 13:56
Kas see lapsevanem oma kasvuaega mäletab? Mida ja kui palju ta siis sõi?
-----12. aprill 2019, 13:14
ja selle asemel võiks raha koguda hoopis ja mõni harv kord tervislikku osta neile.MINUL tagataskusse ikka koguneb,mitte panka, ei kuluta sealt muidu kui olulist tarvis, kas hambaarst jne...