Koduaia nuhtlusest umbrohtudest saab teha vitamiinirikkaid toite.Foto: Vida Press
Toiduuudised
29. mai 2022, 11:00

SÖÖME UMBROHTU! Neli vitamiinirikast toitu naadist ja muust rohelisest (3)

Üleskutset „Sööme umbrohud ära!” on küllap kõik kuulnud, aga kaugeltki kõigil pole jagunud uudishimu järele proovida, kuidas umbrohi siis õigupoolest maitseb. Asjata!

Naat ja võilill on suvel koduaias tõeliseks nuhtluseks, aga varakevadel sobivad nende vitamiinirikkad lehed nii salatitesse, suppidesse pirukatesse kui ka köögiviljavokkidesse. Kõige mahlasemad on noored, alles krussis lehed. Kui suuremaid naadilehti pidevalt ära lõigata, saab noori värskeid lehti noppida suure suveni välja.

Edasi lugemiseks: