Söö toitusid, kus on n-ö häid rasvu, näiteks lõhe, tuunikala ja makrelli, kus on rohkelt oomega-3 rasvhappeid.Foto: Vida Press
, 8. mai 2022 09:00
Kõhupekk pole vaid iluviga! Kõhuõõnesisene rasv ehk vistseraalrasv on palju ohtlikum kui see, mis on kogunenud naha alla, sest mõjutab kogu keha tööd.

Kui inimene on ülekaaluline, on tõenäoliselt kogunenud rasva ka maksa, soolte ja pankrease ümber. Kuid isegi neil, kes on pealtnäha normaalses kaalus, võib siseorganite ümber olla liigset rasva. Siin on mõned näpunäited, kuidas kõhupekiga paremini võidelda.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad ligipääsu Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Käsitöö, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo, Eesti Metsa, Kalale! Looduses ja Ristiku Ristsõnade tasulistele artiklitele. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (2)