Sisuturundus
22. aprill 2019, 11:13

Tänu Figuurisõpradele 25 kilo kaotanud naine: tahtsin, et mu lastel oleks ilus ja sale ema!

„Olen ametilt tantsuõpetaja, mis nõuab minult head füüsilist vormi ja energiarohkust. Seetõttu teadsin ma juba neli aastat tagasi, et pärast sünnitust tuleb mul astuda Kaalujälgijate ridadesse. Nimelt ei ole ükski meie pere naistest lapsi saades saledaks jäänud,“ tunnistab tänu Figuurisõpradele üle 20 kilogrammi kaotanud Regina Karlep.

Pärast teise lapse sündi liituski Regina Figuurisõpradega. Tema stardikaaluks oli 92,7 kilogrammi ning soovkaaluks sai märgitud 70 kilogrammi. „Mu silme ees on alati olnud minu kõrgkooli lõpupilt, kus kaalusin ligi 70 kilo ning nägin väga hea ja naiselik välja. Ma pole kunagi peenike olnud ja seetõttu arvasin, et pole mõtet püüda võimatut. Pealegi pole kaalunumber minu jaoks kunagi ülemäära tähtis olnud,“ tunnistab Regina.

Viie kuuega kaotas ta 20 kilogrammi ning selle ajaga muutusid tema toitumisharjumused täielikult. „Kõik need viis kuud olen täitnud toidupäevikut ja ma ei kujuta elu ilma selleta ettegi. Algusest peale olen püüdnud kõik päevaks ettenähtud ühikud õigesti ära tarbida, asendamata üht toiduainet teisega. Kui ongi tulnud kiusatus magusa järele, olen ma selle nautides ära söönud. Homme on jälle uus päev, kus saab korralikult toidupüramiidi järgi toimida,“ räägib Regina. Ometi leiab ta, et magusa näksimine ei tohiks saada harjumuseks. „Ennast tuleb siiski kontrolli all hoida, mis ei ole sugugi kerge. Aga kui eesmärk on paigas ja siht selge, siis ei ole miski takistuseks,“ arvab noor ema.

Süüa tegi ta alati tervele perele, lahjendades toidud juurviljadega. „Juba alguses võtsin vastu otsuse, et endale ma eraldi süüa tegema ei hakka, sest millalgi olen ma oma soovkaalus ja pean ülejäänud perega toidulauda jagama. Teen siis seda juba kohe! Õnneks on lapsed veel pisikesed, ega oska toidu osas valivad olla ja ka mu elukaaslane toetab mind igati. Selles suhtes on mul väga-väga vedanud,“ pajatab Regina. Tema igaõhtuseks maiuspalaks sai ka toorsalat, mis oli kujunenud päevarutiini osaks.

Treeningud võttis Regina oma tegevuskavasse alles hiljuti ja täpselt sellises mahus, nagu lapsed ja pereolud võimaldavad. „Kuna enne laste sündi tegelesin lisaks tantsu õpetamisele ka treeneritööga, siis on see nagu tööle naasmise teekond, sest ennast tuleb hakata vaikselt trennivormi ajama,“ mõtiskleb ta.

Nüüd oma salenemise teekonnale tagasi vaadates mõtiskleb Regina, et osalt tuli otsus tema tööst, kuid teisalt soovib ta olla oma lastele ilus ja aktiivne ema. „Kahe lapse emana ei oska ma tervislikumat ja ilusamat ema oma lastele tahta! Loomulikult saab veel paremini, aga nautida tuleks pigem seda, mis on saavutatud ja mis hetkes me parasjagu elame,“ kinnitab Regina.

Mida pakuvad Figuurisõbrad?

Figuurisõbralik elu ei ole dieet, mis algab ja lõpeb – see on toitumise kohaldamine keha vajadustele vastavaks ja heade harjumuste juurutamine tervise, enesetunde ja elukvaliteedi nimel. Salenemisjuhised järgivad Eesti ja Põhjamaade ametlike toitumissoovituste tervisliku toitumise põhimõtteid: mitmekülgsus, tasakaalustatus, vastavus keha vajadustele. Sel moel tagatakse ohutu kaalulangus kuni 1 kg nädalas!

Eeliseks teiste kaalulangetusportaalide ees on iganädalased Figuurisõprade grupid! Gruppe viivad läbi kogenud mentorid, kes oskavad sind hoida motiveerituna. Ta on isiklik nõuandja, suunaja ja psühholoog. Ta tunneb hästi tervisliku toitumise põhimõtteid  ja programmi  ning aitab seda kohandada sinu elustiiliga. Grupis toimub ka iganädalane kaalumine.

Peale soovkaalu saavutamist saab grupis käia tasuta (+/- 3 kg), et lisakilosid tagasi ei tuleks.

Kui sa ei leia endale sobivat grupi toimumise aega, aitab kaalust alla võtta online toidupäevik. Lihtne ja mugav  toidupäevik töötab nii arvutis kui nutitelefonis!  Sina valid toidud ning Figuurisõbrad näitavad, kui palju on paras, et kaal alaneks.

TOIDUPÄEVIK:

- jälgib sinu ühikute kasutamist ja söömise mitmekülgsust

- arvutab mahavõtmiseks vajaliku ühikute arvu

- sisaldab suuremahulist toiduainete andmebaasi ja võimalust ise toiduaineid lisada

- aitab treeningud ja aktiivse liikumise arvutada lisaühikuteks

- võimaldab koostada retsepte ja neid teistega jagada

- lisaks toidupäevikule: kaalust allavõtmise juhised, tuhandeid tervislikke ja salendavaid retsepte, 18 nädala näidismenüüd koos retseptide ja ühikutega, nipid figuurisõbralikuks salenemiseks.

Figuurisõbrad aitavad ka neid, kellel on lähenemas mõni oluline sündmus, milleks oleks veidi vaja kaalust alla võtta. Kiudaineterikka 5-päevase kiirdieediga kaotad kuni 4 kg! See on spetsiaalselt väljatöötatud dieet, mille ajal ei pea sa nälga tundma, kuna dieet sisaldab rohkesti head toitu meie mikrobiootale. Peale dieedi läbimist tunned end energilisemana, kergemana, ning sinu näksimised on vähenenud.

Figuurisõbrad on aidanud eestimaalastel tervislikku kehakaalu saavutada juba üle 20 aasta.

Tule sinagi Figuurisõbraks, sest KOOS ON KERGEM!

KUNI 5. MAINI ON GRUPIGA LIITUMINE TASUTA!

ONLINE TOIDUPÄEVIK ON KUNI 5.MAINI KOLMEKS KUUKS 20% SOODSAM!

Iga kord, kui külastad gruppi, oled lähemal oma soovkaalule! Külastatud korrad investeerid oma tervisesse, sest kogud iga kord oma kaardile 1 euro kleebise ning saad kogutud summa realiseerida soovkaalu saavutades Figuurisõprade kodulehel.

www.figuurisobrad.ee