Keha

NOOR NAINE SURI MARUTAUDI: saatuslikuks sai mängimine kutsikaga puhkusereisil (5)

LISA KOMMENTAAR

!!!10. mai 2019, 22:38
Kui haiguse peiteperioodil vaktsineerimist ei tehta ning diagnoos alles haigustunnuste ilmnemisel pannakse, siis pole piinarikkast surmast enam pääsu. See on ainus haigus. kus surevus on 100%. Olen lugenud vaid ühest juhusest, kus tosin aasta eest keegi marutõves nahkhiire poolt hammustatud, kuid mittevaktsineeritud teismeline tüdruk Inglismaal marutaudist eluga välja tuli. Tema raviarst otsustas kõigi meditsiinikaanonite kiuste hulljulgelt eksperimenteerida ja tüdruk jäi ellu. mis oli sensatsioon. Hiljem on mitmel pool üritatud seda korrata, kuid minu teada pole see enam kellelgi õnnestunud.
Miks10. mai 2019, 22:23
On vaja loomaga mängida. Käi kauge kaarega mööda! Mõnel elavad loomad lausa toas
no eks10. mai 2019, 20:15
loodusel on omad lahendid sallijateprobleemile
koeranäss10. mai 2019, 17:13
Mina olen vaktsineeritud.
ettevaatlik10. mai 2019, 14:42
ma alati mõtlen et kuidas küll Eesti instagrammerid kuskil Balil vms julgevad neid pundunud kõhu ja katkutud välimusega kutsikatega mängida ja väntsutada, kelle nad kuskilt rannast või dzunglist on leidnud.. ma ei usu et nad on üldse teadlikud et need eksootilised maad on kõik marutaudi täis. Ja kui inimesel juba ilmnevad veekartus ja neelamisraskused on 100% minek. Jube surm, kes julgeb, võib googeldada, Indiast on palju videoklippe..
10. mai 2019, 12:56
sedasi puhkusel kutsikanäksamistest saadud marutaudi on surnud inimesi mujalgi, Inglismaal näiteks. Ja mitte kuigi ammu. Arusaamatu, et oma (ja mitte ainult!) eluga sedasi riskitakse ega vaktsineerita end marutaudi-maadesse sõites!