Hea nõu

Mitmed loodusravimid, aga ka vitamiinid või muud toidulisandid võivad anda koostoimeid ravimitega, näiteks verevedeldajate või kasvajatevastaste ravimitega.

ARSTITEADLANE SELGITAB: „Nende ravimite hulgas, mis ka midagi head teevad, päris ohutuid ei ole.“   (4)

LISA KOMMENTAAR

6--7 ,aastat olen ""Vererõhku alandavaid "Ravimeid tarbinud ! ! !27. mai 2019, 04:35
Kahjuks ka MEHED ON need kannatajad ! Teadlaste Vererõhu tabletid on suguorganitele oma töö teinud ,Enamus meist on juba Impotendid ,, Nüüd edasi aga peame tarbima apteegist meeste Ravmit " Sildenafiili ! Sest oleks olnud naisega abielu kiirem lõpp-- NAINE ootab ikka meest ja mehe kallistusi voodis. Ja laste emad ,ei peaks ravimite pärast -- uut Meest otsima ei hakkama!
Teadjamees26. mai 2019, 18:33
Tore, teadlane avastab maailma! Lõpuks ometi!
Oh aegu26. mai 2019, 13:54
Meditsiiniliste ravimite kõrvaltoimed on tegelikult nende põhitoimed, aga ka maatee võib kõrvaltoimega olla. samuti nagu toit.
No see on ju siililegi selge!26. mai 2019, 13:03
Ometi püüavad meil teatud sõltlased kaitsta kan.epi kättesaadavust. Tegelikult on tubakaga sama - kui see on kodus peenras kasvanud siis on ikkagi oht vähiga ükskord lõpetada ja täpselt sama on ka kanepiga tegelikult. Kuumad osakesed ei ole loodud inimese kopsude jaoks, ainuüksi nende sissehingamisel on oht suurem kui sellel kes ei hinga+lisaks muud ained veel. Ainult, et häiriv ons ee, et seda meditsiiniliselt rohkem ei selgitata!?