Keha

LUGEJA ÜLESKUTSE: märgake palavuses kannatavaid vanureid! (5)

LISA KOMMENTAAR

eesti naine8. juuni 2019, 18:19
Kuulge inimesed, tähtis ei ole pilt lehes vaid sõnum, kas te saate aru üldse mida öelda sooviti? Pange tähele teist inimest enda kõrval ja nii lihtne see ongi. Ja kui midagi ei ole öelda, siis ei ole kohustust nui neljaks midagi siin öelda, mõelda vaid, pilt ei ole õige...no andke tõesti andeks noorele inimesele, et ta läks appi mitte ei vaadanud enne millise pildiga tegemist on...
See vanur7. juuni 2019, 16:08
On veel veel väga kobe.
Miks7. juuni 2019, 12:04
eesti ajakirjandus välismaa vanurite fotosid panevad? Alati puhanud, röömust pakatavad pildid. See on ju fotodelt näha, et tegu pole vaevatud eestlastega.
naine7. juuni 2019, 11:13
Helistasin ka üleeile eakale sugulasele, et ära mine välja, kui vaja toitu, siis helista oma lastelastele või mulle ja joo jahedat kraanivett palju, hoia telefon enda läheduses laua peal. nad inimesed mõtlevad et oi kui ilus ilm ja nad ei oska hinnata enda tervislikku seisundit adekvaatselt kui kuumus pähe lööb, kukub vaikselt kusagile lääbakile. Mis häirib et viiakse paksu karvaga koerad välja ja lausa päkese kätte nagu ka imikud. Inimesed ei mõtle üldse.
a b c7. juuni 2019, 10:47
Ei ole vaja kuuma ilmaga minna öue. Olen ka 71 a. vana,kuumaga kehva olla, istun toas, jahedas.Päeval on aknad kinni, öösel lahti ,ja tuba kylm. pidage vastu, vanurid.