Lapsed

LASTE DEPRESSIIVSUS KASVAB: mida vanemaks nad saavad, seda kehvemini end tunnevad (7)

LISA KOMMENTAAR

depress5. august 2019, 14:56
Lapsed, lapsed, lapsed, hm?! Me oleme kõik kunagi lapsed olnud, kuid selle nn. turumajanduse süsteemis kasvavad lapsed on üksjagu tõesti segaduses, raha pole, (mis on põihiline) kõigil edukat poliitilisse keskkonda või meediasse viivat perspektiivi pole, no mida? Ja ongi depress.
degenerant2. august 2019, 23:40
nooremteaduri pilt suuresplaanis.
väga õige29. juuli 2019, 16:47
Lapsed soovivad väga, et piirid oleksid paigas. Tänapäeva ninnunännu on aga läinud üle piiri. Maitske siis vilju.
Ehh29. juuli 2019, 14:21
Tekitame endile probleemid ja loome siis armee muidusööjaid, kes neid probleeme hakkavad lahendama, depressioon olla heaelu haigus. Ei mingeid kohustusi ega vastutust ja seda mitte ainult laste juures.
to Ehh30. juuli 2019, 18:17
"...depressioon olla heaelu haigus. Ei mingeid kohustusi ega vastutust ja seda mitte ainult laste juures." Paistab, et Sinul on vedanud, kui elu nii hea, et reaalseid probleeme pole ja neid välja mõtlema peab. Aga Sa küsi depressiooni põhjuste kohta ka nendelt paljudelt, kellele orjatöö eest antakse kuus mõnisada euri ja kes sisuliselt poolnäljas elutsevad.
Rr26. juuli 2019, 09:11
Lastel on liiga palju õiguseid. Lisaks on ju piiratud laste karistamise võimalused ja seepärast on lapsed segaduses. Kõik piirid on hägused ja mingi ebamäärane nunnutamine käib. Seepärast tekivad dilemmad millest lõpuks ka vaimsed häired. Mingis Asimovi robotiloos oli vist nii, et pandi robot dilemma ette ja põletati ta niimoodi läbi. Ka inimest murtakse vajadusel nii, aga meie teeme seda tahtmatult lastega oma suures lastenunnutamise hoos.
Seni,25. juuli 2019, 13:22
kuni kummardame Brüsseli bürokraate, läheb meie lastel aina halvemini. Kes siis kiusajad on? Ikka need, kes tunnevad ennast ülimuslikeks. Ehk rikkurite võsud.