Toitumine

PUHKUS LÄBI, RAHA OTSAS: tee kartulikoortest maitsev ahjuroog ja viska närtsinud till supi sisse (1)

Britt Paju, 29. juuli 2019, 15:09
KÖÖGIVILJAKOOREGRATÄÄN: hoolitse selle eest, et köögiviljad oleksid puhtad ja võimalikult värsked.Foto: Britt Paju
Pärast puhkust on näpud sageli põhjas, kuid kokkuhoiunipid kuluvad ka muul ajal marjaks ära. Pealegi võib köögis lahtiste silmadega ringivaatamine tuua lauale mõnegi uue roa. Kas teadsid, et mahedalt kasvanud köögiviljadest saad kasutada ka neid osi, mis muidu tavaliselt prügikasti rändavad? Või et lössis marju ja puuvilju ei pea ilmtingimata ära viskama või paremal juhul lihtsalt moosiks keetma? Ärakasutamine selle sõna kõige paremas mõttes!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
sirje.maasikamae@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee