Uudised

"Terviseamet tegutseb, mõtlemata sellele, mis on tegelikkuses järelevalvemenetluse eesmärk ja kas probleemi saaks ehk lahendada nii, et see traumeeriks vähem inimesi, kes endale perearsti otsivad," kirjutab Joller

Karmen Joller: terviseamet ähvardab perearste väikeste seadusesätete alusel, aga ise ei järgi hea tahte kokkulepet (20)

LISA KOMMENTAAR

JOller tervishoiuministriks!!!22. september 2019, 18:33
Kuhu kaob haigekassa raha ja veel palju küsimusi lahendamata.
Svetlana Sinimeri12. august 2019, 19:46
Postkastis ei lähe midagi meelest ei ole vaja meelde jätta japrobleemi lahenduseks kuluks 5-8 minutit patsiendi kohta .Sellega kaoksid järjekorrad.Minu perarstid on tõelised patrioodid ÖÖPIK PILLE,LIIS MÄGI,NIKITA-resident ja Katjuša šInkevits.Nende juurde ei saa aga paljud tahavad saada!!!
Svetlana Sinimeri12. august 2019, 19:43
Ei noh Karmenil pole häd midagi aga üksi ta küll maaailma ei paranda ,meil on ka valgete ja punastelammaste vahel ka mustad lambad,ma mõtlen perarste kes pole üldsegi patsiendi tervisest huvitatud ja just vanem generatsioon.Nooremad Eesti aja perarstid on nii hoolikad et lausa helistavad teatud aja tagant koju ja paluvad protseduuridele tulema !!!Me kõik tahame häid arste positiivseid aga neid pole kuigi palju ja heade arstide nimistuon ülissuuraga patsiendid virisevad et järjekorrad on väga pikad perarsti juurde!!! Soovitus kõikidele arstidele kolige osa rahvast internetti postkasti .
65,mees,,, Vajan Haigena juba Homme - Palju rohkem ARSTI Abi ?9. august 2019, 09:34
Soovitan KARMEN JOLLERIL ALUSTADA TÖÖD .--TERVISHOIU MINISTRINA !( TUNDUB ,,ET KAITSEB NAGU "EMALÕVI HAIGET EESTI INIMEST )) JÄÄB KÜSIMUS :::::KAS KARMEN SUUDAKS SELLISED BÜRAKRAADID MINEMA AJADA ?::: KES LIIGA PALJU OMA TASKU KÜHVELDAVAD --RIIGI RAHA ? TÄNA 2019 peaks kogu see Tarkade arstide punt --ÜHTE KÖIT EESTIS EDASI VEDAMA ,,, KA ARSTID VÕIKSID KÕRGEST PALGAST LOOBUDA ! ET ARST JA ARSTIABI OLEKS NORMAALSETE HINDADEGA JA HAIGEKASSA SUUDAB ARSTE JA ÕDESID JUURDE KOOLITADA ;;
Oma arstiga rahul inime9. august 2019, 09:18
Siin nüüd üks näide selle kohta, et AMETNIKKE on meil tõesti liiga palju: otsivad endale tegevust
MEES TEAB ,,ET RIIK ERALDAS JA ERALDAB PALJU RAHA HAIGETE RAVIKS9. august 2019, 15:21
OTSIVAD SELLIST KOHTA ,,ET TÖÖD EI PEAGI TEGEMA AGA K. JOLLER VÕIKS OLLA TERVISEAMETI KONTROLL JA KA HAIGEKASSA KONTROLL ,,KUHU IKKA RAHAD KAOVAD ?
eesti9. august 2019, 04:01
riik on lõpusirgel ja seda mitte tervishoiusüsteemis. hullem on õigussüsteem ja üleüldine korruptsiooni ülikõrge tase.
9. august 2019, 19:33
Arstid ja patsiendid on pigistatud bürokraatia raudsete tangide vahele, nii et igasugune inimlikkus on kadunud. Mõni täidab nii hoolikalt seda käsku, et isegi koridoris vahetatud paar sõna või möödaminnes tänutäheks lillede üleandmine pannakse kirja kui "plaaniline visiit." Medsüsteemis töötav hea tuttav rääkis, et neil on kohustus absoluutselt kõik, mida patsient räägib, kirja panna. Ja mõni paneb ülihoolikalt veel rohkemgi kirja, ka seda mida pole räägitudki, et ikka kõik read oleks täidetud mis omakorda peaks näitama tööviljakust.
8. august 2019, 22:12
Minule on sellest tohtrist jäänud väga hea mulje ja antud juhtumi kirjelduse puhul toetan teda igati! Ei vaadanud saadet ega toimeta sotsiaalmeedias, kuid siin loetu alusel on igati põhjendatud, et sellised ametid koondatakse ning asendustegevustega tegelevad kõrgepalgalised kupjad saadetakse tootvale tööle...
Vastupidine arvamus8. august 2019, 22:47
Kui perearst töötaks päevas senise 4 tunni asemel täiskasvanule tavapärase töökoormusega, siis ei esineks tema siinses kirjatükis välja toodud muresid.
8. august 2019, 20:52
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
POLE JOLLER VILETS ARST --VAID VAJAB MINISTRI KOHTA ,""VÕI TERVISEAMETI JUHIKS,9. august 2019, 09:39
JOLLER --MINISTRIKS ,,,KÜLL SIIS KORD SAABUB JA RIIGIRAHA JA HAIGEKASSA RAHADE ÜLE TOIMUB KONTROLL ,, SEDA MEIE RIIGIKESES POLE ,,??? LOOBIME MÕTETUT RAHA UURINGUTELE AGA HAIGLAD SEISAVAD POOL TÜHJAD JA KUI RAVITAKSE KEDAGI --SIIS AINULT RAHADEGA SOOME INIMESI ??? SIIN KÄIB ÜKS TERVISEAMETI PÄTIMÄNG ;; MIS VAJAKS KIIRESTI RIIGIRAHADE ÜLE KONTROLLI ,, SELLEKS OLEKS KARMEN JOLLER KOHE SOBILIK INIMENE
8. august 2019, 18:54
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Lahkus 2, nädalaga // Tartu onko kirurg Ojamaa vabandas arstide praagi pärast9. august 2019, 17:13
Meie peres ,,,läks naine 64 Mulla Ravile , ikka raha kokkuhoid Just perearst Loskit jätab uuringud onkoloogia suunamata ,,Kuna kõik kaebused ja pidev oksendamine andis arstidele juba ammu 10.kuud juba märku .. ei MIDAGI --suunati seljavaludega --üldse valudega Elva haigla RAVITI seljahaigust ,tugevad valuvaigistid --aga Kasvajaga - kirurgini jõudis ainult kiirabiga ! Emo arst avastas kasvaja 2,tunniga
Klient8. august 2019, 18:52
Ma küsin perearstidelt ainult üht: miks ei saa (kõikjal?) näha digiloos seda, mida perearst või õde on sinna kirjutanud? Kord kogemata nägin ja üllatusel polnud piire, et mida küll minuga oli tehtud ja millest küll oli räägitud. Perearstide üks viga näib olevat ka see, et ei panda koheselt kirja, mida klient ütles, st tuleku põhjust. Pärast võib juhtuda, et nagu oleks tohter käinud rahvaluulet kogumas.
siil8. august 2019, 21:26
Olen samuti saanud digiloos lugeda selliseid muinasjutte, et suu vajub lahti. Digiloost sain teada, et mulle on kilpnäärme ultraheli tehtud ning kõik olevad sellega korras, kuigi mingit kilpnäärme ultraheli mulle ei tehtud. Huvitav, kas selle olematu protseduuri eest esitati Haigekassale ka arve?
9. august 2019, 14:27
Ega seda teevad ka eriarstid. Päris huvitav oleks lugeda, mida nad oma kohapealsesse arvutisüsteemi kirjutavad, sealt võib leida veelgi suuremaid pärleid. Mul on digiloos kirjas ainult selle aasta sisestused, kusjuures paljudes akendes on jutt dubleeriv. Ainuke, kes on sinna mitme aasta loo on kirja pannud, on minu hambaarst. Nii et ega sinna digiloosse sisestamine käib ka ilmselt nii, nagu kellelgi aega, tahtmist ja hoolsust on.
8. august 2019, 18:18
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
siil8. august 2019, 21:30
to Alma, kas arstid on mingid pühad lehmad? Arste on igasuguseid, on neid kes teevad südamega oma tööd ja on neid, kel ei ole patsientidest sooja ega külma ning esitavad Haigekassale olematute teenuste eest raviarveid.
nimistu8. august 2019, 18:02
kohta valetab ju. tööliste (perearstide) palkamine on tehiline küsimus ja jokk skeem sul praegu.
9. august 2019, 14:21
Perearst on kõige alumisel hierarhial. Siis tulevad eriarstid ja kõige lõpuks kirurgid. Seetõttu keegi ei tahagi enam perearstiks õppida. Need, kes on olnud hoolikad ja arstiks lausa sündinud, neid veel leidub. Kuid varsti hakkate neid tikutulega taga otsima, sest uue põlvkonna arstiks õppimise suund on nendele aladele, kus rohkem teenib.
Leo8. august 2019, 17:55
Joller poliitikasse parendusi tegema!
LIHTSALT RAISKAME EDASI RAHA ,,JUST RAHVA OMA RAHA ,,LIIGUB IKKA AMETNIKE TASKU9. august 2019, 09:44
TERVISHOID --VAJAKS ERALDI JUHTI ;;; TERVISEAMET --KOOS HAIGEKASSAGA LAIALI SAATA , KOONDADA NEED JUHID ÜHTE MINISTEERIUMI ,,MUIDU ONGI LIIGA PALJU AMATIMEESTE KOHTI ,,MILLEST POLE HAIGELE RAHVALE MINGIT KASU VEEL OLNUD