Hea nõu

TUGEVDA TERVIST KASULIKE BAKTERITEGA! Probiootikume leiad ka aiast ja neist toitudest (5)

LISA KOMMENTAAR

sirjeterje26. juuli 2021, 11:12
KUHU ...... ronivad kommentaatorid oma jutuga ? Vaadake, mis on tegelikult sisu ! See siin pole mingi poliitiline tômbelmine. Lugege, kui ikka eesti keelt oskate.
Vana Toriseja25. juuli 2021, 13:22
to mees. Alati kui ma loen selliseid kommentaare, arvan ma ennast olevat miskis absurditeatris. Kus on esoteerika ja EKRE seos? Kas sulle meeldib või ei aga vaktsiinid on ikkagi kahjulikud küll [mitte ainult koroona omad], eriti need mis võõrast DNA-d kasutavad. EU on totaalselt mandunud ettevõtmine ja igas vandenõuteoorias on killuke tõtt. Trump on lahe sell, puutja on pesuehtne venelane, sellega on kõik öeldud. Kasulikke baktereid tarbin iga päev, st ise hapendan kõiksugu kraami, mida aias leidub.
hahaaaa25. juuli 2021, 13:55
Miks ma ei imesta :D Keskmine ekre valija on usklik ja/või usub esoteerikat(MMS jne). Su toidus on ka võõras DNA :D . Täna vaktsiinidele on inimesed tervemad ja elavad kauem.
mees16. august 2019, 09:37
Misasja??Nii rumalat juttu pole ma enne kuulnud A
to mees25. juuli 2021, 12:22
las ma arvan... sa oled esoteerikahuviline, valid ekret, oled vaktsiini vastane, ida on ok, lääs ja eu on paha, vandenõuteooriad on tõde, trump ja puutin on ok?