Hea nõu

KAS E-SIGARET ON TÕESTI TERVISLIKUM? Need on 6 kõige levinumat eksiarvamust (5)

LISA KOMMENTAAR

Lammaz23. august 2019, 12:52
Tõmbad ninna, oled suitsetaja, paned moka alla, oled suitsetaja. Vot siis. Ei tea, kust need tina ja nikkel sinna küll satuvad, kui kogu ehitus on roostevabast terasest kuid võta sa kinni... Neid artikleid lugedes tundub, et need, kelle hingeõhku testitakse, on kas rämedalt pohmas, et nad neid aldehüüde välja hingavad kogu aeg või siis mõnest surnukuurist parasjagu tulnud. Korra kvartalis see antikampaania siit jälle läbi käib. Jah, jätke maha, nii on kõige tervislikum! Aga vahepealse üleminekuperioodi või kahest halvast parema valimine ilmselgelt ei tule kõne allagi.
Profet23. august 2019, 11:37
See artikkel on demagoogia musternäide. Väidavad, et ei ole e-sigaret tervisele kahjutu, kuid tõendeid pole. Väidavad, et ei aita suitsetamisest loobuda, kuid mina personaalselt just loobusin suitsetamisest TÄNU e-sigaretile. Hetkel ei ole juba aastaid ka e-sigaretti teinud. jne.
23. august 2019, 11:22
Toimetaja esitab toreda küsimuse aga keeldub sellel vastamast igal võimalusel. Peidab end lause taha "... aga nikotiin on paha!".
Müüdimurdja23. august 2019, 10:52
Olen peale 25a kestnud tubakasõltuvust ainult tänu e-sigaretile sellest lõplikult vaba. Nikotiini kangus vedelikus on 2a jooksul kordades vähenenud lähenedes nullile. Enam pole probleem pool päeva või päev veipimata olla, mis tähendab, et võin igal ajal täielikult loobuda. Pärast e-sigaretile üle minekut ei kannata tubakasuitsu ega selle lõhnagi, tervis muutus tunduvalt paremaks, kadus suitsumehe köha jne.
kossa23. august 2019, 09:52
pealkirja järgi võiks arvata,et sigaret on tervislik ja see tema aseaine veel tervislikum.kõik suitsetama!