Keha

PAANIKA TERVISE PÄRAST: rokkstaari äkksurm tekitas raviseadmete järjekorra (9)

LISA KOMMENTAAR

iseloom ei muutu10. september 2019, 12:11
Kõige raskem on siis kui keegi ära ei kuula vaid ainult irvitab sinu mure peale.Kurb on vaadata,kuidas mõni naine haugub,näägutab,põlastab,andestust ei palu ja mis kõige hullem-valetab alati enda kasuks.Mina naisena ei suuda mõista naisi,kes tõde ei väärtusta,kes ainult omakasu taga ajavad,kes sülitavad kasvõi näkku häbi tundmata.Kes halastust ei tunnista ja võimu ihkavad kadedusest tulvil.
Mina6. september 2019, 08:13
Tänu sellele aparaadile olen elus püsinud. Elule lisaks 8 aastat saada - ei ole ju paha :)
Vähem negativismi5. september 2019, 18:33
Uneapnoe CPAP seade aitab ja aitab veel kuidas!Mu elukaaslasel,kes on juba pea kaks aastat seda seadet kasutanud,on vereröhk langenud 180 pealt 120-130 peale ja alalised EMOs käigud (rütmihäired,südamerütmi paika panemine)on peaaegu unustatud.Uneapnoe ravi aitab,kuid pessimism küll ei aita!
Peter5. september 2019, 18:32
Võti selle haiguse vastu peitub ka siin artiklis - kaalust alla, loobuda suitsetamisest, rohkem liikuda. Aga tänapäeva ühiskond on nii mugav, et kõik tahavad olla paksud, suitsetajad ja autoga trepist treppi liikuda ning samal ajal ka terved olla. Just täna nägin ühte töömeest, kes kaalus vähemalt 150 kilo ja vedas tsemendikotte trepist üles. Ähkis ja puhkis ja higi voolas ja iga viie minuti tagant pidi pause tegema..Kas selline elu on tõesti väärt söömisest saadavat lühiajalist naudingut?
Kogetud teema5. september 2019, 15:43
Kes loodud norskama...see norskab. Ei aita siin mingid opid, ekstreemne kaalulangetus või uusim, igati ahistav, rahalüpsimasin - CPAP seade. Nii on.
Kusjuures Tegelikult aitab see seade väga tõhusalt norskamise vastu, isegi kui mõni päev ei kasuta. 6. september 2019, 01:12
endise norskaja abikaasa
kasutaja6. september 2019, 05:35
Soomes saab selle vidina tasuta kasutamiseks ja olen seda kasutanud juba 4 aastat ei taha ilma selleta enam magada,kes sellest midagi ei tea ärge ajage rumalat juttu siia kommidesse.
kogemus10. september 2019, 14:43
Olen selle väitega nõus. Mul läheb viies aasta aparaadiga , sel aastal ma praktiliselt seda kasutanud ei ole, hommikul tõusen puhanuna ja pole vahet, kas maskiga või ilma-mõlemiga ma norskasin.Päris kindlasti ei kasutanud ma aparaati, kui ees oli pikem autosõit-nii 300 km edasi-tgasi, sest väsimusest jäin rooli taha magama, ilma aparaadita magades sõitsin piiri äärde ja tagasi probleemideta. Masin on äärmiselt ebamugav näos, kylje peal magades vajub ju nägu ära ja mask hakkab "lekkima"-õhu sisse-väljahingamine on isegi voodikaaslasele kuuldav. Mõttetu aparaat, minu kogemuste põhjal.
Kas mitte soomes, 5. september 2019, 15:01
peale miski seagripi vaksiini tagajärjel, ei suurenenud uneapnoesse haigestumine !