Keha

ENDISELT LIIGA SUUR SUREMUS: tõhustada tuleb nii südamehaiguste ravi kui ka ennetust (11)

LISA KOMMENTAAR

SIIS SURNUKUUR ,,EI JÕUA VARSTI VASTU VÕTTA ,, TULEB VIIA OTSE KABELI 14. september 2019, 08:35
KUI JÄRJEST ARSTE VÄHENEB EESTIS JA HAIGEKASSA ON PIDEVALT TÜHI ?? KES ON KUTSUNUD SÜDAME PROBLEEMIDEGA INIMESI TÄPSELE UURINGULE ,,VÕI JÄLGIMISELE ? ISEGI TARTU KLIINIKUMIS --POLE SELLEKS RAHA ,,EGA ARSTIDEL AEGA ;;;;;; TEIE EKG ---EI NÄITA MINGIT SÜDAMEHAIGUST ,,,ALATI OLEVAT KÕIK SÜDAMEGA KORRAS ==???
susi11. september 2019, 17:29
Suremus tõuseb veelgi kui eelmise valitsuse poolt vastu võetud seadust, mis arstide ravivead dekriminaliseerib, ära ei muudeta. Kui arst ei viitsi tööd teha, siis jätab haige lihtsalt ravita ja ei kanna selle eest mingit vastutust. Eesti on maailmas ainuke tsiviliseeritud riik kus sellised asjad võimalikud on.
imelik11. september 2019, 15:09
mis ennetusest me räägime, võime kurta oma hädasid palju tahes ega sellest parem ei hakka enne kui suur krahh käes, alles siis saadakse aru mis viga
vahel saadetakse 11. september 2019, 15:49
ka insuldihaige emost tagasi ja kui ta kodus sureb, siis öeldakse, et emos tal veel insulti ei olnud
marks11. september 2019, 18:33
Ennetada Mida jura. Järjekorrad on pool aastat , samakaua tuleb oppi oodta, kui see määratud. Peale oppi teatab töötukassa mingi XX komisjon et tervis on korras ja mine tööle. Pole vaja ajada häma , tegelikuses on eesti sandid kõik töövõimelised , nii väidab see XX komisjon.Töövõimetud on meil ainult need kes pea kaenlas haiglauksest sisse marsivad. Ja selle töövõimetuse ja invaliidsustoetusega keskelt läbi 350 jeurikut , Kasvata lapsi ja pea peret , sõida autoga viis korda arstijuurde sest järjekord on , Saks ka kohe , aga see on tasuline . Arst sama tasuta 2, tasulisi10 päevapatsienti.
KELLELE EHITATI UHKED HAIGLAD ;;;KAS AINULT SOOMLASTE RAVIMISEKS ?14. september 2019, 08:38
KUI EMO --SELLISE RASKE HAIGE KOJU SAADAB ? TULEB UUS SEADUS TEHA ---ET HOMME SEE ARST ,OTSUSTAJA ROHKEM SEAL EMOS EI TÖÖTA ,,,
TÄPSELT ENSV ,, KUI OLI RAHA --TEHTI JUST HAIGLAS IMET ;;RAHA EHITAS ARSTIDE PALJU MAJU30. september 2019, 17:42
Haiglad ---- POLE ehitatud töörahvale ? NÜÜD lesivad SOOMEST PENSKARID MEIE HAIGLATES ,,SEST NEMAD ON SUUTELISED MAKSMA --JA ,,PALJU HAIGLAS TEGELIKULT KÜSITAKSE !
arvaja11. september 2019, 14:21
Kõik tahavad elada hiiglama kaua, aga õnneks on lppdus sellele piiri ette pannud.
ELAD ,,VÕI EI ELA KAUEM ?14::2114. september 2019, 08:41
AGA MEIE SÜSTEEM JA SEADUSED ---LUBAVAD KA RASKE HAIGE KOJU SAATA ! AGA HAIGLAS POLEVAT JÄLGIJAID ,,KES HAIGETEGA SEAL TEGELEB ((OLEVAT KOKKUHOID PALJU TÄHTSAM ,KUI ÜKS HAIGE KODANIKU ELUKE ! ! !OHTLIK KOHT SEE EMO--- JA SUHTUMINE HAIGETESSE
Justkui11. september 2019, 13:09
õige, ka selge. Aga mida teha juhul, kui perearst on suht totakas, ka elatanud ning ajab üksnes oma, samuti totakat joru? Kahjuks on Eestis sagedased ka sellised lood, mille põhjused võivad olla erinevad.
ühe tuttava mees11. september 2019, 15:50
suri insulti, kui perearst oli ta koju saatnud grippi põdema