Keha

KAS SU KÄEPIGISTUS ON TUGEV VÕI NÕRK? Vaata, mida see kõneleb tervise kohta! (6)

LISA KOMMENTAAR

ants24. september 2019, 04:55
Mulle see käega tervitamine pole kunagi meeldinud
Pihlak23. september 2019, 22:15
See kõik on jama, suur jama. Olen eluaeg käe andmisel teinud seda tugeva käepigistusega, kuid need kõiksugu head näitajad, mis kirja on antud, minu puhul küll ei kehti, peale selle, et ma ei suitseta ega tarvita alkoholi, ja mõne pisiasja veel. Kus need igapäevased puu-ja juurviljad ning liha, munad ja muu... - pole võimalik lihtsalt. Aga noh, andke tuld!
70+23. september 2019, 21:59
kätes on mul jõudu mitme mehe jagu, aga keskmine jalg ilma abita üles ei kerki.
mina selliseid eksperte ei usu!23. september 2019, 13:02
sellised eksperdid on soolapuhujad. Pani hiljuti imestama, et tehti järeldusi prilliraamide suhtes, millise kujuga on inimesel prilliraamid. Olen vaesuses elav inimene ja mina ei jõua endale kalleid prille osta. Ostan turult kõige odavamaid ja selliseid, millega ikka näen lugeda ka. Põhimõtteliselt ei pane rõhku prilliraami kujule vaid nägemisele ja mida siis minu kohta kuulsad eksperdid välja saavad lugeda. Ei midagi muud, kui vaesuses elav inimene.
uudishimulik23. september 2019, 12:37
Kas omas.oiharad mehed kõditavad käeandmisel oma väikse sõrmega tervitatava peopesa või hoiavad terekäel ühte sõrme konksus? Kuidas ma selle suundumuse ära tunneks? Olen mõlemat võtet tunda saanud. Mis ma peaks sellest arvama?
ei no muidugi23. september 2019, 12:18
Mida veel ei leiutata. Minu ema õpetas juba lapsena, et tere öeldes tuleb normaalselt kätt anda, mitte nagu tallesaba pihku pista. Tean, et mõni annab tõesti sellise lõdva käe sulle pihku. see on võõristav. Ja see õpetusest, kui sind muidugi on õpetatud.