Foto: Stanislav Moškov
Sisuturundus
7. oktoober 2019, 09:30

Viis naist hindasid Palmer’si nahahooldustooted – millised olid tulemused?

Nahahooldustoodete tootja Palmer’s on pika ajalooga – ettevõte loodi üle 175 aasta tagasi ning oli üks esimesi omasuguseid Ameerika Ühendriikides. Sealhulgas pakub Palmer’s tänaseks ainsa firmana kogu sarja kakaovõitooteid, kreemidest ja losjoonidest kuni huulepulkade ja seepideni.

Palmer’s on pühendunud kõrgeima kvaliteediga nahahooldustoodete valmistamisele ning paljud neist toodetest on võitnud ka eestimaalaste südameid. Valisime välja Palmer’si kõige populaarsemad tooted ja testisime neid – kuidas nad töötavad, mis mulje jätavad ja kas soovitame kasutada?

Ümmargused huulepalsamid

- Need saavad esimesed plusspunktid oma välimuse eest! Roosa (arbuus), oranž (mango) ja roheline (kookos) huulepalsam lausa võidavad südameid! Sama palju plusspunkte saavad ka palsamite lõhnad – need on nii meelitavad, et pistaks hea meelega nahka!

- Toode on geniaalses pakendis. Kui muidu peab selliste huulepalsamitega panema näpu purgi sisse, siis antud toodet saab purgist otse huultele määrida. Teeb selle toote palju hügieenilisemaks.

- Mõnusalt niisutav, ilma et peaks suurt kogust panema. Piisas täiesti vähesest, et huuled oleksid niisutatud. Usun, et sellest jätkub väga pikaks ajaks.

- Mulle meeldib huulepalsami tekstuur ja vaatasin ka, et toode on parabeenide vaba – minu hinnangul on see ilutoodete puhul esimene, mida jälgida. Mõtlesin, et ostan endale ühe veel juurde, sest sügisel on kohe tunda, kui huuled hakkavad kuivama. Üks võiks kogu aeg läheduses olla nii tööl kui ka kodus öökapil. Minu huultel on vaja pidevat niisutust, sest kannan matte huulepulkasid, mis kuivatavad huuli üsna palju – ja ega huulepulk ei jää ka ilus, kui huultes on praod ja kestendab.

- Hindajate lemmiklõhnaks kookose, arbuusi ja mango hulgast sai arbuus!

Vaata täpsemalt SIIT!

Huulepalsamid

- Kui ümmargused huulepalsamid on veidi ekstravagantsemad, siis ülejäänud Palmer’si huulepalsamid sobivad ka meestele. Üsna tihti juhtub nii, et elukaaslane omastab minu huulepalsami, sest talvel hakkavad temalgi huuled kestendama. Niisiis andsin Palmer’si huulepalsami talle – vähemalt siis ei kao minu oma enam ära!

- Mõni huulepalsam koorub väga palju, kuid Palmer’si omad mitte. Meeldis see, et lõhn on ühelt poolt magus, kuid mitte liigselt tugev. Mul on alati kuivad ja katkised huuled, need palsamid leevendasid seda.

- Mulle jäi esimesena silma, et Palmer’si kookosõliga huulepalsam on saanud Buduaari ilulemmiku tiitli. Kuna ilulemmikuid on valinud sõltumatud spetsialistid, olid minu ootused väga kõrged. Ma ei pidanud pettuma – huulepalsam lõhnas hästi, jättis huuled pehmeks ja seda võis kasutada nii tihti, kui tahtsin, ilma et imelik tunne tekiks.

Vaata täpsemalt SIIT!

Foto: Stanislav Moškov

Kätekreemid (sheavõi, kookos ja kakaokreem, mis niisutab intensiivselt)

Intensive Hand Relief kreem on ideaalne talviseks ajaks, kui käed on kuivad ja nahk sügeleb. Minu jaoks on see külmal ajal eriti sage probleem. Määrisin Palmer'si kreemi peale ning sügelemine kadus väga kiiresti ja nahk on ülimalt pehme. Ma ei saa aru, kuhu kreem kadus – see imendus lihtsalt uskumatult kiiresti sisse. Minu silmis on plussiks see, et kreemil ei ole liiga intensiivset lõhna.

- Tihti on kätekreemidega selline lugu, et määrid peale ning peagi on vaja minna käsi pesema. Nahk on lihtsalt ebameeldivalt libe ning isegi pliiatsit ei saa käes hoida. Palmer’si kreemide puhul sellist probleemi ei tekkinud. Siuhti tõmbas naha sisse ning kohe sai klaviatuuril edasi trükkida, ilma et oleks ebameeldivat rasvast tunnet. See on küll minu uus lemmik, tahaks kohe kõiki tooteid proovida.

- Kreem on väga hästi imenduv ja paksu koostisega, tõeliselt hea kehaniisutaja pikkadeks tundideks. Boonuseks on veel trimmiv efekt, mis on iga naise unistus.

- Palmer’si kreemide koostis on veidi paksem, mis tähendab, et see sobib suurepäraselt talveperioodiks. Kui suvel eelistan ma peamiselt õhukest konsistentsi, siis talve must have on paksu konsistentsiga kreem. See hoiab käed niisutatud ning külm ei tee liiga.

- Palmer’si kätekreemidest osutus katsetajate suurimaks lemmikuks kookoselõhnaline toode. Seda kirjeldati kui jumalikku lõhna, mis tekitab tunde, et oled Balil!

Vaata täpsemalt SIIT!

Kakaovõi losjoon

- Mul on nina juures kuivad kohad, mida isegi niisutav kreem eriti ära ei võta. Seetõttu jääb meik tihtipeale inetu ja pudenev. Kandsin Palmer’si losjooni sinnakanti ning see probleem on nüüd minevik.

- Selgus, et toode on Inglismaal kuuel aastal võitnud Cosmopolitani lugejate lemmiku kehalosjooni tiitli. See julgustas, et tegemist on vägagi hea tootega. Ei pidanud pettuma. Niisutas keha ja lõhnas taevalikult hästi!

- Toode sobib ideaalselt ka peale päevitamist – niisiis võtan ta kaasa, kui peagi Türki lendan. Plussiks on see, et potsik on piisavalt väike ja vajadusel võib selle lükata ka käekotti.

- Kasutasin seda näol oleva armi silumisel, õnnestus hästi.

Vaata täpsemalt SIIT!

Foto: Stanislav Moškov

Kakaovõi pulk

- Ideaalne kasutamaks igasugustel kuivadel kehaosadel – huultel, põlvedel, küünarnukkidel. Pulgas olev E-vitamiin rikastab ja niisutab korralikult.

- Minu huuled kipuvad kargete ilmadega olema krobelised ja inetud. Seega kooruvad paljud huulepulgad maha. Palmer’si kakaovõipulk päästis mind sellest piinlikust hädast. Kuna pulk on niivõrd pisike, mahub ta ilusti kotti. Seega on abi alati käekotis olemas!

Vaata täpsemalt SIIT!