Keha

JÄLLE POHMELL? Kassiahastusest päästavad need lihtsad nipid! (17)

LISA KOMMENTAAR

Alkohoolik9. detsember 2019, 16:53
Kõige parem pohmellirohi on 100 grammi viina või piiritust
Anton9. detsember 2019, 10:23
Kadunud Pino kirjutas asja kohta lausa raamatu, vääga kasulik lugemine, kusjuures tarbimise kõrvale ja vahepeale!
Vesi8. detsember 2019, 22:03
Järgmisel, pohmelusega hommikul, on vaja tõesti palju juua: vett, vett, sobib ka pett, keefir, kohv, mahl. Muidugi, see vesi tahab ka suust tagasi välja tulla, aga vesi on parim.
Oswald9. detsember 2019, 11:13
Ei mingit vett. Kõige parem on pohmelliraviks pudel õlut ja ajud loksuvad paika.
munk ( μοναχός )8. detsember 2019, 19:18
Kui näed pohmelli, siis jookse. Ma kordan: JOOKSE.
Horros8. detsember 2019, 14:15
Kuna artikkel ON EKSITAV, võtan oma erinevad kommentaarid ühte kokku. 1. Kindlasti ei tohi ennem kõhtu täis süüa, kuna siis tekkib oht, et juuakse alustamisel rohkem, et saavutada õige konditsioon, pärast aga on verre imenduv kogus juba ülemäärane. 2. Ekstra vee vahelejoomine ON VALE, alkohol on dehüdrant ja seega väljutad kehast niigi mineraale, ekstra vesi vaid suurendab mineraalide väljutamist. 3. Joomise käigus tuleb süüa, aga KINDLASTI tuleb kõht täis süüa lõpetamisel. 4. Parim pohmelli ravim on JÄÄTIS, kuna sisaldab kaaliumi.
Horros8. detsember 2019, 14:24
5. Vesi on vaid hädapärane vedelik pohmelli puhul, TULEB EELISTADA C vitamiini ja mineraalide rikkaid vedelikke nagu mahlad. Võimalusel lahjat alkoholi, õlut, mis korvab vedelikukaotuse, sisaldab organismile vajalikke aineid ja vähese alkoholi sisalduse tõttu loob nö tasase maandumise. Õige tribitskitaja oskab pidada rütmi ja süüa, siis on hilisemad vaegused minimaalsed.
Siim Bermuuda kolmnurgast.8. detsember 2019, 13:53
Kõige õigem on kasutada kaasaja kõige" progressiivsemat" meetodit,mis on väga IN. See on ju nimelt elukestev õpe. Pohmelli raviks on ka parim moodus elukestev joove.
Horros8. detsember 2019, 12:48
Too toimetaja on aastaid nö tervise teemadel kirjutanud ja kindlasti ka varem pohmelli teemasid käsitlenud, KUID NÜÜD AVALDADA NII ASJATUNDMATU JA EKSITAV KIRJUTUS on kuritegu naiivse lugeja suhtes, kes äkki võtabki neid soovitusi tõsiselt. Soovitus kõht ennem täis süüa võib põhjustada suuremat pohmelli, kuna kohe ei hakka pähe, ning siis kuugatakse rohkem. Vesi ei ole pohnelli ravim vaid hädapärane vahend.
Horros8. detsember 2019, 12:59
Alkohol on dehüdrant ehk käid tihedamini pissil ja väljutad organismile vajalikke mineraale. Seega joomise vahel juua ekstra veel vett suurendab mineraalide väljutamist.
Oswald9. detsember 2019, 11:16
Kärakapanemise ajal vee joomine on käraka ja raha raiskamine. Kui jood õhtu jooksul vaid ühte marki, ei tule ka mingit pohmelli.
8. detsember 2019, 12:34
ravida tuleb ikka sellesamaga, millega haigeks tehti või siis väldi pohmakat - püsi joobes...
Horros8. detsember 2019, 13:05
Vaikselt "maandumine" ehk hommikune õlu on organismile tunduvalt parem lahendus, kui põmaki vastu seina sõita ehk järsk seiskumine, mil saad kindlasti enam haiget.
Horros8. detsember 2019, 11:43
PADA ajab too Jaanika Treimann, kuigi too hormooni vasopressiini jutt oli põnev. Tundub, et Jaanikal puudub nii teoreetiline, kui ka tõsine praktiline kogemus, seetõttu jahub vaid vesi ja vesi. Vesi on viimane hädavõimalus, kui tõesti midagi muud ei ole. Parim pohmelli ravim on JÄÄTIS. Jäätises on kaaliumi. Joogiks mahl või õlu, sõltuvalt pohmelli raskusastmest ja edasistest tegevustest. C vitamiin ja / või väike kogus alkoholi. Parim viis pohmelli ennetada ja vähendada on joomise lõpetamisel kõht täis süüa. J o o d i k peab sööma pole vaid sõnakõlks. Ka tapas või sakum on oluline.
Horros8. detsember 2019, 11:53
Joomise vahepeal vee joomine on jabur. Ülijabur soovitus. Kange alkoholi joomisel võetakse niigi midagi kõrvale, veini segatakse sageli veega, õlu on juba niigi pissile ajav.
Horros8. detsember 2019, 12:38
Ja täiesti VALE on soovitada ennem kõht täis süüa, sel juhul imendub alkohol aeglasemalt ja kuna ta koheselt nö pähe ei hakka võetakse rohkem ja rohkem, ning hiljem on kasin olemine ja üohmell on kindlustatud. Näiteks aperitiivid ongi mõeldud söögiisu tekitamiseks. Nagu juba ütlesin, vahepeal oleks hea süüa ja KINDLASTI lõpetuseks.
ööliblikas8. detsember 2019, 10:10
Pohmellis pole õnnetunnet siis milleks üldse juua?