Uudised

Ravimiamet selgitab: miks mõni ravim ajutiselt müügilt kaob? (8)

LISA KOMMENTAAR

Ärge puhuge p@ska@9. detsember 2019, 19:49
Tölpa9. detsember 2019, 17:11
Tölge ravimiameti öeldule. Tuleb lihtsalt leida ullike, kes kallimad ravimid ka ära ostab, sellepärast saab vabalt teatada,et odavamad on otsas ja neid ei tule. Või mõtlete tõesti, et need kallimad laos olevad ravimid visatakse minema kuna säilivusaeg saab läbi?
Pinoccio.9. detsember 2019, 17:03
Ravimid kaovad müügilt sellepärast,et haiged ostavad nad lihtsalt ära, oma kidura tervise karastuseks. Inimeste haigused tuleks Riigikogu seadusega ära keelata.
Ravimiamet hakaku tööle9. detsember 2019, 16:40
Ravimiamet võiks sooja õhu puhumise asemel tööd teha. Terves Eestis ei ole saada minu jaoks üliolulist südamerohtu Tambocore. Nn "tarneraskused" algasid juba kevadel. Tegemist ainsa ravimiga, mis minul südame enam-vähem rütmis hoiab. Nüüd pean minema seda Soomest otsima! Tohoh kurat lahti! Sügisel ei olnud pealinna apteekidest saada ravimit, millega hoitakse kontrolli alla verejooks. Öeldi taas - ajutised tarneraskused. Abikaasal soovitati minna haiglasse süstima, kui olukord väga hulluks läheb. Tahtsin sügisel vaktsineerida läkaköha vastu. Ja mis öeldi - jällegi - vaktsiini ei ole.
Liisu9. detsember 2019, 15:16
Jutt või asi. Räägib see, kes ise ravimit ei vaja. Kui vajaks, ajaks või maa alt välja. Aga tavainimesel see võimalus puudub ja järjest rohkem on Eestis inimesi, kes esiteks ei pääse arsti juurde ja kui pääsevad, siis ei ole ravimit. No ei ole normaalne see olukord!
KALLIS Liisuke 9. detsember 2019, 15:20
MEID ravib kõige paremini muld , tavainimesele --töölisele Pole arstiabi enam vaja
Teadja9. detsember 2019, 13:32
Tarneraskused - lihtne ja lakooniline selgitus? Kas ei ole see jama ikkagi seotud riigi poolt soovitud apteekide seaduse muudatustega - survestamine ravimi firmade poolt?
EESTIS POLE ---SOOMES ON...9. detsember 2019, 14:13
ja PEREARST SAADAB JUBA SOOME ---RAVIMITE JÄRGI ??? KAS SEE POLE JÄLLE MINGI POLIITILINE JAMA ET ÄRIMEESTELE VASTU EI TULDUD ;;