Väga oluline on süüa puu- ja juurvilju.Foto: Vida Press
Toimetas Sirje Maasikamäe 20. september 2022 06:00

„Kolesterool on kahtlemata oluline aga ehk on temast viimastel aastatel juba liiga palju räägitud. Ja võib-olla seda kardetakse liialt," arvab kardioloog Margus Viigimaa.

„Enamiku inimeste puhul on võimalik kolesteroolitaseme mõõdukat tõusu normaliseerida vähendades loomsete rasvade osakaalu toidulaual," selgitab professor Viigimaa Regionaalhaigla südamekeskuse Tervisepooltunnis.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon