Foto: Tiina Kõrtsini
Uudised
8. jaanuar 2020, 11:24

LOOTUS KUSTUS: suri noor ema, kelle ravi hakkas vähiravifond enne pühi toetama (34)

Enne jõule otsustas vähiravifond "Kingitud Elu" aidata Tõrva vallas elavat 28aastast Laura Jaansood võitluses maokeha pahaloomulise kasvajaga. Nüüd teatab vähiravifond Facebooki-lehel, et Laurat ei ole enam.

"Me hoidsime aasta algusest hinge kinni: kui jõulupühade eel kutsusime üles toetama Tõrva vallas elava noore ema Laura Jaansoo vähiravi, siis kõigest nädal hiljem, umbes aastavahetuse paiku, hakkasid levima kuuldused, et Laurat ei ole enam," annab vähiravifond teada.

"Ootasime ja lootsime hinge kinni hoides, et kuuldused on äkki siiski eksitavad. On raske mõista, kuidas saab lootus, mis Laura perel ja naise raviarstil olid uue ravi suhtes, nii kiiresti ja ootamatult kustuda.

Ega meil tänagi päris otseallikast infot pole, kuid saame siiski usaldada meieni jõudnud andmeid, et ilmselt on Laura võitlus tõesti läbi.

Me ei tea, mis täpselt juhtus. Ei tea ka, kas fondi toel sai raviga üldse alustatud.

Kahe nädalaga on Eesti inimesed Laura raviks fondi panustanud üle 7500 euro. Lähiajal selgub, kas sellest summast midagi Laura tarvis käiku läks või suuname annetused mõne teise noore abivajaja toetuseks.

Meil on väga kahju. Selline tugev tagasilöök siis 2020. aasta algusesse...

Vähiravifond on mõtetes ja leinas Laura perega.

Me ei saa kellelegi paraku tervist ja elupäevi garanteerida, aga saame anda lootust..."