Uudised

VALEINFO LEVIB JÄLLE: terviseamet lükkab ümber vaktsineerimisvastaste väited (20)

LISA KOMMENTAAR

terviseamet28. jaanuar 2020, 11:37
terviseamet võib lahmida iganes, oma peaga selgelt tuleb mõelda, siis saad aru , milleks või kellele vaktsiinid tegelikult vajalikud on ja kuhu nad ühiskonna lõplikult viivad. Terviseamet ei vastuta sisuliselt mitte millegi eest, saab aga palka valede,demagoogia ja manipuleerivate teatiste eest.
tehtud28. jaanuar 2020, 11:25
Kuu alguses tegin gripi vastu süsti, öeldi - võib tekkida väike temperatuuri tõus ja paistetus õlal. Teise päeva õhtuks oli kaenla all tohutu peaaegu rinna suurune paistetus ja valu kaenla all. Kolmandal päeval kolis valu kõrva, käed jalad valutasid. Neljandal päeval uus suund - kaela ja kuklapiirkonna valud ja tohutu väsimus jne., nüüd 3 nädalat hiljem on natuke kergem. Tahan öelda selle kommentaariga, et me peaksime teadma rohkem vaktsiini tüsistustest ja võimalikest ajutistest kõrvalnähtustest, sest kõigile see kindlasti ei sobi.
Ebaterviseamet28. jaanuar 2020, 06:12
Hoopis ise valeinfo levitamine ja tajude petmise kaudu kinnistatud dogmade korrutamine ei ole nn 'valeinfo' ümberlükkamine. Kes vähegi põhjalikumalt asja uurib, taipab kui saatanlik vaktsineerimine tegelikult on.
vaktsineerimata isik28. jaanuar 2020, 01:07
Kas Joller kirjutas selle kritseldise
Y28. jaanuar 2020, 00:59
Et kohe MILJARDITE laste elud on päästetud!!!!
pensionär27. jaanuar 2020, 17:38
Vaktsineerimine haiguste vastu on loomulik.
hai.guse läb.ipõdemine3. veebruar 2020, 13:09
on loo.mulik. Leetrite lä.bipõd.emisel tekib e.luae.gne im.muun.sus, mida vaxc. ei saa.vutata (3x revaxc.). Sul.le on ko.he tul.emas kor.onavaxc. (ma an.nan oma po.rtsu kah, et asi ik.ka kin.del ol.ex)
Ja ohutud...27. jaanuar 2020, 15:57
100 protsenti ei saa ühelgi medikamendil, vaktsiinil või mis iganes muudel komponentidel ohutust olla. Sest kõikjal võivad olla või tulla ennenägematud kohesed ohud, vastunäidustused, immuunsuspuudulikkus jne. Kuid meditsiin tervikuna üha areneb, täieneb, uueneb, kaasajastub jne. Seda eirata oleks rumal.
pol.egi va.ja3. veebruar 2020, 13:12
muud, kui lu.geda kõ.rval.toime.te lehte. Ja nyyd siis 3 kuu.ga tu.leb uu.ritud ja kaa.sajasta.tud ko.ronavakciin. Lu.bage ka.helda
Mida27. jaanuar 2020, 15:50
seal ikka vaktsineerida, kunagi tuleb ju ikka surra... Imelikul kombel on aga teadus teinud üha kiirenevaid edusamme, seda ka meditsiini vallas.Samuti arenevad ka bakterid, seda evolutsiooni vallas. Ning pole kaugel ka aeg, mil bakterid on vesiniku pommist kordades hullemad. Kuid eirata teaduslikke saavutusi, noh, eira ka leiba. Sest ka leib oli kunagi teaduslik saavutus ja seejärel toode.
Kui tuleb vaktsiin27. jaanuar 2020, 14:50
praeguse koroonaviiruse vastu, siis ärge kindlasti laske ennast vaktsineerida, tõestuseks sõitke Hiina haiguse koldesse ja tõestage, et jääte ellu :).
pe.ale3. veebruar 2020, 13:15
gri.pivakc. sys.ti olin ter.be tal.ve ha.ige...tu.lid se.llised ha.igu.sed, mida polnud va.rem ol.nud...
27. jaanuar 2020, 14:39
Loogiline, et who ja ta sellist väljastab. Nad ei tohigi oma ülemuste tööd kahtluse alla seada!
AZL27. jaanuar 2020, 14:04
Terviseamet tegeleb demogoogiaga ja taas tembeldab valeuudiseks infot, mis seda tegelikult ei ole. Artikli pealkirjas on viidatud vaktsiinide ohutusele, Terviseamet aga püüab seda "ümberlükata" vaktsiinide efektiivsust puudutava väitega. Soovitan igaühel vaadata läbi viidatud WHO tippkohtumise salvestust ja veenduda selles, et ametnikud vaid USUVAD, et vaktsiinid on ohutud, aga tõdevad, et hetkel puuduvad piisavalt teadusuuringuid, mis veenaks vaktsiinide ohutuses ka kahtlejaid. Ja, Terviseamet, kas väide, et vaktsiinid on 100% ohutud enne 21.sajandit pädes ja miks nüüd mitte?
27. jaanuar 2020, 16:42
kas siis on hea olla, kui omast rumalusest jätad lapse vaktsineerimata ning ta seetõttu mingi koleda tõve külge saab ning vigaseks jääb või üldse otsad annab?
hai.guse3. veebruar 2020, 13:18
ra.vid vä.lja näda.la või kahega, aga vakc. kahjus.tust ei pää.se elu lõ.puni. Kui n. leet.rite vax. ka.itce on tõ.hus, mix siis peab seda 3 korral uu.endama
miks3. veebruar 2020, 13:21
eestis ei ole vakc. kah.justuste ko.rva.misex te.htud fonde ja eh.itatud hoo.ldekod.usid? Ena.mikes maa.des on se.llis.ed as.jad ol.emas. Vakc. kaj.ustusi on hy.vitatud, kuid see ei an.na ta.gasi te.rvist.
Nimi27. jaanuar 2020, 13:53
Kust tuleb väide et tänu vaktsineerimisele on päästetud miljardite laste elu? Ma olen vaktsineeritud aga ei saa väita et see on mu elu päästnud, samuti mitte mu laste :D sellist väidet saab kasutada vaid juhul kui on olnud konkreetne tõendatav oht ja tõendus et vaktsiin on selle ohu kõrvaldanud. OLETUS et mingi haigus on maailmas olemas ja vaktsiini tõttu pole haigestunud, ei ole mingi asitõend. Eriti kuna on palju tõendeid kus just vaktsiin on tervise ohtu seadnud või isegi tapnud
kui oled vaktsineeritud 27. jaanuar 2020, 14:47
või su lapsed ja ikka oleksite surnud vastavasse haigusse, siis võiksid kahtluse alla panna. Praegune su väide on to'tter.
14.473. veebruar 2020, 13:26
kui tsial oles kyytse, sis ta ro.nissi puu ot.sa nigu orrav...keska aj.al systiti sel.jali.hasesse mi.ngit vaxc. (ei mä.leta enam mille jaoks)...kõik kes vaxc. said, olid paar nä.dalat hai.ged (kõik li.hased va.luta.sid, syda pu.perdas, kylm higi pi.devalt peal, voo.dist vä.lja ei saa.nud, yx las.test oli kon.taktivõ.imetu)