Uudised

VALMISTUDES KOROONAVIIRUSEKS: mida teha, mida kindlasti mitte? (2)

LISA KOMMENTAAR

Vastuolu!3. märts 2020, 02:45
Jäta maskid neile, kes neid vajavad: haigetele ja tervishoiutöötajatele!??? küsimued: 1. kas tervishoiutöötajad on siis kah haiged, kes külatajaid võivad nakatada? ilmselt siiski mitte! 2. Järelikult maskid tervishoiutöötajaid siiski kaitsevad? Seega teoreetiliselt kaitseksid ehk mindki? 3. Kui nii, siis milleks see jura? Et kuni ma pole haig, siis mina ei vajavatki? Kas pole probleem pigem maskide puuduses? 4. Kuhu siis maskid said? Parseldati vist ära Hiinsse? Hiinlased ju ostsid neid siin kümneid tuhandeid kokku. Oletan, et ilmselt hiina musta turu jaoks.
Paanika vältimiseks aetakse meil mullikesi? Kuigi Cov-19 on ju õhu teel kergesti leviv piisknakkus. 3. märts 2020, 02:58
Miks apteekides maske pole, miks ravimikaubandus tootjatelt uusi partiisid ei telli? Oletan,et Euroopa jaoks oligi peamiselt tootja- ja tarnijamaaks just Hiina ise! Ja arusaadav, et nad praegu enam teistel ei müü, hoiavad iseendale! (alles paari päeva eest võis lugeda, etv Pekingis saavad need, kes ilma maskita tänaval viibivad lausa trahvi!). Siit tulebki lääne nõrkus. Odava kauba ja suure vaheltkasu nimel suretati välja omaenda vastav tööstus ja muututi Hiinast tuleva kauba sõltlasteks. Ja nüüd ongi mõrud viljad käes! Kuid õigel ajal sellele ei mõeldub, globalism ruulib!