Uudised

WHO Euroopa piirkonna juht koroonaviirusest: paanikaks pole põhjust (7)

LISA KOMMENTAAR

Muidugi pole paanikaks põhjust.8. märts 2020, 15:01
Ärge vaadakse varem meedias ilmunud fotosid, kus epideeiakoldes töötavad meedikud ja sanitarid näevad välja nagu mingid kosmosetulnukad. Skafandrisarnane kaitseülikond, kindad, peakatted ja respiraatorid. Ja ärge uskuge sedagi, et hoolimata kaitseabinõudest haigestus Hiinas ka ligi paar meedikut ning tuhat haigete hooldajat Et surnute hulgas on oma kümmekond arstigi. Meie siin teame täpselt, et mitte mimgit näomaski pole tavainimesele vaja - piisab vaid ohtrast käte pesust vee ja seebiga. Kes on väga ettevaatlikud ja aravesrlised, siis lisaks ka veel küüslauk, sinepiplaastd ning hanerasv!
Ei8. märts 2020, 10:26
taha selliseid hüüdlauseid kuulda! On vaja astuda konkreetseid samme. Tegusid, "seltsimehed", tegusid!
Hhh7. märts 2020, 21:56
Targalt ja ettenägelikult tegutseb Iisrael. Saksamaalt tulijad paigutatakse kolmenädalasse karantiini. Manitsusjutud rahvale pole otstarbekohased - neid ei mõisteta tihtilugu õigeaegselt. Riiklik sund ja korraldused on efektiivsemad.
Matilda7. märts 2020, 20:43
Kui aus olla, tõusevad mu hallid tutikarvad õudusest turri kui loen neid koroona uudiseid! Minusugustele pensionäridest daamidele sisendatakse:"Surm on teel! Vikatimees ukse taga!" 😭
Matilda7. märts 2020, 20:56
Ma võiksin ühe käe näppudel kokku lugeda need haigused mida mul ei ole. Ja kõigist hallidest tutikarvadest jääks väheks,et loendada kokku need kes mu surma pikisilmi ootavad. Hihihii: te peate kõik PETTUMA! Ma saan veel teist enamuse matustel kerge nohu! Küll need teavad, kellele see mõeldud!
Umb7. märts 2020, 22:32
rohi ei h.ä.v.i.n.e!😞
Corona7. märts 2020, 19:31
Küll ikka valetab. Tema näo järgi vaadates on ta ise ka paanikas.