Foto: Vida Press
Uudised
17. märts 2020, 10:41

VAJAD INVAABIVAHENDIT? Tuntud kauplustekett palub siseneda poodi ühekaupa

Invaabivahendite kett ITAK annab teada, et kaupluste töökorraldus on muutunud: kõikides kauplustes teenindab kliente edaspidi üks teenindaja ja külastajatel palutakse siseneda teenindussaali ühekaupa. Soovitatav on osta korraga terve kuu varu ja võimalusel mitte tagastada laenutatud esemeid.

Võimalusel palutakse mitte laenutada kojukannet eeldavaid esemeid nagu näiteks hooldusvoodeid. Kauplustes palutakse võimalusel tasuda kaardiga. See vähendab tõenäosust, et teenindaja puutub kokku koroonaviirusega. Muutuvad ka lahtiolekuajad.

Jõhvi, Narva, Viljandi ja Tartu kauplused jätkavad edaspidi tööd esmaspäevast reedeni ning teenindavad kliente kella 11–17.

Jõgeva, Põlva, Valga ja Võru kauplused jäävad avatuks vaid teisipäeviti ja kolmapäeviti tavapärastel lahtiolekuaegadel.

 “Suur osa meie klientuurist kuulub koroonaviiruse riskigruppi. Seetõttu anname endast parima, et viia sotsiaalne distantseerumine maksimumini,” selgitas ITAKi tegevjuht Indrek Katušin. Kaupluse külastamisel palub Katušin hoida üksteise vahel distantsi.

“Meil on nüüdsest igas kaupluses korraga tööl vaid üks teenindaja. Kui klient märkab poodi tulles, et teenindussaalis on juba klient sees, siis võimalusel palume klientidel oodata ukse taga, kuni eelmine lahkub. Palume mõistvat suhtumist – ebamugavate juhiste järgimine on oluline selleks, et nii teie kui kogu Eesti ühiskond sellest kriisist võimalikult väikeste kahjudega välja tuleks.”

Kui klientidel on võimalus esitada tellimus e-kirjaga aadressil [email protected] või telefoni teel numbril 7370075, on ITAK valmis võtma vastu ka neid tellimusi ning kuller toob kauba koju esimesel võimalusel. Tellimuse esitamisel e-kirjaga või telefonitsi palutakse klientidel mainida sotsiaalkindlustusameti soodustust juba tellimuse esitamisel.

ITAK pakub erivajadustega inimestele ja põetajatele eluliselt olulisi abivahendeid, näiteks liikumisega seotud abivahendeid ning hügieenitarbeid, nagu täiskasvanutele mõeldud mähkmed, hügieenikotid või uriinipudelid.