Uudised

Terviseamet: lisandus 17 haigestunut, kokku on tehtud 4041 testi (5)

LISA KOMMENTAAR

Ema 5024. märts 2020, 13:33
Lisaksin veel nii palju, et ei muretse enam nii palju koroona viiruse pärast , vaid juba kõrvalnähtude pärast mis süvenevad.Helistasin ise arstile, et vaja uurida muid tekkinud terviseprobleeme. Arst rahulikult määras vastuvõtuaja ja ka südame uuring saab tehtud, minu palve peale. Väga rahustav muidugi.Aga kui minu tütar nakatab teisi või ise saab nakkuse perarstikeskuses.....aga pole hullu, arsti peab uskuma ,et tegemist lihtsa külmetusega.Abi peab ju inimene saama kõrvalnähtudega.Viiruse testimine aitaks siiski vältida võimalikku nakatumist, ravides muid terviseprobleeme.
Ema 5024. märts 2020, 12:54
Ei taha ette kujutadagi, mis meil veel tulemas , kuna osad inimesed( tavainimesed ja isegi meditsiinitöötajad) ei ole aru saanud kui tõsine olukord. Alustades juba sellest, et minu tütrel koroona sümptomid, kuid perearst on surmkindel ,et tal tavaline külmetus ja kui juba südames valud algasid, siis arst oli taas kindel ,et vajab psühhiaatri abi, kuna muretseb üle. Paar korda kiirabi kutsutud,nemad soovitasid sümptomitega perearsti poole pöörduda testi tegemiseks, kuid arst keeldub ,ei kuulu riskigruppi.Kardan oma lapse pärast, sest tal tekivad juba lisaprobleemid tervisega.
sõna sekka24. märts 2020, 15:42
Kulla ema 50 , kas oled lõpetanud TÜ arstina , et kahtled perearsti pädevuses !? Kui nii ,siis tule appi praeguses kriisis , kui ei , siis ära paanitse ! Olge terved !
Jaak.23. märts 2020, 20:55
Lääne-Virumaale oleks ikkagi vaja testimise võimalust,kõigil ei ole võimalust Tallinna ja Ida Virumaale sõita.Kõigil ei ole ju transpordi võimalust. MÕELGE SELLELE AMETNIKUD!
must stsenaarium23. märts 2020, 20:31
Kahjuks näib, et küllap vist tuleb meilgi see Hispaania ning Itaalia tee lõpuks läbida. Kuigi algul hõiskasime, et kõik meie haiged põevad kergelt ja on kodusel ravil, siis nüüd haigla- ja ka intensiivravi vajajate arv suureneb üsnagi kiiresti. Ja kui nii, siis mingi aja pärast napib ka ilmselt intensiivravi kohtigi. Samuti on siis ka fataalsed lõpudki vaid aja küsimus. Seda enam, et haigusse surevuse % on maailmas lühikese ajaga enam kui kahekordistunud, tõusnud juba 13%.ni. Aga Eesti on kahjuks maa, kus haigestunuid on protsentuaalselt üsnagi palju.