Uudised

Täiendatud! Jüri Ratas: viirus näitas meile oma kõige kurjemat pale

Koroonaviirus nõudis Eestis esimese inimelu (6)

LISA KOMMENTAAR

Olku26. märts 2020, 03:03
Kas juba Koroonateemal "hapukurgi hooaeg" käes? Pikalt pajatatakse "uudisest" - mis ei ole uudis! President leiab aega memmekese omastele isiklikult kaastunnet avaldada "viirus näitas oma kõige kurjemat palet" jms. blaa-blaaa - mingi totaalne ..kirbutsirkus. Puberteet (=potentsiaalsed viirusekandjad) ju irvitab sellise jama üle. Minu jaoks näiteks on UUDIS hoopis 2 (või õigupoolest juba 3) muud ...surma "laiast maailmast" (loomulikult Johns Hopkinsi CSSE interaktiivselt kaardilt). Nimelt: "Princess Diamond" kruiisilaeva ohvrite arv on kasvanud! Teatavasti vabastati see kruiisilaev juba kuu ae
Jüri25. märts 2020, 23:06
Kaastunne lähedastele! Aga minu kaastunne ka sellel aastal Eestis surnud ~20-le gripiohvrile! On ohtlikumaid haigusi kui Sars-Cov2.
Sügav kaastunne lähedastele. Kellegile oli see hing ema, vanaema, vanavanaema, õde, sõber, naaber25. märts 2020, 20:25
Hoidke ennast ja lähedasi. Kui rahvas tuleks mõistusele ei oleks see nii. Sportlandi näitel võib öelda kui mõtmematu on inimene. Mina olen sõnatu
n58,töötu26. märts 2020, 09:33
Sportlandi juhtum näitas ka, kui rumalad ja mõtlemisvõimetud on mõningad juhid. Või vastupidi. Näitas, kui hoolimatult ja külmavereliselt rahvast kooritakse. Viimane iseloomustab ka kütusemüüjaid.
Kahju küll25. märts 2020, 18:41
Kuid eks seda oligi karta ning oodata. Varem või hiljem. Ja arvata võib, et ega temagi veel viimane ei ole. Eks ole Eesti ju suht suure haigestumisega riike, 404 haiget 1,3 miljoni elaniku kohta teeb 31 haigestunud inimest 100 tuhande kohta. Selle numbriga jääme maha kümmekonnast Euroopa riigist. Kuid protsentuaalselt on meil ikkagi suurem haigestumus kui on Hiinas, USA-s, Kandas, Suurbritannias ning Lõuna-Koreas.
Arvatavasti25. märts 2020, 20:59
pole Eesti niivõrd suure haigestumisega riik, kuivõrd on ta diagnoosimisel suutlikum. Ma ei usu sekundikski et Moskvas ainult nati haigestunuid rohkem kui Tallinnas või Eestis üldse. See pole füüsiliselt ega keemiliselt võimalik. Mis ei tähenda mõistagi, et me asja tõsiselt võtma ei peaks. Asi on kahjuks rohkem kui tõsine.