Uudised

KOROONAVIIRUSEGA NAKATUNUD KIRURG: kõige šokeerivam oli, et sain selle haiguse suhteliselt kohe kätte (7)

LISA KOMMENTAAR

Hirmul jätkuvalt27. märts 2020, 14:47
Teadmatus kas olen koroonasse nakatanud, mõjub juba psüühikale pikemas perpektiivis päris halvasti, mille järel tekivad muud tervisemured. Kui mõni tark arvab, et testida pole vaja sest nagunii ravida ei saa.
Hh27. märts 2020, 12:31
Hädavajalik oleks koduseid testida, et saaks olulist infot levimise kohta. Imelik lausa, et pole veel testitud.
Realist27. märts 2020, 10:30
See,mis majanduses toimub, on veel vähem tore. Kui see jama üle 3 kuu kestab, on üsna selge et eurotsoon kukub kokku. Ja mitte ainult. Kõik arenenud riigid võivad langeda ajas 50 aastat tagasi, või isegi agraarriikideks. Vaesemates riikides hakkavad miljonid lihtsalt nälga surema. Ja neid surmasid võib tulla kordades rohkem koroonasurmadest. Arenenud riikides nälga inimesed surema ei hakka, kuid kõigisse muudesse haigustese küll, kui kogu tervishoiusüsteem muutub teovõimetuks.. Loodan,et nii ei lähe. Kuid võib..
Vaesus27. märts 2020, 10:56
võib hakata ka Eestis kümneid tuhandeid hauda viima. Kujutage ette olukorda, kus inimesed on nii vaesed, et isegi praegult taskukohaseid odavaid ravimeid, kas a)ei ole saada, või b) nad on enamusele liiga kallid?! Alates insuliinist, kuni vererõhualandajateni. Meil võib ka 50 000 inimest aastas surema hakata sellises olukorras😢
mõtlematus27. märts 2020, 10:29
ongi inimkonna kõige suurem probleem. Isegi teab, isegi on kuulnud, kuid EI USU, et see teda tabab. Enesetunne ei tähenda selle haigusega midagi. kaks nädalat võib olla enamvähem. Ja kolmandal rängad kopsukahjustused või insult või infarkt. Kõik, kes on saanud viiruse, peava 2 kuud ennast väga tähelepanelikult jälgima. Niisama lihtsalt ei lähe midagi.
Vrrloog27. märts 2020, 10:06
Va viirustest kahjuks palju ei teata ja nende käitumine on ettearvamatu!
Tädi Maali27. märts 2020, 10:02
Väga hariv artikkel, paljud peaks seda lugema. Usun ka, et paljud lihtsalt gripiviiruse diagnoosi saanud, pole selles mitte! Ei maksa ühtegi inimest ei tervishoiu-ametis, ega valitsuses üldse, hukka mõista. Ega nemadki pole selgeltnägijad! See probleem on kogu maailmas enneolematu.Keegi pole otseselt süüdi, ei tohi kedagi nn.hukata!