Uudised

Lugejakiri | KARJUV HOOLIMATUS: katke oma neetud näoaugud! (12)

LISA KOMMENTAAR

...6. aprill 2020, 23:59
Netis nägin videot, kuidas keegi testis eri maske. Lasi deodoranti med maskide peale, proovis neist läbi lasta ja igasuguste isetehtud maskide peale ning poest ostetud, mitte õige filtriga maskide peale. Võite kodus aerosooldeodorandiga proovida, millisest maskist tuleb läbi ja millisest mitte. Niipalju siis sellest, kui suvaline sõel näo ees on :D aga testid näitavad, et suva mask on ikka natuke parem, kui mitte midagi. Aga ma arvan, et levib sellega ka palju, et inimesed ei ole nii puhtad, kui nad arvavad ja näpivad ukselinke ja nägu rohkem, kui aru saavad.
alati vajalik6. aprill 2020, 20:00
must mask silmaauguga ning edasi eesliinile
l@llidemaa6. aprill 2020, 16:53
Järgmine lugu palun teemal: Katke oma neetud silmaagud!- sest ka nende kaudu on võimalik nakatuda. Ja hullude eri:Katke omas neetud p..eaugud!
Nõrganärviline6. aprill 2020, 16:30
neetud lugejakiri aukudega6. aprill 2020, 16:08
mul kyll neetud näoauke ei ole
Neetud Näoauk6. aprill 2020, 15:52
Sallist, rätist, kampsunikraest ja isetehtud maskist ei ole kasu viiruse peatamisel. Mõnel pool isegi ei soovitata seda, sest loob väära arusaama turvalisusest. Ainult mingid väga spetsiifilised ja erilised tihedad maskid pidid aitama ja sedagi lühikeseks ajaks.
Närvihaige6. aprill 2020, 15:09
Mind ajavad närvi narvihaigete närvitsemised internetis. Lp. "lugeja" katku oma näoauk kinni, kui ta on haige.
ajuvabadus6. aprill 2020, 14:55
see rumal inimene võiks üritada omale selgeks teha, mis mõõtühik on nm ja mis mm ning proovida mõelda, et tema sall on viiruse jaoks sama, kui metsas puudega liivaterasid püüda.
FFP3 respiraator kaitseb viiruse eest kandjat, ei kaitse aga kõrvalseisjaid.6. aprill 2020, 15:53
Mask pole mõeldudki enese viiruse eest kaitsmiseks - see hoiab oma pritsmed kinni. Inimene ei pruugi teada, et ta kannab viirust edasi. Aga ilmselt peab riiklikul tasemel korraldus tulema, kõvad trahvid - muidu ei saada aru, milleks mask vajalik on. Kes maski vastane on, ärga poodi vm inimeste hulka mingu.
Kas maskil on ühesuunaline filter? ehk kas puudega saad liiva püüda, kui tuul puhuks teisest suunast6. aprill 2020, 18:05
6. aprill 2020, 20:00
siin on kõik"kõvade meeste" poolt kirjutatud kommentaarid, kellel mõistust napivõitu. Niikaua irvitavad praeguste korraldusteüle kui pauk ennast või lähedasi tabab aga küll siis oigavad jälle kuidas riik ja meditsiin neid surmasuust tagasi ei suuda tuua. Lapsed saavad ka olukorra tõsidusest paremini aru kui mingid õhku täis olevused.
Olen nõus6. aprill 2020, 14:49
Ja närvi ajab see, et mind kandes maski vaadatakse nagu pidalitõbist, no vähemalt ei tiku ligi keegi. Aga tõesti sall või rätik peaks igal inimesel kodus olemas olema. Kõige rohkem ajab närvi, et Arsenali serveri teenindajatele pole maske, klaase kassades ainult infoletis. Ja veel riskigrupis kodanikud miks te ennast ei kaitse?????