Uudised

STAAŽIKAS ARST KOROONAVIIRUSEST: surmajuhtumeid tuleb juurde, sest viirus teeb laastavat tööd hooldekodudes (3)

LISA KOMMENTAAR

Terane lugeja17. aprill 2020, 18:46
Nõuab suuri kogemusi ja oskust, et kirjutada praegusel kriitilisel ajal paljudele inimestele nii vajaliku infoga artikkel. Kiputakse ikka keeruliselt kirjutama, aga kõigile arusaadavalt olulistest küsimustest kirjutamine nõuab palju suuremat oskust ja nutti. Las need meditsiinivalda ja eriala konverentsidele sobilikud väljendid jäädagi sellesse valdkonda. Hinnatav on ka artikli lõpust õhkuv positiivsus. Just seda me praegu vajamegi! Aitäh!
Jüri17. aprill 2020, 15:42
Väga asjalik jutt, aga ühe väitega pole üldse nõus - et see Sars-Co2 on htlikum kui gripp. Tegelikult on gripiviirus ikka jupi ohtlikum. Tuletagem meelde eelmise sajandi alguse hispaania grippi (või mis ta iganes oli) - 50 miljonit suri. Vahe ainult selles, et gripivastased ravimid on meil nüüd olemas!!!
Tädi Maali17. aprill 2020, 07:37
Ometi ka ühe targa ja elukogenud arsti arukas jutt! Tal on tuline õigus just kahes asjas - hooldekodud peaksid olema riiklikud ja tuleks taastada nakkushaiglate olemasolu! Sellega saaks ka paremini kaitsta just nii vanemaid ja eriti nõrgenenud tervisega inimesi, ning ka eriti rangetes tingimustes teiste haigustunnustega inimesi. Nüüd kõik läbisegi ja kodudes end ravides, mida siis loodeti saavutada?Miks haigestusid haiglates ka tervishoiutöötajad, aga just selle pärast, et puudusid otstarbekohased kaitsevahendid! Kes on süüdi, no valitsusringkondades pole ju iialgi keegi süüdi!