Eesti uudised

LÕUNA-EESTI SUURIM KOROONAKOLLE ÜLLATAB: hooldekodus nakatunud eakatest pole sümptomeid mitte kellelgi! (6)

LISA KOMMENTAAR

See näitab seda,27. november 2020, 00:30
et Tartu Ülikooli teadlaste avastus praegu Eestis leviva 250 eri SARS COV 2 genoomi kohta tundub viitavat siiski nende erinevatele raskusastmetele. Seda pole veel suudetud tõestada, kuid hooldekodu elanikud võisid saada just selle leebema tüve. Kuidas muidu seletada seda, et kõik ühe piirkonna nõrgad ja kaasnevate haigustega vanurid haigust sel viisil põevad, kus isegi sümptomid puuduvad.
Ei tohi nõrkadele liiga teha!26. november 2020, 21:05
"Ülo Tulik leiab, et praeguses olukorras võiks ka koroonavabadel hooldekodudel olla õigus külastajatele uksed sulgeda. " Hooldekodu elanikud on niigi õnnetud, et neilt ära võtta viimane rõõm - kohtuda oma lähedastega. Kõik külalised ju kraaditakse, desinfitseeritakse ja maskistatakse, samuti külastushetkel hooldekodu elanik. Palju suuremaks ohuks on hooldekodu töötajad ise. Pealegi on paljudes hooldekodudes luba külastada ühte hoolealust vaid kaks korda kuus a 30 minutit. Isegi sellele on õudne mõelda, kuidas vanakesed peavad kannatama.
Urmas26. november 2020, 18:57
Lugedes selle artikli pealkirja ja veel mõningasi artikleid koroonasse surnute tegelikust arvust, siis ma lihtsalt ei saa aru sellest paanikast-keeldudest-kohustustest jnejne..
ah26. november 2020, 14:00
See ullumajapatsent harri tiido ei tahaks ja võiks oma iga nädalasi päevaseid haigeidfantaasijaid ja sogaajamisi endale peegli ees rääkida Mitte vikeraadios EESTIRAHVAST EI HUVITA TEMA SONIMINE ABSOLUUTSELT
Kalju Pärn26. november 2020, 11:49
AGA VÖIBOLLA ON NEED KÖIK HOOPIS IMUUNSED ??? 5 laustestimist * 59 positiivsed * 80 EUR = 24000 EUR lihtsalt korstnasse? Teekes hoopis antikehade testi neile?
Etskae26. november 2020, 11:47
Kõik on koroonasse nakatunud, kuid keegi haige ei ole? Sellised lood tuleks ära keelata. Need ei sobi kokku valitsuse hirmutamise ja õudust külvava taktikaga.