Uudised

Tervise Arengu Instituut: koroonasurmade arvu täpne statistika võtab aega (14)

LISA KOMMENTAAR

29. detsember 2020, 13:11
Tekitage kõikjal segadust, et koid ei orjenteeruks maailma asjades.
Mina29. detsember 2020, 11:01
Kui surnud inimesel diagnoositakse koroonaviirus, siis see ju aitas kaasa inimese surmale, nõrgestas organismi vastupanuvõimet. Ega lahkamisega ju ole võimalik määrata erinevate haigusseisundite määravus isiku surmas. Iga inimene sureb ju lõpuks siiski seiskunud südame tõttu, ükskõik, mis selle põhjustas ...
-.29. detsember 2020, 11:01
siin on veel üks aga-kui inimesel on olnud ennem coroonat juba aastaid igm,igg, jne..näiteks normist väljas, mis on näit verest ka coroona puhul, siis ongi nii et näitab positiivse, coroona tunnuseid ka pole ja tegelikult on korrast ära muu immuunsushaiguse tõttu, vaat siis keegi ei tahagi rohkemat selgeks uurida, kuigi kõikidel inimestel on ju haigusloos need varasemad näidud olemas, kuid kellelgi pole aega muuga võrrelda,koju ketti ja kogu lugu,istu poole raha peal nagu jõuad, töökohast ka võivad ilma veel jääda.Kas ei jõuta siis rohkem korrektsust välja tuua.
..29. detsember 2020, 10:56
kuna meditsiinis ikka palju miinuseid, siis on olnud on õigem ikka neil, kes kasutavad oma immuunsuse tõstmist pidevalt ,eriti meie kliimat ja toidus olevaid mürkide jääke arvesse võttes, neid SAB tunnustusega toidulisandeid ikka jagub, immuunsusele suund suuremaks, ongi õige see, sest neid inimesi on palju, kes on seda aastaid teinud, pole aastakümneid mingisse moonasse ega coroonasse jäänud.
puuksmuud29. detsember 2020, 10:51
ja siis m iks on nii tehtud, kas ajud käprs et ei osatud eristada infodes, panna need surmad ikka coroonaga ,kes olid raskes selles haiguses,kuid neid,kel polnud tõesed coroonaga tegu vaid raske mu krooniline haigus, selle järgi ka surma info. On alles ametnike karjad kes kõik ei oska ikka oma tööd korrektselt ette mõelda.
Smv29. detsember 2020, 10:38
Enese õigustus ja kinnimätsimine.
29. detsember 2020, 10:29
Sellest artiklist saab aru, et 1) surnud postitiivsed pole koroonahaiged, kuna nad kremeeritakse ja sedasi ei nakatada teisi 2) elusad positiivsed on asümptootikud vöi sümptoomikud. Need on koroonahaiged ja ohtlikud ühiskonnale. Asümptootikuid ravib ainult haud. 3) Koroonasurnu on see kellel on sümptoomid - kaebab köha, nohu või ei tunne kõdu lõhna, ilmslet ei kurda koolnupalaviku. 4) elus koroonalane on see kelle positiivne test ja kelle enne surma võivad lisaks positiivsele testile tekkida veel ka sümptoomid, kuid see pole määrav
mees metsast29. detsember 2020, 10:29
TAI poolt järjekordne ninatarkade avaldus pildile saamiseks ja oma olemasolu õigustamiseks. Instituut peaks teadma milliseid protsesse ja arenguid see haigus võib organismis tekitada. Kas nad on ka koroona eitajate kannustajad?
Väino29. detsember 2020, 10:26
Rahva kontrolli all hoidmiseks kōlab 213 igal juhul paremini kui 108. Ajakirjanduse ees tuleb vähemalt selles suhtes kaabut kergitada, et enam ei jaurata, et suri 9 inimest koroonasse, vaid et surid koroonaga.
Meenutab29. detsember 2020, 09:28
Väga listeeria hüsteeriat, enam ei huvita kedagi.
Nürnberg29. detsember 2020, 10:22
Kodanik Er! See on eluaeg nii olnud, et nõrgema tervisega inimesed peavadki olema hoolsamad isegi külmetuse puhul! Rääkimata tavalisest gripist. Eilne oled v?
hm29. detsember 2020, 09:23
Muidugi ei ole täpsed, kui hooldekodud ja haiglad pakuvad loomulikku vanadusse surnud inimeste eest lähedastele raha, et need koroona statistikasse saada. Kui kevadel arvasin, et tegemist on legendiga, siis sügisel sain aru, et nii ongi, kui üks juhtum mind lähemalt puudutas.
Er29. detsember 2020, 10:07
Mina aga tean lähedalt, et hauglad on puupüsti täis inimestest kellel on koroonast tingitud rasked kopsuprobleemid jms. Tihti on ka paljudel nõrgema tervisega inimestel ka muud haigused mis samuti koroonast tingituna oluliselt võimenduvad ja seeläbi inimese elu lõpetavad. Ja see, et rahvas jääb raskelt haigeks sellest on fakt.
hm29. detsember 2020, 12:25
Kas ma olen väitnud, et viirust pole ja inimesed pole haiged? Muidugi on, kõik on olemas ja soovin kõigile head tervist. Ma räägin seda, et see statistika on bullshit, kuna osad haiglad ja hooldekodud susserdavad, pakkudes inimestele raha, et vanuri surm koroona alla panna. Küsimus on, et miks seda tehakse? Tõenäoliselt maksab riik selle eest neile mingit head toetust. Sellest tulenevalt võib meie "ametlikus" statistikas olla isegi 50% koroona surmasid üks suur vale.