Keha

Lugeja küsib: mida koroonahaigetega haiglas tehakse? (9)

LISA KOMMENTAAR

AK28. veebruar 2021, 17:03
Mul ka sarnane küsimus, et miks ei ole efektiivset ravi? Miks ikka inimesed surevad? Juba mõnd aega tagasi, rääkis Mart Ustav, et tal sisuliselt ravim olemas, vaja ainult uuringud teha. Pidavat olema 12 korda tõhusam kui see mida Trump olla saanud. Teeme need uuringud ära ja hakkame samal ajal tehast ehitama. Kui ka ravim ei saa heakskiitu, oleks meil olemas tehas, kus saab erinevaid ravimeid toota. Juttu oli umbes 50 miljonist. See ei ole ju eriline summa, arvestades kui palju vahepeal toetusi jagati. Kas seda teemat on erialaga kursis olevad inimesed uurinud? Edasi on vaja poliitilist otsust
L.o.llimalt28. veebruar 2021, 10:16
enam ei saagi küsida. Kui haige pannakse haiglasse, siis on tema tervislik seisukord nii raske, et vajab arsti abi. Enamik koroonahaigeid põeb ju kodus.
*28. veebruar 2021, 08:35
Paljud vanad inimesed on suhtelised pahurad juba enne coronat,mäluaukudest rääkimata. Trombi oht jne on körgel eas inimesel samamoodi enne koroona diagnoosi juba olemas. Eriti kui sinna käib juurde teatud elustiil mis seda riski nagunii juba suurendab. Köik need asjad on saanud ühisnimetuse-koroona. Enam eraldi sümptomeid ja haigusi ei vaadata.sealt ka need igapäevased jackpoti nr.
... 28. veebruar 2021, 13:03
Koroona on tekitanud infarkte ja insulte piisav alt noortel inimestel ka, nii et pole mõtet targutada
.28. veebruar 2021, 04:19
See oleneb meedikute fantaasiast...
27. veebruar 2021, 21:57
Aga.. kas on võimalik, et nii mõnigi (eriti vanemaealised) inimene on haiglas mõne muu haigusseisundi tõttu, kuid kaasuva koroonadiagnoosi tõttu läheb automaatselt koroonahaigena kirja? Ma küll ei tea koroonahaigete keskmist vanust haiglas, aga surmastatistikat vaadates on tegemist enamasti juba üsna auväärses eas inimestega. Kas võib oletada, et kui koroona näiteks oleks homseks likvideeritud, et siis edaspidi satub haiglasse ikka selliseid vanemaid inimesi, kümnete ja ehk isegi sadade kaupa, lihtsalt ilma koroonadiagnoosita?
Mis toimub..27. veebruar 2021, 21:16
WHO keelavat Covidi surnuid lahata. Venemaal tehti ja avastati, et.. uurige ise
Aga28. veebruar 2021, 18:09
Mis siis avastati? Koroona põhjustab raskemal juhul hapnikupuudust organismis, mille tõttu elundid järk-järgult oma töö lõpetavad kuni saabub surm. Huvitav, mida erilist need venelased leida võisid?
on28. veebruar 2021, 21:54
esimene antibiootikum mille arst määrab ükskõik milline aga teine võta claritromytsin, see ei lase areneda kahepoolseks kopsupõletikuks ja siis on sul võimalus ellu jääda peale nelja nädalat põdemist...kui just hingamise alla pole sattunud, siis oled 32 päeva haiglas ja tulles õpid uuesti käima peale 10 päeva koomat, nii on.