Uudised

VAKTSIINIDE KÕRVALTOIMED: mitu inimest vajas haiguslehte, ühel tekkis kõriturse (16)

LISA KOMMENTAAR

5. juuli 2021, 18:57
https://news.rambler.ru/community/46755098-vrachi-predupredili-chto-kurenie-posle-vaktsinatsii-mozhet-privesti-k-obrazovaniyu-trombov/?utm_source=head&utm_campaign=self_promo&utm_medium=news&utm_content=news&utm_term=clid_m
midaiganes @to maksumaksja19. aprill 2021, 23:55
"kogu aeg" on ka aasta tagasi ja enne seda INIMESED surnud paraku kaasnevate haigustega- õnnetustes....hetkel vaid covid....??? Sama jätkub ka vaktsineerimistega paraku.... ei saa mõelda, et kaasusest, kui ikka on kõrvalmõjud peale vaktsiini saamist, mis ilmnevad ka tervel inimesel, ei ole ok.... kui KÕIK haiged, kes surevad, pannakse koroona surma tänapäeval, millegipärast vaktsineeritud lahkujatel väljastatakse miskit muud, leitakse nn loogiline põhjus, mis eelnevalt märku pole andnud.... siinkohal loogilisus põrkubki?
Vaktsiinil on jah kõrvaltoimed,19. aprill 2021, 21:59
kuid õnneks ei ole see masinhingamine ega surm.Liigestevalu ja kerge turse mööduvad mõne päevaga.
Ehtne näide19. aprill 2021, 22:43
Täpselt nagu nt Kajal möödus see haigus mõne päevaga
...19. aprill 2021, 20:50
Kogutavad andmed võimalike kõrvaltoimete kohta aitavad selgitada vaktsiini ohutusprofiili. Seega ei olegi veel selgust, kas on ohutu või mitte... nii et ikkagi inimkatsed
19. aprill 2021, 21:30
Kõrvaltoimed on põhiliselt kindlal seltskonnal, keda võiks lühidalt kokku võtta järgmiselt - ei saa santi sundida kui sant ei taha kõndida!
https://www.google.com/search?q=thalidomide+tragedy&safe=active&prmd=ivmn&sxsrf=ALeKk021BePGuJo7m9HZ19. aprill 2021, 22:35
Mis juhtub, kui kõrvaltoimed ilmuvad mõni aasta hiljem
Lingi lõpu sõi ära, pealkirja Googeldada piltide valikul19. aprill 2021, 22:39
diagnoos - infarkt19. aprill 2021, 19:42
"Vaktsineerimise järgsel ööl tekkisid maitsetundlikkuse häire, neelamishäire, higistamine, 2. päeval oksendamine, 3. päeval vererõhu langus ja kukkumine, patsient suri haiglas. Haiglas diagnoositi patsiendil südamelihase infarkt, mille tagajärjel tekkis äkksurm, seos vaktsiiniga ei ole arsti hinnangul tõenäoline. Tõesti ei teadnud, et infarktil on sellised nähud.
Siin siis minu arvamus.19. aprill 2021, 19:30
Inimene on aegade jooksul igasugust sodi söönud. Mis ei kuulu kohe kindlasti loodulik olema. Aegade jooksul on inimene hakanud uute mürkidega vanu likvideerima (ravima). Nüüd siis koroona. Viirus, mis muteerub. Loodusel on kama kaks, mida inimene teeb või tahab. Tema tasakaalustub seni, kuni tasakaal parajaks saab. Inimene rabeleb, mis jaksab, igavesti ei ela keegi. Me ei saa kunagi loodusest täielikult aru saama. Nii, et paremini läheb neil, kes võrdlemisi palju loodusega koostööd teevad. Mina, 70.a, ei soovi lisa mürki vana mürgi ravimiseks!
magasin kolm päeva pikemalt 19. aprill 2021, 19:08
Maalased on erinevad ja sellest ka reaktsioonid vaktsiinile
uus oht19. aprill 2021, 17:51
On selge, et kui pidevalt lisandub uusi tüvesid, et toimi saadud vaktsiinisüstid uute tüvede korral. Tundub, et AZ puhul on tüsistusi rohkem ja need on raskemal kujul, kui Moderna puhul. Huvitav on see, et vaktsiinitootjad ei võta endale mitte mingit vastutust vaktsiini kõrvaltoimete osas. See on lausa ärevust tekitav, kes siis ikka vastutab, kui asi untsu läheb ja inimene sureb või tervise kaotab?
Tüdimus19. aprill 2021, 16:44
Kõriturse ja koljutrauma on piisavalt ohtlikud ja tõsised , et neid MITTE TAHTA! OLEN kunagi haiglas töötanud ja nägin, kui hull selline asi võib olla ning tean, et ei taha kohe kind lasti, selliseid asju endale. Üritan end negatiivsena hoida, et mitte teistele midagi edasi anda. Kogu aeg on mingi varjatud mõte selle jutu taga, ikka nii, et "minge vaktsineerima.....". Kas juba ei aita sellest? Igal pool üks ja sama--lehtedes, teles, netis........ Hommikul algab, õhtul lõppeb ja nii edasi ja edasi.......... Kui kaua veel? ....
Vastaline19. aprill 2021, 16:29
Miks koguaeg lisatakse juurde, et EI PRUUGI olla vaktsiiniga seotud?! Aga praegu ju on vaktsineerimise aeg ja need hädad on tekkinudki just praegu! Keda siin. lollitatakse!? Hinge ajab täis selline lollitamine! Ja siis imestate kse, miks inimesed ei taha end vakts ineerida?! Need on tõsised tervisehädad, miks peaks inimene VABATAHTLIKULT selliseid hädawid endale otsima?! See on ajuvaba ju! Jusr selliste koledate tervisehädade pärast ma ei tahagi vaktsineerida! Kes garanteerib, mina nende hulka ei kuulu, kui vaktsineeriksin?! Mitte keegi! Ei taha tõesti enneaegselt selliseid hädasid!
Erapooletu19. aprill 2021, 17:01
Meie abikaasaga saime vaktsiini kätte ja ei mingeid kõrvalnähtusid. Meil muidugi sõnavabadus ,kuid ei maksa sellegipoolest arvata,et keegi kedagi lollitab.Kui oled vaktsineerimise vastanne ,siis ole.Kui aga peaksid haigestuma ja vaktsiin tegemata,mis siis teed? Mõtle selle peale ja pole mõtet oma raevu välja näidata nende peale,kes teevad oma tööd kindlasti korralikult.
maksumaksja19. aprill 2021, 23:28
Ei soovi ka sinu kuud aega intensiivis kinni maksta kui haigeks jääd! Praegu on iga insult ja atakk kohe vaktsiini süü.Imelik et ka enne seda ja ilma vaktsiinita sureb aastas sadu inimesi nende samade haiguste kätte.Kuna vaktsiini saavad praegu nõrgemad inimrühmad siis need üksikud sureks tõenäoliselt ka ilma süstita. 86 aastasel ämmal juba mitu kuud vaktsiinist möödas.Möllab aias nagu väike traktor.200 000 süsti saanu kohta paar surma on isegi vaktsiini süül köömes.