Uudised

KAS TÕESTI KAITSE KOROONA EEST? Spetsialist selgitab, mida on teada uue ninasprei toime kohta (5)

LISA KOMMENTAAR

Kiiduavaldus8. mai 2021, 16:32
Väga stiilipuhas näide, kuidas saab bürokraatia kiuste luua midagi revolutsioonilist ja sel viisil, et ravimiametil jääb suukene kinni.
v7. mai 2021, 12:23
Need vaktsiinid samamoodi on alles algusjärgus.Võtab enne aastaid aega kui vaktsiini nime saab anda,Praegu käib katsetamine. Milleks siis süstitakse inimesi kui pole veel kindlust sellel vaktsiinil.
Mäkk Toonald 25. mai 2021, 17:57
Igasuguste vaktsiinide välja töötamine võtab aega aastaid. Ex praegustegagi katsetataxe, milline toimib kõige paremini ja millised on ohtlikud. Viimased siis selekteeritaxe välja ja jäävad ainult kontrollitud ja usaldatavad. Kuid see võtab AEGA. Seda muidugi rahvale teada ei anta,et nendega,sõna otseses mõttes, inimkatseid tehaxe.
7. mai 2021, 11:56
Mina desinfitseerin käsi piritusevedelikuga ja siis pane peopseda kokku torus ja hinga läbi nina neid alkohooli aurusid kopsudesse. Siiani on see meetod aidanud mind mitte nakatuda koroonasse. Kuid ma pole veel kuulnud soovitusi avaliksele et sama moodi talitada. Ma usun, et see desinfitseerimine nii ninaõõnes kui kopsus on mind päästnud ja selle pärast ka siin on kogemust jagan
7. mai 2021, 14:06
Tubaka suitsetamine tekitab antiseptilised pigikihi mis kaitseb kopsude kaudu nakkuse sattumist organismi ja suus hammaste ümber hea antiseptiline barijäär kaarjase vastu. Kuid nina kaudu ju ei suitsetata, seega spray on hea komplekteering!