Uudised

KAS SA TAHAD SEDA ÜLDSE TEADA? Õde kirjeldab kõrgema etapi intensiivravi: sa ei liiguta, oled alasti, kehavedelikud voolavad mööda torusid, sõltud ainult teistest inimestest (327)

LISA KOMMENTAAR

haletseja1. november 2021, 08:21
aitähh! nii kaunis positiivne sõnum selle igapäevase niigi rusuva koroonaterrori vahelduseks... kohe tõstis tuju mitu astet kõrgemale , et tahaks ka teistele inimestele öelda midagi ilusat ja head: mul on teist kõrini , koroonahorrori sõltlased...
WHO1. november 2021, 08:21
keerake31. oktoober 2021, 21:27
see Covidi luuk lõpuks kinni,aga ei uurita! WTF toimub!
vaksige31. oktoober 2021, 21:26
kes keelab? Ajudele käib see sundminine! Nagu millegagi p..he saanud - meedias praegu samuti,keegi papi ütleb et peaks tegema sundvakstineerimise! Halloo! Vaksitud levitate SAMAMOODI! Kopp ees...tõepoolest!Suhtumise küsimus???!
Mart31. oktoober 2021, 21:25
Ma arvam et mul on sellel hetkel jumala savi kuidas ma olen 🙂
vombat31. oktoober 2021, 17:18
Paljud vaktsiini vastased ilmselt tahavad seda kogeda.
jah31. oktoober 2021, 21:38
ja ilmselt kõik vaksivastased lõpetavadki just seal? Kui nad haiglasse peaks sattuma siis ilmselt samamoodi nakatudes - ka vaksitult! Ja kes teab ehk põeb selle veel kergemini läbi. Need kes tõesti tunnevad ja ometigi peaks perearst teadma oma patsientide võimalikku ohte ja terviseisundit et teavitada! Rohkem ausust ja huvitav miks küll pole teiste vakside nagu - rõuged,puugid....näiteks nende vastu mingit mässu??!
Mhm31. oktoober 2021, 12:29
Ah et nii peaks intensiivis asjad käima. Oma kogemus ütleb, et kui covidit pole, siis ei tule keegi iga 2 tunni järel sul asendit muutma. Töötajad on ülekoormatud, eriti just hooldajad. Igal juhul tugevat tervist kõigile!
31. oktoober 2021, 13:24
Patsiendi keeramine ei sõltu covidist, kui pt on suuteline end ise keerama ei ole vaja iga 2h tagant personalil tema asendit muuta ju, muul juhul aitab haiget personal.
Mari maalt30. oktoober 2021, 22:43
Kui ei usu mine parem kas või üheks päevaks koroona osakonda vabatahtlikuks ja pane ennast samamoodi kiledesse .Proovi kaua sa vastu pead .ja kas sa siis veel ütled et seda haigust pole olemas,arstid ja õed valetavad.
to Mari30. oktoober 2021, 23:36
Rääkige parem sellest, kuidas seda haigust ennetada, kuidas oma immuunsüsteemi tugevdada ja kui haigus tulebki kallale, kuidas sellest kodusel viisil lahti saada. Praegu loen 35 minutilist sellekohast instruktsiooni, (ei ole eestikeelne), kus on terve rida nii koduseid retsepte, millega saab igaüks hakkama, kui ka muid huvitavadi soovitusi. Ja need soovitused ei ole lamemaalaste omad, vaid ühe targa inimese poolt kokku pandud. Muuseas, nende hulgas oli ka hanerasv, ja mitte ainult hanerasv, vaid ka mägra- ja kitserasv. Ning ka soovitused, kuidas maski toimet tõhusamaks muuta.
Eestlane31. oktoober 2021, 10:00
5kolonn on täies hoos, tekst ilusti selgeks õpetatud, et saada aga eestimeelsest valitsusest lahti ja Kõlvarti sugused paika.
to 10:0031. oktoober 2021, 19:31
Milline see 5kolonn välja näeb? Tahaks ise ka näha. Nii nagu on inimesi erinevaid, nii on ka kommentaariumis arvamusi erinevaid. Kui mõneda inimest vaevab paranoia, siis oleks targem psühhiaatri juurde minna.
nõrku ei vaktsineerita, materjali raiskamine30. oktoober 2021, 22:26
Ma arvan, et meil tuleb oma risti kanda, vaktsineerimises ei ole küsimus
30. oktoober 2021, 22:38
Küsimus on pigem selles, et haiged paranevad palju kiiremini, kui nad on ümbritsetud ilust ja harmooniast. Mida aga tegelikult tehakse? Sisendatakse hirmu, õuduslugusid, tekitatakse depressiooni, ärevushäireid, pressitakse peale sunduslikkust, ja siis imestatakse, miks nakatunuid on nii palju. Aga tehti ju kõik selleks, et hirmunud inimesed haigusi omale juurde tõmbaks. Ühe medtöötaja naeratus raviks kindlasti palju rohkem, kui tema kirjeldus kehavedelike ja torude kohta. Ah et naeratus ju maksab? Et naeratan siis, kui palganumber tõuseb taevani? Aga siis on ju see naeratus kunstlik, mitte loo
@ Arvaja1. november 2021, 08:31
Aga näidake eeskuju! Tehke see teene ise ! Ja mille pärast peaks vanad inimesed ära surema enne oma aega? Makse on maksnud, aga nende maksude eest ei tohi midagi saada ?
Miks mode modereerib lamemaalase küsimust6. detsember 2021, 10:01
Kui soovitakse teada selle tähendust
Sinna osakonda satutakse ka muudel põhjustel ...30. oktoober 2021, 19:47
Olen sellises osakonna käinud oma lähedast inimest (abikaasat) vaatamas - just vaatamas, sest ta lamas hingamistoru ja aparaatide küljes. Aga tema sealviibimise põhjuseks ei olnud koroona, see oli koljuluumurd, millele eelnes ajuopratsioon neurokirurgias, viibimine osakonna intensiivis, uuesti operatsioon, epilepsiahoog, siis uus operatsioon ja lõpuks sinna intensiivravi osakonda (vanasti vist reanimatsioon). Sinna pääseavad vaid kõige lähedasemad, lühiajaliselt ja ette teatamisega. Ilmselgelt sellest osakonnast paljud patsiendid enam tagasi ei tule.
30. oktoober 2021, 18:34
Aga selline ongi ju nende igapäevatöö ning töine olukord, ei midagi erilist. Aga peaasi, et saaks seda ikka mingi koroonateemalise hirmujutu külge siduda...
pärta31. oktoober 2021, 15:09
nemadki on inimesed ja sellised olukorrad pole neile mingi meelelahutus või külm argirutiin. et koroonaga praegu hirmutatakse igal võimalikul juhul on küll kellegi teise grupi huvides. miks me inimesena end nii lahku oleme rebida lubanud poliitikutel - sellele peaks küll igaüks ise vastuse andma.
Ja inimeste hirmutamine süstlapiltide näitamisega6. detsember 2021, 10:09
ning ilma kinnasteta süstimise igapäevane näitamine, nagu loomakarja sundsüstimine, rõve,ihukarvad tõusevad püsti, sellepärast ei lähegi süstima, et sealt võib igasugust saasta külge saada ja mürk on inimeste peal katsetusjärgus ning tulemused puuduvad, keda sa kaitsed selle mürgi manustamisega, ka iseennast mitte, lõpetage juba see valepropaganda
penskar30. oktoober 2021, 17:42
mina sooviks küll normaalset surma,mitte seda,et sinuga eksperimenteeritakse.Nägin seda aastate eest,mis tehti isaga.Piinati 3 kuud siis suri ikkagi.Sellist voolikute otsas pidamist pole küll vanainimestele vaja.
30. oktoober 2021, 17:45
Aga selle eest tuleb haiglatele raha. Iga koroonahaige ju maksab ja mitte vähe. Pole siis ime, et mõned suurhaiglad on koroonahaigeid täis topitud, teistes aga vähevõitu.
Arvaja30. oktoober 2021, 19:29
Tee siis riigile teene ja sure ilma arstiabita. See õigus on igal inimesel.
Kas sina. õeke,30. oktoober 2021, 14:15
kes siin ülistuslaulu laulab, olidki ETV kaamerate ees haiget mängiv õde-näitleja? Sinuga sarnane! Võta oma müts ära, siis tunnen ehk paremini ära! Videost tundsin su ära! Oled sama, kes mindki hooldas! Ära mängi! Nii võidki ükskord viiruse saada!
eks31. oktoober 2021, 21:40
see hiljem selgub kes meist lamemaallane on!
10.13 le. 30. oktoober 2021, 12:10
Närvidest ei ole keegi rääkinud, oled ise see sopaajakirjanik või hullunud fänn, peale jama ja vale ülistamise polegi midagi mõistlikku, sinu tugevad närvid ei ole mingi näitaja
30. oktoober 2021, 14:47
Kommentaaride alt kaovad punktid. Ebasobivad punktid kõrvaldatakse ja jäetakse meedia jaoks sobivamad.
Mis tähendab sinu mõistes lamemaalane 6. detsember 2021, 10:14
Selgita seda mõistet teistele ka, siiamaani pole aru saanud sinu argumentidest ja sinu kõne sisust
Koroona30. oktoober 2021, 11:27
Oot mis jutt? Olin 2 nädalat intensiivravi patais ja ma küll ei olnud alasti. Kui vaja oli minna wc. aitas mind õde. Keegi ei pidanud kedagi pesema. Elasid ilma hapnikuta ära see paar minutit. Tagasi voodisse ja hapniku alla. Nii 2 nädalat. Olin haiglas mõlemapoolse kopsupõletikuga+ koroona ülejäänud tunnused. Ma ei tea mida see õde jahub????
30. oktoober 2021, 11:39
Lugege veel kord läbi. Jutt on kõrgema etapi intensiivravi osakonnast, mitte palatist. Need ei saagi võrrelda.
Vaktsineerimata30. oktoober 2021, 14:31
inimesed võetakse alasti ja tehakse anaaltest nagu Hiinas.
maski kandmisest30. oktoober 2021, 17:52
Neil, kellel on kõrge vererõhk ja veresoonkonna haigused, võib mask tõepoolest vererõhku veelgi tõsta. Kui ei usu, käige kodus maskiga ringi, mõõtke vererõhku enne maski kandmist, maski kandmise ajal ja peale maski kandmist. Seetõttu paljud vanemad inimesed tirivadki maski nina alla, et veidigi õhku saaks. Ei ole vaja tuua siia eeskujuks operatsiooniarste, kes mask näo ees oppe. Ükski kõrge vererõhuga ja haiguste käes vaevlev kirurg ei opereeri, ta võib skalpell käes sealsamas kokku vajuda.
.30. oktoober 2021, 19:59
Kui viibisid intensiivravipalatis, siis see asus haiglas konkreetse osakonna juures, seal jälgitakse raskemas seisus ja opijärgseid patsiente. Teine teema on endise nimetusega reanimatsioon, kus kõik on torude ja apraatide küljes kunstliku kooma seisundis, just nii nagu kirjas "kõrgema etapi intensiivravi osakond, sinna võib inimese viia ka koroona". Sinna satutakse üliraskete traumade, südameinfarkti jt üliraskete seundite puhul. Selles osakonnas on oatsindid ka siis kui ei ole koroonat ja meedia ei külva hirmu. Praegu ÕL tegeleb just sellega.
Julgen kahelda30. oktoober 2021, 20:05
et siin on see nimetu õde hoopis ÕL tubli ajakirjanik, kes loo kirjutas. Kogu peavoolu meedia vorbib juba viimsed 2 nädalat hullunult neid lugusid, mis peaksid hirmutama viimasedki vaktsineerimata tõrksad jooksusammul vaktsiini nõela otsa. Muide, kas nende preparaatide kasutusaeg äkki otsa ei saa novembri lõpuga? Peavoolu meedia tulistab ühiselt nagu oleks lahingus rünnaku käsu saanud.
30. oktoober 2021, 11:15
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ja mis oleks lahendus?30. oktoober 2021, 13:52
Mida see Kaja peaks siis sinu arust tegema. Kõik asutused sulgema? sundvaktsineerima? 5. kolonn korraldab kohe uued miitingud ja süüdistab Kaja liigses kontrollis. Või äkki loomade ussirohu vabamüüki paiskama, et laseks Darwini seadustel omakeskis toimetada? Ega need lärmajad oskavad ainult öelda , et kõik on paha, ise mingeid lahendusi ei oska pakkuda.
30. oktoober 2021, 16:21
"Perearst annab nõu: milliseid toiduaineid ei ole koroonaviirust põdedes soovitatav süüa ja millal peaks pöörduma haiglasse .. Ja lugemise eest küsitakse raha. Niiviisi hoitakse inimesi kammitsates, et nad ikka rohkem haigestuks. Siis saab neid hirmutada. Kõik info, mis on mõeldud immuunsuse turgutamiseks, kas jäetakse meediast välja või pannakse tasuliseks.
Vaadake, mis mujal maailma toimub. Ega Eesti üksi ole selles kriisis. Terve maailm on. 31. oktoober 2021, 11:55
kuulake rohkem õigeid arste,30. oktoober 2021, 10:34
mitte medõdede spetsiifikat. Kliiniline immunoloog Lauris Licitis kinnitab, et vacc sisaldab grafeeni, mis töötab nagu postiljon- viib info rakku. Juhtub, et ka KOLMEKORDSELT vaccitul on NULL antikeha. Pärast vaccimist ägenevad kõik autoimmuunhaigused ja põhihaigused, tekib vähk. Ivermectin pole paha; tema ravib patsiente Lariphaniga, tulemus on väga hea. Kõige tähtsam on profülaktika.
30. oktoober 2021, 14:37
Neil kellel juba on vähk, võib haigus ägeneda.
Inna31. oktoober 2021, 12:15
Kes see veel on? Kas meil enam eesti teadlasi ei olegi või, keda uskuda?
30. oktoober 2021, 09:43
Kui Helme siin midagi ütles Soome peaministri kohta,siis oli häda,et mis nüüd saab.Mis soomlased meist arvavad.Nüüd olema terve ilmale naerualused.Keegi ei julge siia enam sõitagi.Kajakas lehvitab riigikogu eest tiibu ja unistab oma vaktsiinipassist.Nii on Ok või.
Seda kaka passi ei võta keegi kasutusele6. detsember 2021, 10:22
normaalsetest riikidest, vaid seal on tasuta kiirtestimine igal pool, testimine ongi ainus lahendus ja haigete eraldamine, seda on Eesti rahvas ammu nõudnud, ainult kaka ja kiik ei saa sellest aru, või ei taha saada, sest siis pandeemia kaob, nii lihtne see ongi, piiri peal on igal pool tasuta kiirtestimine
HIRMUMAAILM30. oktoober 2021, 09:42
täielik ajudeta ajastu, sellist pole iial olnud , kui haigused olid ka aastakümneid varem, on olnud alati ka haiglates raskeid haigeid, iseasi kui head olid vahendid inimesi elusana hoidma, surnuid on olnud igal aastakümnel paljuuu, vähihaiged on olnud osad väääggga raskes seisundis aastaid, siis ka surnud, on olnud lapsi rasketes haigustes, oleme enamuses igas eas millalgi ka haiglates sees olnud nädalaid, oleme näinud kõiki ja kõike, milleks nüüd tuua seda nagu pimeduses elanutele sEllIst HIRMUTERAAPIAT, SEE PEAKS VIIMA IKKA KAHJUNÕUETESSE, SEST SEE TAPAB HIJEM VEELGI ROHKEM MEIST.
30. oktoober 2021, 22:24
hirmutatakse inimesi, kuid hirm tõmbabki ju haigusi ligi. Meditsiin ja igasugused psihholoogid peaks ju seda teadma, mitte tegelema hirmutamis- ja ähvardamisekampaaniaga. Kuhu on jäänud teie head sõnad, julgustus, empaatia?
Tundub et30. oktoober 2021, 08:55
Seal lehetoimetuses toimetab lasteaed kuigi lapsed pole süüdi, kõik inimesed ei talu selliseid pealkirju, paistab et ei mingitki läbimõtlemist ja arutelu seal ei toimu, teostatakse trotsi tekkimist ja siis imestatakse miks inimesed muutuvad kurjaks, sama valitsuses, suunised on läbimõtlemata ja lahti selgitamata just kui laest tulnud, oleks siis vähemalt ajakirjanikud arusaajamad ja seletaks kõik selle jama lahti aga ei vaja on veel viha juurde kütta.
Kui inimesel30. oktoober 2021, 10:13
on nii nõrgad närvid, siis ta säästab neid ja valib, mida lugeda.
30. oktoober 2021, 14:39
Isegi kui neil on tugevad närvid, siis meedia üle külvamine hirmujuttudega teeb nad varsti apaatseks. Küllap see ongi eesmärk.
düsgraafik30. oktoober 2021, 08:55
Mina sammuti ei usu et paliud just surevad viiruse tõttu. Paljutel on pärilik aigused.Kes on järiekorras opile,jne. Kas siis muut haigusi välia ei toota.ainult see viirus. Kui mina käisin opil siis pidin allkiria antma kui midagi juhtub. Et siis arstid,kiriurgid ei ole süüti jne. Aga nüüd enne süsti tegemisi ei tehta sul tervise kontrolli jne. Pane õlg alla ja kogu lugu. Kes vastutab kui süsti tagajärel inimene sureb,vigastub aia piku jne. Kes maksb inimese surma,vigastuste eest jne. ravimi tootiad saavad trillionied kasumeid.peale surutud mingi alg vaasis süsti toosite eest jne,jne
kes on kolonni peaks30. oktoober 2021, 08:32
Vkolonn tapab Eesti inimest oma "tarkustega"
KH30. oktoober 2021, 08:30
Tavaline haigla elu, olenemata koroonast, ongi selline ja meedikute töö raske ning alatasustatud.
valemänguri tarkused30. oktoober 2021, 08:28
Alati peab trumpässa jätma viimaseks käigu jaoks
kitsarinnaline30. oktoober 2021, 08:25
Elu on tõsine asi, et surmaga rinda pista
vedurijuht30. oktoober 2021, 08:23
Siis on lips läbi kui tunneli lõpus valgus paistma hakkab
Seda meie valitsus veel ei tea30. oktoober 2021, 08:13
https://eestinen.fi/2021/10/varske-uuring-koroona-delta-variant-levib-edukalt-ka-vaktsineeritute-hulgas/
30. oktoober 2021, 08:14
Siis levitavad ju ka vaktsineeritud lapsed viirust.
Muidugi kaka valitsus teab seda6. detsember 2021, 10:30
Ja meelega levitab pandeemiat kaka passiga, vaid ainult tasuta kiirtestimine annab tulemusi ja negatiivne test loeb, mujal maailmas kõikjal, ka soome piiril
Parem30. oktoober 2021, 08:11
Kergem on minna vabasurma kui sinna piinlema ja lõpptulemus on üks ja sama.
Kui s pihku võtta ja nuusutada30. oktoober 2021, 08:55
üks ja sama üldse teine asi
rahu, pole mõtet paanitseda30. oktoober 2021, 15:52
ära muretse, enamus põeb koroonat kergelt või mõõdukalt. sellest tulevad välja ja saavad terveks ka mõned 90 aastased ;) vanad ja haiged inimesed surevad kõik kunagi ära, erinevatesse haigustesse ja gripitüsistustesse. lihtsalt varem pole seda igapäevaselt lehes ja telekas tuututatud..
Eestirahvas30. oktoober 2021, 06:39
Enam ei ole teist tagasiteed kui KATKUKAJA peab TAGASI ASTUMA Kuna oma suutmatuse ja käpardlikusega oleme järjest ühest koroonalainest teisse tormanud Me ei taha ju olla järgmisel kevadel jälle samas olukorras kus praegust ja sel kevadel Kaja ajab küll sõradvastu nagu trõivas a küll me ta Tapale viidud saame ,Tuleb vaid üheskoos minna ja ta peaministrikabinetistVäljavisata😳😶
To Eesti rahvas30. oktoober 2021, 07:46
Räägime nüüd normaalset juttu ka:Ütlesin ise kunagi ammu ühes seltskonnas välja sama asja,mida nüüd ütles välja Alar Karis.Ja see on see,et kõige suurem koroonaprobleem on endistes NSVL riikides,kus pohhuism lokkab täie tuuridega.Kas selles,et Lätis, Leedus, Venemaal, Rumeenias ja kurat teab kus veel,on koroonanäitajad kõrged,on ikka süüdi Kaja kallas? Kahtlen.Ise pole ka veel sutsu saama viitsinud minna
07:46!30. oktoober 2021, 08:07
Jäin su sõnu lugedes mõtlema. Et keda siis süüdistada meie nii kehva elu pärast? Jah, rahvas on süüdi, et ei õpi elama. Rahva viga, et on lasknud ennast valitsema, keda nad pärast vihkavad. Ja korduval valivad uuesti. Looduses aga peab ju keegi karjajuht olema. Karjajuht peaks olema osav oma karja juhtima. Aga kui võrrelda juhte teistest karjadest (riikidest), siis meil poleks nagu juhti ollagi. Poliitikud on ise riius. See võimendub rahvani. Pealegi, segaste seaduste aegu ongi rahvas erimeelt ja tige. Mina ka ei süsti! Minu moto on: "Mida ma selle eest saan"? "Kui palju ma pean andma, et see
07:46!30. oktoober 2021, 08:08
Jäi veidi puudu! "Kui palju ma pean andma, et see lõpuks mulle kasu toob"?
to täna 07:4630. oktoober 2021, 08:21
39 aastat on riik (poliitikud+tippametnikud) inimesi kottinud ja nüüd vahitakse l.olli lõustaga ringi: "Miks te meid ei usalda?"
Mihkel30. oktoober 2021, 06:32
Minu siiras lugupidamine kõigile meedikutele,olge hoitud.🌝🌹
Olen kah solidaarne meedikutega30. oktoober 2021, 08:38
...kes ei ole ju süüdi haigustes ega reformidega laastatud meditsiinisüsteemi ja kaadripuuduse eest!
Velirand30. oktoober 2021, 05:41
Küsimus - kus on nende sadade inimeste õnnelikud kommentaarid, kes on koroonaga hapnikumaski all olnud ja tervenenud?!
neid saad30. oktoober 2021, 07:57
.30. oktoober 2021, 08:41
.neil sadadel inimestel on mõistust siin kommentaariumis mitte iba ajada
ok31. oktoober 2021, 13:21
Haritud inimesed ei käi kommenteerimas, vaid võtavad mõistusega.
Nopp30. oktoober 2021, 05:29
Õige pea selgub, et ka vaktsineeritud lapsed levitavad viirust täies mahus ja arstide ülekoormuses on süüdi ainult ja veelkord ainult LIINA KERSNA .
Sina Nopp30. oktoober 2021, 09:12
Miks sul on vaja pidevalt teisi süüdistada? Vahi iseendale otsa ja küsi, mida ise oled teinud, et viirust ohjata? Ainult kommentaariumis süüdistanud neid, kes püüavad tegutseda. Tee ise ka midagi!
Mismoodi viirust ohjata6. detsember 2021, 10:38
olen pidevalt käinud testimas, ja tulemus negatiivne, kas peaks sinu arvates panema õlg alla, muretsema kaka passi ja sellega mööda maailma pandeemiat käia hankimas ja igal pool kaka passiga viirust levitama ilma kontrollimata
Velirand30. oktoober 2021, 05:13
..ootand....kui kõik see kirjeldatud kaasaegne kaadervärk koroonahaigel inimesel küljes on - kuidas need inimesed teil ikka kätte ära surevad...
Kuda tolle asjaga on 30. oktoober 2021, 03:22
Kui kõvaks läheb arstitädi peale kas lahke tädi aitab kaasa või jätab patsiendi piinlema?
Paravend30. oktoober 2021, 07:25
Aitab ikka, keerab sõlme peale ja lööb sulle mustikasse kinni, ülearused voolikud ühendab lahti.
Süsti mürki, siis enam ei lähe 6. detsember 2021, 10:40
Doc30. oktoober 2021, 03:14
Inimesed on ikka väga lukus. Kuidas te aru ei saa et kui tahetakse et midagi muutub siis see mis praegu toimub peab juhtuma. Meie arstid ravivad coronat/päikese energia sümptomeid kuna kui pole haigeid siis süsteem kukub ju kokku. Nõrgemad ei pea vastu corona energiale sest nende kehad on läbi. Vaktsiinid on neile kes neid peavad õigeks võtta sest kui muutust tahame siis inimesed kes ei mõtle ja ei saa aru mis toimub ei aita muutusele kaasa. Peavoolu meditsiin ei taha et inimesed ärkasid ja saaksid teada kes nad tegelikult on ja milleks on nende energia kõige väärtuslikum valuuta universumis.
New30. oktoober 2021, 05:50
Mis meditsiiniala Teie küll harrastate?
30. oktoober 2021, 14:44
Kõik suured ühiskondlikud muutused ja valitsuspeade langemised on toimunud aegadel, mil Päikese aktiivsus on kõige kõrgem. Berliini müür kukkus 1989, sealt edasi Nõukogude Liit, riikide iseseisvus. Kaasaja "Berliini müür" kukub ka varsti...õige pea.
Umm30. oktoober 2021, 03:04
Lõpetage ära see hirmutamine, miks ma ei ole viimastel aastatel isegi nohu põdenud? Kehavedelikud voolavad võib olla 90. aastasel vanadusse surijal! Miks ma ei karda? Ma ei karda grippi ja ei karda Koroonat. Maski kontrolli puhul ütlen, et on meditsiiniliselt vastunäidustatud. Kohtuvälise menetleja otsusega ei nõustu.
Naine30. oktoober 2021, 05:17
Mis hirmutamine?Tule Covidi osakonda ja vaata.kyi noored inimesed seal elu eest võitlevad!Ole hea ja Anna oma panus nende abistamisel.Kui sa pole selleks võimeline.pane oma suu kinni ja tegele millegi kasulikuga Et ainult köha ja nohu ja maski ei kanna- tähendab see vaid seda et naudid teiste inimeste nakatamust ja surma Aga nohh ikkagi eestlane onju😖
to Naine!30. oktoober 2021, 08:16
Mida sa lärmad? Ise pole mujalt kui telkarist covid osakonda näinud! Aga kange kutsuma! Tead, meister poksija ei ärple kunagi, et on poksija! Poks on eneseületamise proov ja mitte iial kaklus. Arvad, et oled sõnaosav? Ütlen, ära ärple! Sa pole nii võimas!
Poksijad ärplevad30. oktoober 2021, 14:25
küll, mõned on nagu tänavakak.lejad.., erti jama oli 90-del.
Kika30. oktoober 2021, 02:35
Minu ema 75 a. oli märtsis koroonaga haiglas. Tema suutis ise tõusta, aga see jubedus mis ta seal haiglas nägi....kõik Lasnamäe ja Maardu prouakesed .Kes lasi pidevalt voodisse , kes kuhu....ja noored õed siis vahetasid kõike seda
Ma ei saa aru,30. oktoober 2021, 21:51
kas haiglas peaksid olema kerge haigusega inimeesd? Haigla pole hotell, et lamad ja sööd ja jalutad koridori peale telekat vaatama. Haiglasse satuvadki raskes seisus inimsesed sh prouakesed, kes teevad alla - see on haigla elu. Hea tervisega lippavad ise ringi ja ei mõtlegi haigla peale.
Ei31. oktoober 2021, 13:10
Vahetavad ikka hooldajad. Kuigi võiksid ka õed seda teha, aga enamasti nad seda ei tee. Suht range tööjaotus
s.af30. oktoober 2021, 01:50
uraan rikastukarbiidiga mida leidub sillamäel millal nvsl ehitas endale 1 duuma pommi
s.af30. oktoober 2021, 01:41
ärge mitte proovige seda valemit parem kui kustutaks eelmise kommi
meditsiinitöötajad ja muu rahvas30. oktoober 2021, 01:24
Kirjeldus on ootuspärane ja loogiline, aga vaevalt see tänapäeval kedagi hirmutab. Mis te ise arvate, kas sigaretipakkide peal olevad pildid või alkoholi kohta käivad hoiatused hirmutavad meditsiinivaldkonnas töötajaid, kes peaksid seda asja ju väga hästi teadma? Ei, paljud neist jäävad alla nikotiinikuradile ja nii mõnedki ka viinakuradile. Pada sõimab katelt öeldakse selle kohta. Asja võib küll õppida, aga nagu näha, on tulemus nii ja naa ühesugune.
30. oktoober 2021, 01:33
nad ju ise suitsetavad haigla ees.
30. oktoober 2021, 01:21
pane kometaar tagasi ,kuradi öhtukas
s.af30. oktoober 2021, 01:18
Re30. oktoober 2021, 00:59
Sügav kummardus Teile, kes selle ameti on endale valinud, kuid keegi ei saa sundida tegema 300h kuus. See on Teie valik. Mina kui ei taha seda tööd teha, siis vahetan töökohta. Enamus arste on Soomes, Rootsis, Norras. Viga on meie süsteemis, kes lubab teha 300h kuus ja ei maksa väärilist töötasu. Vabandan kui kedagi solvasin.
Kuule Re30. oktoober 2021, 01:04
Kas sina lähed asemele,haiglasse?Mis sa niisama targutad kui sa pole tegija.Mõtle ennem kui kirjutad siia oma kirjutisi.Aja oma jalad kõhu alt välja ja mine appi.Siis näed seda tööd.
Oli kusagil töötingimustest juttu, selles artiklis küll mitte30. oktoober 2021, 02:36
Mida tähendab: "Enamus arste on Soomes, Rootsis, Norras"? Kas sa üldse tead, mis meedikute palgad on? Kui palju jääb õele kätte raha Eestis ja Soomes?
s.af30. oktoober 2021, 00:51
hiinlaste kopsu haigus tapab varsti terve ilma ,,,,,,aga ongi neid inimesi --------------------------------------------------------------------------------------------teadlane inffsist ----seletas maamuna 10 miljardi .a-on eland 60 sivilatsjooni,,,,---pöhi on planeetide ..grafid muutus ,,inimese tegevus on 0 ....planeet paneb oma krafis edasi ------pää et inimesed seda ise öhku ei lase-----maa duum toodab fosiilidest kütust kulda ja puuksu gaasi edasi ja muid almaase ,rubiine,loomulik käik pölved vahetuvad,,,,,,,,hiiiina jjjjja indja ,,afrika ,et austa ühtki religiooni ,,,varastada ,väg
Uskumatu30. oktoober 2021, 00:50
kui arg on Andres Ostrat.Teeb imeliku pöördumise ja pärast otsib abi.Mitmed saatsid talle lugeda tema kirjutist.Ja ta kukkus eitama,et tema pole seda kirjutanud.Vaatake tema facebooki kontot.
ärge lugege seda jama, elage rõõmsalt ja normaalselt edasi30. oktoober 2021, 00:26
vähki sureb rohkem inimesi, kui koroonasse. minu ema suri noorelt vähki, haiglasse teda surema ei võetud, pdin kodus vaatama tema viimaseid piinu ja korisevaid hingetõmbeid. kellele seda igapäevast kovidhirmuporri ja nutulaulu vaja on, mõelge ise edasi..
See ei ole jama, vaid reaalne olukord - paneb ehk mõningad mõtlema, kes VOODIKOHTADEST räägivad30. oktoober 2021, 00:59
Umbes pooled Eesti surmadest on tingitud vereringeelundite haigustest, seejärel tulevad kasvajad, millest põhjustatud surmadeni jõutakse vananedes järk-järgult. Vanuseti on surmapõhjused väga erinevad. Laste ja noorte surmadest on peaaegu pooled õnnetuste tagajärg. Vanusega õnnetussurmade arv väheneb. Kahjuks aga rasskelt läbipõetud COVID jätab tüsistused ja need vaevalt inimese eluiga pikendavad.
Vähk30. oktoober 2021, 08:08
Isegi tavainimene hoiti haiglas 9 päeva ja pidi koju minema.Mul ema ka ei võtnud jalgu alla,mehed tassisid tuppa.Jubadetes piinades oli.Pidin käima tööl,et lapsed saaksid süüa.Haigus käibki inimeste mööda.Mis teha nüüd.Hakata siin halama.Kuipalju inimesi sureb vähki.
s,af30. oktoober 2021, 00:17
kaljulaidil .k.on oma heaolu 1 ,klassist peale ,,,,,,isa volga 5,6.8 klassis jj.minul önnetul ainult mz.500 ,,ükski ment kätte ei saand ,nr-- mööda rauteid pögenesin ,,1viimsis ,kersti oma volgaga pöles...selline see asi oli
Pealik30. oktoober 2021, 00:07
Pidage vastu Te lahinguväljal olevad sangarid,suur suur kummardus Teie ees arstid.
miks kummardada ainult30. oktoober 2021, 08:01
xxxx30. oktoober 2021, 10:30
Millele nad vastu peavad pidama,tsirkuse kaasa mängimisele??????
tene29. oktoober 2021, 23:45
Midagi Jaak Ahelikule.Lihtsalt masendav inimene.Masendav on muidugi kõige pehmem väljend, iseloomustamaks,sellist tegelast.Olgu,mis ma tast andetust trummi põksijast enne arvasin, aga nüüd on arvamus null.Ahelik peaks oma näo peast häbenema,milles krt need müüjad süüdi on????Endiselt on vaja abikäsi Covid intensiividesse,aga sellistest nisanäppudest on aind tüli.Samas saaks nad ilma respirastori ja skafandrita hakkama,kuna Covidit ei,ole olemas.Totaalne boikott antud nisanäpule.Palun kutsuge ta esinema ja ärge jumala eest makske….piinlik ,väga piinlik.
30. oktoober 2021, 00:15
Kas oled see kaardipanija Tene? Praegu on aeg, kus inimesed on viidud äärmusteni. Sa peaksid seda mõistma, Tene...
Muah30. oktoober 2021, 00:19
Väga õige!!Sellised marodööritseksid vist sõjaolukorras ja abivajale annaksid veel jalaga,et ikka tunneks kui halb on..
Sellise rehvi sigitatud kaka passi vastu 6. detsember 2021, 10:59
Tulebki protestida ja diktaator oma juura ja kiige salalepingutega katsetusjärgus tundmatu mürgi süstimine lastele ja tervetele inimestele kriminaalkaristuse alla viia ja seda me ka teeme sulidega
iv29. oktoober 2021, 23:36
paluks ka mitte joriseda ega õiendada meditsiinitöötajatega. samamoodi pole mõtet olla tobe ja joriseda poes teenindajaga. oma arvamus võib olla kõigil - nii vaktsiinipoodaja kui vaktsiinivastane, maskipooldaja ja maskivastane. Kuid kui reeglid ja seadus ei meeldi tuleb oma tahtmist väljendada seaduseandjatega ehk võidelda ja vastuhakku teha valitsusega. see koroonajama üldjoontes aga paraku pole isegi eesti väljamõeldis, vaid ülemaailmne jama - ei teagi kelle kallale minna, kes selle maailma lahti lasi? otsigem sealt kurja juurt. Arstid, teenindajad, korravalvurid täidavad lihtsalt oma kohust
Just! Kui Kaja Kallas oleks varem omapersetliigutama hakanud...29. oktoober 2021, 23:49
... ei oleks me siin Eestis hetkel koroonakriisis ja maailma naerualused. Lisaks koroonakriisile on ka tgl. valitsuskriis. Ainuke, kes natuke asja praegu jagab on hr. Kõlvart. Edu talle ja EKREle tuuleveskite ja meediagavõitlemises!
meditsiinitöötajad ja muu rahvas30. oktoober 2021, 01:06
See ei ole ikka nii, et täidame tuimalt oma kohust ja ongi kõik korras. Ka Põhja-Koreas täidavad miilits ja julgeolekuorganid vaid oma kohust. Aga meditsiinitöötajatega ei jorisetagi niisama. Kui ühelt poolt tuleb pidevalt väiteid, mille aluseks on see, mida nad päevast poäeva enda ümber näevad, siis on ka ülejäänud ühiskond valmis vastama sellele omapoolse infoga sellest elust, mida nemad elavad. Lõviosa rahvast ongi terve. Kui töö väsitab ära ja tekib läbipõlemine, siis võib vahetada ametit.
Kurjajuur30. oktoober 2021, 08:21
Vanad mehed muutuvadki lasteks.Saaks ainult pulli teha.Arvavad siis,nüüd on nad šeffid mehed.Samasugune pullivend on Andres Ostrat.Lugege tema kontolt,kuidas ta hakkas halama ja abi otsima,et talle tehti liiga.Ise kandideeris Jõgeva valla ridades.Kas tõesti peavadki olema sellised rahvasaadikud?Jube.Kuidas muututakse vihkajateks.
Sellist politsei ja tervisetädi sadismi6. detsember 2021, 11:03
ei toimu mitte üheski riigis, sööma minna, teatrisse, kinno jne võivad kõik terved inimesed, ja kaka passi vabalt levitamiseks neil ei eksisteeri
s,af29. oktoober 2021, 23:27
ei tahaks k.kaljulaidile ....mitte senti anda ..mittte iial selle ,l,e ,tean teda 1 klassist
Reformi erakonnast ei vali mitte ühtegi saadikut6. detsember 2021, 11:08
Kui pole muid, siis viskan rikutud sedeli valimiskasti, aga neid ei vali, samuti Keskerakonda, sest juura on rahvast reetnud ja salalepingu sõlminud koos kaka ja kiikhobusega
Kuusik Kaasik29. oktoober 2021, 23:22
Kaja Kallas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .ASTU TAGASI!
30. oktoober 2021, 00:20
Kus kohast sa need 410 + - i said ? Ah ?
Re30. oktoober 2021, 01:04
Ise endale pani läbi muutuva IP aadressi. Keegi seda siin ei kontrolli.
29. oktoober 2021, 23:17
Kontrollige kaupluses enne ostu jogurtipakke. USA-s on olnud juhtumeid kus nende ülaosas on olnud nõelatorge. Ilmselt on vaktsiini joogi sisse süstitud.
sul29. oktoober 2021, 23:28
kas tahate seda vaadata?29. oktoober 2021, 22:56
AK näitas kuidas ekretüdrukud piinasid vaktsiinisoovijat range voodirežiimiga
AK-s29. oktoober 2021, 23:46
Kontrolliti maski kandmist. Kes ei saavat nina maski sisse pista, näidaku tervisetõend ette. Kust kohast ma selle tervisetõendi võtan, kui mul tehti 20 aastat tagasi nina vaheseina op, kuid see ebaõnnestus ja keerati läbi nina hingamine veel rohkem tuksi. Sel ajal ju digilugu.ee ei olnud, kuhu kõik kirja pannakse. MIs universumis nad elavad et ei tea et perearsti ja eriarstide juurde on praegu raske numbrit saada. Minna arstile sellepärast, et tõestada, et sa pole kaa.mel ja et on raske läbi maski nina kaudu hingata. Mingi paber ju kusagil neil arhiivis on, aga kes seda üles otsima hakkab?
Mihhel29. oktoober 2021, 22:41
Kuidas on võimalik, et koolidesse on saadetud vaktsineeritud laste nimekirjad? Kas see pole ebaseaduslik isikuandmete avaldamine. Palun uurige seda.
kilplane29. oktoober 2021, 22:47
Palun uurige, kas me oleme juba päris targad või veel rumalad või teel sinna. Homme toome ilmavalgust kotiga tuppa, mina ei taha, mina tahan vabadust ise olla tark.
on29. oktoober 2021, 23:45
60-tel tulnud vaktsineerijad kooli ja terve kool süstiti läbi nii, et ühtki mokakobinat polnud, kes puudus ja oli haigena kodus see jäi halvatusse..nüüd kardavad nagu jõehobu sutsakat, kohe muudab värvi..kool peabki teadma,kes on vaktsineeritud ja kes pole- pandeemia aeg ei salli salatsemist, kõik võitlevad nähtamatu bakteriga aga paljud kaotavad, eriti vaktsineerimata..
to 23:4530. oktoober 2021, 00:07
jätsid lisamata, et ka hambad tõmmati välja. Tuldi klassi ja kutsuti ükshaaval kooli arstikabinetti ja ei mingit parandamist - kellel mingi auk, tangid suhu ja välja! Kui oli mõistlik koliarst, siis toppis kareda WC paberi suhu ja puuriti põriseva trelliga nii, et hambast ei jäänud midagi järgi. Auk tehti nii suureks, et suur elavhõbeda plomminutsakas mahuks hamba sisse. Tuletage meelde Eri Klasi lugu, kellelt soome arst olevat küsinud: kes teil hambaid ravis?
Oh kooleaeg millal küll sa tuled29. oktoober 2021, 22:37
Linnast tulles lumesadu, näha polnud tyhjagi, maski varjust lõpuks märkan, perenaine leivaga nõudis vaktsineerimist, mõtelge Koroona siin ja koroona seal, inimene juba kollane, ei mingit vaktsineerimist
29. oktoober 2021, 22:49
corona on tulnud nimetusest "kroon". Keda pärjatakse krooniga*, eks mõelge ise. Asjatult pole see meile kaela sadanud, küllap paneb südametunnistuse proovile. Nii palju võin öelda, et järgmine aasta autoritaarne juhtimissüsteem nõrgeneb ja paljud, kes veel selle vaktsineerimise sunniga kaasas käivad, saavad aru, et tähtsam on südametunnistus, mitte vooluga kaasa jooksmine.
Kas29. oktoober 2021, 22:34
mitte numbrid ei tõuse fänninännist? Fännatakse süste, maske, passe, trahve ja mida kõike veel... mõelge.
VAATAJA29. oktoober 2021, 22:34
TULEB VALISTUS VÄLJAPRESSIJAD KAJA KALLAS !
kuulaja29. oktoober 2021, 22:59
Kuidas see eesti keeles kõlab, paluks subtiitrid
s,af29. oktoober 2021, 22:33
Isamaa ees müts maha --inimesed said maksta laenusid ....paljud ----surid völga .kes poosid end lasid maha end ..autodega ranna pangalt alla ,,poomine enda on saartel moes sest jah sinna minnakse surema .vöi lobutsema -suvel ...kui tuled töölt skandinaavjast ,,,,,,voi merelt
... 29. oktoober 2021, 22:22
Kas oleme juba auhinnalisel esimesel kohal? Või ikka veel vaktsineerides ja reisides teel maailma tippu.
verstaposti alguses29. oktoober 2021, 23:01
Veel veidi pingutamist ja oleme Roomas
Miks noortele seda rääkida?29. oktoober 2021, 21:54
Kas palju vanad ja haiged inimesed mitte sedasi ei lõpeta?
29. oktoober 2021, 21:41
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
See, kes reetis,29. oktoober 2021, 21:54
oli ikka agent Nikolajev! Tead sellist? Kutsuti president Meriks! Rüütel reetis kommunistid, Nilolajev Eesti rahva!
Vaatasin AK-st29. oktoober 2021, 21:38
seda haigla videot. See, kes seal voodis haiget mängis, oli med.õde! Tundsin ära!
päästke meie hinged (Save Our Souls)29. oktoober 2021, 22:17
Mina tundsin ka, et medkoolis tehakse inimkatseid hingede päästmiseks
EI olnud29. oktoober 2021, 22:51
see, kes haiget mängis oli lame.maalane!
Kunagine intensiivravi töötaja29. oktoober 2021, 21:35
See on kahjuks kurb, aga see on haigla ja selle kõigega peab arvestama.Ükski haigla pole kuurordiks välja mõeldud.Vaatan neid pilte coroona osakonnast ja mõtlen..miks peavad olema töötajatel skafandrid seljas?Ega need aparaadi all olevad inimesed rohkem nakata arste kui ükskõik mis süstitud töötaja haiglas.
tarkus ajab üle ääre29. oktoober 2021, 22:09
Jutuks hea küll endine, siis oledki endine.
... 29. oktoober 2021, 22:27
Raha välja presssijate teisend Mus.tlase nutulaulust, lapsed kodus nälgas.
See on29. oktoober 2021, 21:34
alatult räme prop ag anda , et nõrkajusid sü stile meelitada.
ei ole propaganda29. oktoober 2021, 22:19
29. oktoober 2021, 21:33
Kummaline on see, et vorbiti valmis mingid 4-5 vaktsiini, mille kasutegur on pehmelt öeldes kehv..ja rohkem ei toimu mitte mingit arengut. Kas need vaktsiinid olid juba varem valmis pandud?
ehh29. oktoober 2021, 22:46
Maailmas on mitutuhat firmat esitanud oma vaktsiini,et saada kasutusluba.Kõigile lubasid ei jagata.Pealegi vaktsiin ei maksa nii palju,et sellest mingit vandenõud otsida.Saha teenitakse tavaliste külmetusravimite ja hambapastade müügist ikka kordades rohkem.
tervist29. oktoober 2021, 21:25
kui on nii,las siis olla.Teisiti ei kujuta koomat ettegi.
s.af29. oktoober 2021, 21:15
kersti kaljulaid uskumatu mustamäe frukt ,söntuks vötab ,,,,,et rahvas eeesti teda toidab ,,,kes pole midagi teind
29. oktoober 2021, 21:09
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
metsakohin29. oktoober 2021, 22:20
Võta rahustuseks soolerohtu
kuule29. oktoober 2021, 22:21
29. oktoober 2021, 20:46
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Õpi29. oktoober 2021, 21:28
kirjutama, citta gi aru ei saa!
????29. oktoober 2021, 20:43
tänane uudis. Üle 91% vaktsineeritud Iirimaal täituvad haiglad koroonapatsientidega! Kaua inimestega veel manipuleeritakse nende jubedate artiklitega??
To ?29. oktoober 2021, 21:44
Sa hari ise ennast! Iirimaal on 2 doosiga vaktsineerituid 88,2%, iga päev lisandub keskmiselt 2500 haiget ja sureb umbes 60 inimest. Nii kõrge vaktsineeritusr juures on haigestumine siiski väga kõrge.
Ühele küsimärgile29. oktoober 2021, 22:09
Iseenesest kõnekas fakt on juba see, et need vaktsineeritud üldse haiglasse ja ka intensiivi satuvad. Vaktsiin pidi ju kaitsma nakatumise ja raske haigestumise eest.
kõhud paistes29. oktoober 2021, 22:22
Iirimaal on ennemgi näljahädasid olnud
See tulnukas29. oktoober 2021, 20:32
sellel pildil paistab küll õnnelik.
LÕPETAGE AJUPESU, läbinähtav manipulatsioon. 29. oktoober 2021, 20:22
Kraaken29. oktoober 2021, 20:21
On saabunud uus reaalsus kas vaksiniga või kilbil
Jurakas29. oktoober 2021, 21:10
Vastupidi ikka: Kas kilbiga või vaktsiiniga!
e.29. oktoober 2021, 20:11
See, kui õudne on koroonahaige tegelik seisund, oli meedikutele täpselt teada juba haigestumiste alguses. Kas taolisi videosid näidati veel opositsioonis olnud K.Kallasele ja ta naiskonnale, kui nood nõudsid turvalise 2020 a. suve lõpuks reisimise ja puntratantsukõrtside taasavamist? Või kui Kallas võimule saanuna suunas negatiivse nakatumistrendi järsult positiivseks? Kui on sõjaaeg nagu rõhutab mu tuttav meedik, pidanuks riigijuht nõudma rahvalt kasinust, et kõik saaks turvaliselt tööl ja koolis käia kasvõi kalli kodumaa piires. Sest korrektsete vaktsiinide kiire mitteilmumine oli ette teada
Dr.no29. oktoober 2021, 19:55
Sellise eepilise kogemuse osaliseks võida saada kui ei kanna maski või ignoreerid vaksiini.
to Dr.no29. oktoober 2021, 20:23
Veelgi õudsam on fakt, kus mõni on maskide, vaktsiinide ning survemeetodite pooldaja, kuid samas "mõistab neid, kui mõni läheb haigena tööle". Kui oled haige, istu kodus! Punkt.
Kõlab nagu 80 + kaasuvate haiguste argipäev :)29. oktoober 2021, 19:50
xxxx29. oktoober 2021, 19:46
Ja muidugi mitte ühtegi teist haigust ei ole olemas peale koroona.Kuulge klounid lõpetage see tsirkus.
29. oktoober 2021, 19:40
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
vaktsineerimata29. oktoober 2021, 22:19
inimesed võetakse alasti ja tehase anaaltest -- nii on Hiinas.
Alasti29. oktoober 2021, 23:05
Kas sellepärast alasti, et saaksid rutemini kopsupõletiku seal külmetades ja hinge heidaksid? Kuidas nii rasked haiged hoitakse alasti?
29. oktoober 2021, 19:35
tuleb tunnistada29. oktoober 2021, 22:16
EKRE on selles päris osav!
s,af29. oktoober 2021, 19:33
kess ei tee tühist faksi---süsti tulevad peale pödemist laigud.....kopsu tömbad suitsu ,,,nörgendab veelgi ,,,,,see pole nali noorelt -----krematoooorjumi ----minna ,aigusel on tühistused -------
Tuliselt vihane !29. oktoober 2021, 19:25
Peaminister K.Kallas, hr. president ! Miks te sellise alatu paanika külvamise vastu midagi ette ei võta ? Kuhu jäävad eesti kodaniku õigused ?
xxxx29. oktoober 2021, 19:49
See Kallase kinni makstud paanika
mis rumalust29. oktoober 2021, 21:36
sa suust välja ajad, helista arstile, vast aitab.
19:49!29. oktoober 2021, 21:44
Ikka Kaja poolt tuulutatud maksumaksja raha!
Nii29. oktoober 2021, 19:23
juhtub kui maski ei kanna.
täitsa õige jutt29. oktoober 2021, 19:23
olin kunagi 4 ööpäeva ravi tänaval intensiivis. lisaks kirjeldatule, mainiks ära et tahaks kangesti seda krdi voolikut ninast ja seega ka kõrist kätte saada, kuid ei saa liigutadagi, sest mõlemi käe veenides on voolikud, sõrmede vahel on ka mingi toru nõelaga, küljepealt tolknevad 2 toru ning lisaks on selgroo sisse lükatud veel 1 jublakas kuhu aparaat kindlal ajal midagi pumpab, nina peale on kogu kompotile lisaks mingi maskimoodi asi pandud kus sai sõõmu värsket õhku, kui ise enam ei jaksa. tõsi, mul ei olnud praegune moehaigus vaid sisemine katastroof ma ei usu et te tahate seal olla ;)
Ma ei usu, et enne koroonat kolmanda taseme intensiivis 30. oktoober 2021, 22:08
patsiente ei olnudki - kolmanda taseme intensiivi satutakse üliraskes seisus mitmetel põhjustel. Olen seal käinud oma abikaasat vaatamas ja tean, mis seal toimub. Külastada saavad ainult lähedased inimesed. Tunne oli nagu surm piiluks nurga taga. Tänase päeva lapsajakirjanikud kujutavad reaalset elu nagu maailmalõppu, kõik see on meditsiinis töötavate inimeste igapäevan etöö. Pole ju ajakirjanik sinna tööle saadetud.
Aitab !29. oktoober 2021, 19:17
Sellised hirmu ja paanikat külvavad artiklid peaksid olema karistatavad. Kus elab meie valitsus ? Kas nad on pimedad või on selline paanika külvamine planeeritud ? Haiglas olid intensiivravipalatid ja ravi vajavad patsiendid ka enne koroonat olemas.
😂😂😂29. oktoober 2021, 19:48
😂😂😂Igapäev lahkusid inimesed meie sest eelnevatel aastatel ka, aga nüüd nad lihtsalt pannakse ajalehte selline tunne et surra ei tohigi mis siis et ma 99 aastat vana juba 😂😂😂😂
Aitab!-le29. oktoober 2021, 19:49
Miks karistatavad? Sa ju lugesid seda. Miks? Paremat polnud teha? Pealkirjas on öeldud, millest jutt. Kui see paanikasse ajab, siis on asi sinus. Näiteks mind huvitas see kirjeldus väga, sest enamik arvab, et kolmanda astme intensiivravi on lihtsalt voolikud ja mõnus tiksumine.
xxxx29. oktoober 2021, 19:50
Valitsus käsibki paanikat külvata,et oleks rohkem inimesi keda nõela otsa saada.
Täna Kanal2 õhtustes29. oktoober 2021, 20:32
Uudistes lasti esineda Andres Korki nimelisel arstil/poliitikul, kes kogu oma olekuga nõudis vaat et mittevaktsineerijate kohapeal hukkamist. Sellist vihkamist oli valus vaadata. Mõtlen, kus oli ja mida mõtles see mees, kui valitsus lubas rahval reisida välismaa koroonakolletesse lõbutsema ja uusi viirustüvesid importima.
arst/poliitik?29. oktoober 2021, 22:04
Mis imeloom see veel on? Kui on õpitud arstiks, siis olgu arst, ja ärgu ronigu poliitikasse. Siis on arstiõppele asjatult riigi raha raisatud. Ei saa kahe tooli peal istuda, siis võib maha kukkuda.
aitähh29. oktoober 2021, 19:17
29. oktoober 2021, 19:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
kas29. oktoober 2021, 19:17
Jurakas29. oktoober 2021, 19:01
Sellised artiklid on hullemad kui koroona! Sest närvilisus-paanika-... nõrgestavad OLULISLT immuunsüsteemi ja teevad selle kõigile viirustele "kättesaadavamaks". Olgu selleks siis koroova nõi midagi muud. PS. Kuna vaksikuid haigestub samuti massiliselt, siis mõjub selline paanikatekitamine neile topeltraskelt! Pettumine vaktsiinis ja "artiklid" kah veel otsa.
Anna29. oktoober 2021, 19:06
Tore, mida ma ei tea, seda polegi olemas! Vahite neid Ameerika õudukaid ja pole häda midagi. Miks siis meie oma reaalsus nii väga häirib!
29. oktoober 2021, 18:52
minge karistage hiinlasi .........-----mitttte liht inimesi
Jurakas29. oktoober 2021, 19:08
Miks hiinlasi? See viirus on tõenäoliselt valmis tehtud hoopis P-Carolina ülikooli bio(relva)laboris!! Nemad avaldasid paar aastat ENNE viiruse levima hakkamist artikli, et on teinud valmis koroona viiruse, mis suutis nakatada inimrakke! See ei ole geneetiliselt küll sama viirus, mis praegu möllab. Aga laborites ei tehta üksikut viirust, vaid on uurimissuunad! Rohkem sealt artkleid ei tunud. Kuigi uurimisi igal juhul jätkati, nagu seda alati edukate katsete järel tehakse. Ju siis salastati ära! "Eriorganite" poolt! teadagi, milleks! PS. Enne viiruse valla pääsemist oli Wuhanis militaarolümpia.
29. oktoober 2021, 21:21
Seal P-Carolinas haigestusid sõjaväelased ja siis mõisteti, millega on tegelikult tegu. Osa räägivad, et üks või mitu selle labori töötajatest läksid seda tööd edasi tegema Hiina laborisse ja sealt leviski viirus rahva hulka.
Pattaya tuul 29. oktoober 2021, 21:23
Tähelepanu vääriv on ka fakt, et kohe enne viiruse laiemat levimist tehti.. pandeemia õppus.
Egas midagi, keldrisse peitu nüüd ja värisema hirmust.29. oktoober 2021, 18:46
Maia29. oktoober 2021, 18:45
Need inimesed, kes kahe nädala pärast sinna koroonaintensiivi satuvad, on täna veel terved. Võib-olla isegi kommenteerivad siin.
Vanurid29. oktoober 2021, 19:28
ei kommenteeri siin, nad on interneti algkursustel. Ja kommenteerivad hiljem D
hullem kui sõda29. oktoober 2021, 18:42
minge õige teate kuhu, sellises paanikamajas ei tahetagi varsti elada, vanemad kodanikud valivadki vabasurma tee varsti, küll näete.
29. oktoober 2021, 22:06
Seda ilmselt ka oodatakse. Saavad kiiremini lahti ja hoiavad pensioniraha kokku.
kohtuteema29. oktoober 2021, 18:39
meil on alati olnud ja on ja jääbki ka muid raskete haigustega nii lapsi,noori, kui teisi, raskes vähistaadiumis, miks need pole reklaamide all pidevalt, see on mingite mõjutussüsteemide käsutus, ilmselt ka kuskilt mingid makstavad juhtimised, ei saa muidu enam normaalne olla. Meelega suurte stresside tekitamiseks, immuunsuse madalseisu jõudmine ,et siis järsku suureneks positiivsete arv ja kiire vaktsineerimine,samas vaktsiinid pole mõjusad, seepärast ka PIDEV SUURENEV ARV.
Sass29. oktoober 2021, 19:13
Loen ja keda kura-ditki ei saa aru. Mis asja sa öelda püüdsid? See kirjeldus käib ju tõepoolest ka näiteks avarii ohvrite jt väga raskes seisus olevate patsientide kohta.
to Sass29. oktoober 2021, 22:08
Ta tahab öelda, et tekitatakse teadlikult stressi. Stress aga tõmbab haigusi ligi, haigus aga toob raha meditsiinile raha sisse, mis sest et osa töötajaid on üleväsinud. Äraaetud hobused lastakse ju maha..
29. oktoober 2021, 18:38
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to rahvas29. oktoober 2021, 22:10
Meil on tegelikult 4-s laine - 2020 kevad, sügis/talv, 2021 kevad ja sügis/talv. Kes oli see, kes uhkustas, et "meie oleme sügiseseks laineks valmis.
keilakas29. oktoober 2021, 18:38
Siin jooksevad maskita noored poest läbi ,ostavad toitu ja komme, maske ees pole. Ütlesin ühele kassapidajale, et kontrollite kah või, on see nooruk üle 12 eluaasta ja siis eemal näen küsis kassas kui vana te olete ja nooruk piiksus 11 . Läksid õue ja väljas irvitasid mitmekesi. Poodides ei jätku teenindajaid, kes seal ikka kontrollib.
Järjekordne29. oktoober 2021, 18:45
näide maxima maskitädist- kohtumõistjastD . Kuule, kui niiväga närvis oled maski mitte kandjatest, siis helista politseisse. Ela oma elu-pealekaebaja !
järjekordne lame.maalane29. oktoober 2021, 22:12
teeb nalja! küll varsti nutab haiguse käes!
Katrin29. oktoober 2021, 18:35
Väga tuttav kirjeldus,olen ise kogenud seda aastaid tagasi olles koomas.
Ohoo, Katrin!29. oktoober 2021, 21:48
Koomas olles tajusidki? Oli alles erk kooma!
eremiit29. oktoober 2021, 18:33
ei taha teada, nõukaaja laadsed propagandajutukesed jätke omale
Aari29. oktoober 2021, 18:46
Kas tõde on valus lugeda?
Jurakas29. oktoober 2021, 18:26
Selle artikliga on hiljaks jäädud. Praegu on see juba vaksikute saatuseks saamas. Toodud artiklis on küll suremise arvud, aga kui vaksikuid sureb proportsionaalselt rohkem kui vaksimata inimesi, siis küllap on neid ka "aparaatide all" rohkem. telegram.ee/eesti/tarvo-alev-viie-kuuga-suri-eestis-ligi-1000-vaktsineeritud-inimest-eeldatust-rohkem
12329. oktoober 2021, 18:31
Sa ise ka usud seda antivaxikute propalehte telegram?
Jurakas29. oktoober 2021, 18:48
Kui Sa seda Telegram'i ei usu, siis kontrolli arvutused ise üle! ÕIGED ON! Need ei ole keerulised, põhikooli mataga saad hakkama küll! PS. Analoogseid artikleid on ka Inglismaalt Seal sama jama majas. Võib olla ka mujalt, ma pole trehvanud. Pole ka otsinud.
kuule jurakas29. oktoober 2021, 22:08
loe parem "Sipsikut", sellega saad hakkama küll!
Kala29. oktoober 2021, 18:24
Minu teada on neljapäeval see konsiiliumi koosolek, kus otsustatakse kellel masinad välja lülitada, et nädalavahetusel oleks rahulikum - vähem ödesi ja arste tööl. Siit ka lisa reedestele surmanumbritele! Täna raporteriti vähem teste, kuna 9 charetrit lenavad alles homme, ja siis on ka 10000+ testi, vt.https://www.tallinn-airport.ee/en/flight-info/realtime-flights/ Rahu ainult rahu - kooroonaelu ja surm käivad kalendripäevade järgi!
janza29. oktoober 2021, 19:22
muidugi otsustatakse, sest Eesti arstid tõttavad Keenisse appi https://www.postimees.ee/7372889/eesti-arstid-soidavad-keeniasse-appi
xxxx29. oktoober 2021, 18:21
Televisioon ja ajakirjandus panevad paska.Räige propaganda käib
Vallu29. oktoober 2021, 18:25
Sa kuradi j.bu satu ükskord haigla.siis laulad teist laulu
vallul29. oktoober 2021, 18:30
koroova lõi ajju, süst ka ei aita enam.
Teedo29. oktoober 2021, 18:48
Täiesti tolad need xxxx-id,koge läbi räägi teistele kah!!!!!!!!!!!!!!!!
Mädanik29. oktoober 2021, 18:20
Seda ilu võiks meie bemmi meestele vahest näidata.Siis näevad kuidas on hinge vaakuda torude otsas ja keegi kasib tagumikku.See mõjuks väga hästi liiklus kultuurile.
Jurakas29. oktoober 2021, 18:29
Seda peaks ka meie nn. valitsusele näitama. Koos teatega, et: hang on universaalne tööriist!!
Mis need 29. oktoober 2021, 18:32
bemmimehed sul ette jäid? Boldimehed tahtsid öelda.
29. oktoober 2021, 18:20
Minu meelest läheb see inimeste himutamine üle igasuguse piiri.Mul ühel tuttaval tuli laps koolist positiivse testiga nuttes ja küsis,et kas ma suren nüüd ära.Mis inimesed nendest kasvavad,kui väiksena närvid läbi lähevad.Varsti on hullumaja kohtadest puudu.Tulgu meedia mõistusele.
Pole paha29. oktoober 2021, 18:40
Su laps on nüüd popp, sest ta saab koroonapassi ja sellega saab teatris ja kinos käia.
29. oktoober 2021, 18:13
Kui oled süstitud, siis on sul ka võimalus seda kogeda, ainult natuke lühemalt kui teistel.
PÄTU29. oktoober 2021, 18:10
loen teie kommendareja tundub, et iga 25. on ka kupli alla veel midagi jäänud. parem koristage oma tuba ja arvuti ümbrus lägast jaõlle taarast,pühkige laualt ja arvutilt tolm. tehke midagi kasulikku,mitte ärge ajage mingit kämara jura.
Teeks küll,29. oktoober 2021, 18:26
aga ekre maksab raha trollimise eest, mille eest muidu õlli osta?
18.26 le29. oktoober 2021, 19:35
Tundub,sulle see suur EKRE vihkamine on juba tervisele hakanud. kui homme käpuli kukud ära unusta EKREt süüdistada :)
lülitatakse29. oktoober 2021, 18:04
nendest ûks aparaat vàlja ja oledki kutu
Eeldan29. oktoober 2021, 17:58
et kuhugile peaks olema võimalik panna linnuke: keeldun intensiivravist? Mina nt ei soovi ei elustamist ega mingit sellist intensiivravi, olen iga kell enne valmis lahkuma.
Peearstiga pea nõu30. oktoober 2021, 01:45
Mitteelustamise otsus Mina, ……………………………….. soovin, et mulle osutataks erakorralist meditsiiniabi piiratult vastavalt alljärgnevalt esitatule, kui ma ei ole võimeline seda tahet suuliselt avaldama. Jne.
See siis ongi paremini hoitud Eesti29. oktoober 2021, 17:55
Kogu sellele koroonapoliitika absurdile jääbki lõpuks üle vastata absurdiga. Ei mõista üldse Jaak Ahelikku hukka.
No29. oktoober 2021, 18:26
ahelik on diagnoos - see kas on või ei ole.
Nagu keegi kirjutas,29. oktoober 2021, 18:28
siis teeme ka nii, et tellime Aheliku esinema päevas kümnesse kohta ja maksmise asemel jätame kontserdi ära, tuleb ju protestida koroonapoliitika vastu :).
Ronja29. oktoober 2021, 19:43
Kas sellist Eestit tahtsimegi ? No ega ei tahtnud ikka küll. Piirid lahti, vaktsineeritud lehvitavad passe ja külivad koroonat, kussjuures haigestuvad ka ise. Tehke ometigi midagi millest kasu oleks, Piirangud kõigile, piirid kinni, maskid ette,käed puhtaks ja ei mingeid koosviibimisi. (valimised,halloveeni peod jne.)
....29. oktoober 2021, 17:54
nagu lollidele kirjutatakse hirmuartikleid
Kristiina 29. oktoober 2021, 17:49
Jäeti mainimata, et kõik toimub koomas
Ainult sina vist ei saanud aru, et inimene on viidud kunstlikusse koomasse30. oktoober 2021, 01:48
"Kuna sinu hingamise teedes on toru, mille külge on ühendatud masin ..."
uudishimulik29. oktoober 2021, 17:49
kui palju valetamise eest ka makstakse, sooviks ka ehk ....
mine29. oktoober 2021, 22:01
küsi lame.maalaste käest!
Maali29. oktoober 2021, 17:48
meedia läheb hirmutamisega üle igasuguste piiride, peaasi et klikkide eest raha tuleks. ei saa aru nende eesmärkidest kui samas reklaamitakse odavaid lennureise.
veel elus29. oktoober 2021, 17:47
Miks alasti, ma pole veel surnud ja mul võib külm olla?
Mine ole seal osakonnas siis saad teada.... Aga pärast ära tule siia kurtma.29. oktoober 2021, 17:51
Richard29. oktoober 2021, 18:16
Siis on sind peale lusika laua alla viskamist lihtsam tuhastada, riided juba seljast äravõetud ja "hopladii" .
Kuskil oli uudis,29. oktoober 2021, 18:32
et kuna arste ei jätku, siis nende asemel teevad tööd arstitudengid, kui oled juba külm, siis hakkavad kohe lahkama ja harjutama opereerimist.
Kristiina 29. oktoober 2021, 17:47
Tean ja tahan ka. Pärast maski vabastus, pass ja imuunseks saanud. Kirjeldatud on koomas. Olen juhitaval olnud lühidalt ja 2p.koomas. 35aastane olen
Kristiina 29. oktoober 2021, 17:51
Surm naistel harv. Üks oli.
Mida tahad,29. oktoober 2021, 18:34
alasti olla, ega sa vist ilus pole?
29. oktoober 2021, 22:45
On ka sinust nooremaid naisi masina all kriitilises seisus, kellel pole kaasuvaid haigusi.
Kristiina29. oktoober 2021, 23:30
Ei läbi põdeda tahan mõõdukalt et enam külge ei tule ja maskitõendi saaks kergemalt ning pass taskus. Nilbustesse ei lasku.
Maali29. oktoober 2021, 17:45
ravimtaimesegu võib aidata vähendada suremust koroonasse 50 % taiwannews.com.tw/en/news/4326188
kaalukausil otsustatakse29. oktoober 2021, 17:52
Kõik on võimalik kui JUmal aitab
sanna29. oktoober 2021, 17:43
Mina tahaks hoopis kuulda tervenemislugusid. Jääb mulje, et mitte keegi pole kunagi covidist terveks saanud, samas enamus póeb väga kergelt. Seega hirmutatakse. Kujutage ette, et lähete opile ja kirurg teatab, nuga pústi käes, et kindlasti surete ära.
R.29. oktoober 2021, 18:18
Just. Meedia teeb jälle oma tänuväärset tööd. Nigu surmatõbi. Raudpolt Pärnamäele minek! Aga tegelikult 80% ja vbl enam põeb nagu kerget külmetust. Hirm...hirm ja veelkord hirm mida süsteem ja valitsus sinu vereringesse igapäevaselt süstib. Et sa kuulekas oleks ja alluks
Meditsiini õppinud õde.29. oktoober 2021, 18:27
Sellist kirurgi võib alati usaldada, sest ta on huumorimeelne ja räägib tõtt, sest see on vahel paratamatu ja operatsiooni paratamatu tulemus.
Valija.29. oktoober 2021, 17:40
Miks saamatu ja ülbust täis valitsus oma saamatust läbi selliste asjade näitab.
nüüd ka puutumatud, aga rahvas on nüüd lindprii29. oktoober 2021, 17:48
Poliitikud on ülbed ja õelad nagu neid valinud rahvas ise.
Kaua võib29. oktoober 2021, 17:40
Hirmutamispropaganda oma täies ilus. Tõeline tase, Õhtuleht!
käia ei jõu alguse alguses ja siis tuleb pimedus29. oktoober 2021, 17:50
Mida siin on täies ilus, mine põdema ja saad teada.
See hirmutamiskampaania29. oktoober 2021, 17:31
võib mõjuda koroonahüsteerikutele ja teistele lödipükstele. Mitmed riigid on klassifitseerinud koroona gripiga samale tasemele. Enamus inimesi põeb koroona läbi paari päeva ja kergete sümptomitega. Sinna voolikute alla satuvad põhiliselt vanurid kaasnevate haigustega.
Kristiina 29. oktoober 2021, 17:54
xxxx29. oktoober 2021, 18:23
Ära pane tähele las pasundavad.Vanasõna ütleb,et igal oinal on oma mihklipäev.
majanduspagulane 200929. oktoober 2021, 17:26
saan aru et tegemist sisuturundusega med.odede nappus mis teha kui medsiin alarahastatud oma tuttav inglismaal erahaiglas ode podes alguses kohe covidit kuigi riides nagu kosmonaut lahkus kohe eestist kuna palgad ja veel kord palgad sustem. huvitav koolitame odesi ja arste ja siis paljud lahkuvad pippi juures ka palju ulejooksikuid norra
sa29. oktoober 2021, 21:57
õpi eesti keel selgeks!
Toivo Maimets29. oktoober 2021, 17:26
ütleb, et "kui tahad vabadust, vaktsineeri"! Öelge nüüd, millise mõtlemisega see professor on? Tema vaktsineeriks selleks, et inimesed saaksid vabaduse, mis niigi peaks kõigi õigus olema, aga ei ühtegi sõna, et "vaktsineeri tervise turgutamiseks". No on ju näha selle tahumata tegelase tegelik pale? See on sama, nagu "Tooge raha ikka härra Mauruse kätte"!
aga29. oktoober 2021, 21:56
mõni tegelane ütleb: "pane hanerasva", no millise mõtlemisega see prohvesssur on???
Aitäh, Kaja Kallas!29. oktoober 2021, 17:24
Eesti nimetati reisimiseks kõige ohtlikumaks riigiks Euroopas.
Irw29. oktoober 2021, 17:37
Sest meil on palju õõnes puu päid
29. oktoober 2021, 17:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ruts. 29. oktoober 2021, 17:26
Hingamisraskustega grippi koolevad tavaininimesedki kodus asemel.
Kristiina 29. oktoober 2021, 17:55
Lämbuvad unes. Invasiivsel
jajaa...29. oktoober 2021, 17:09
..kõikvõimalike kohutavate perspektiivide maalimine on järgmine samm alatuste ja valede propaganda veskis, nüüd rakendatakse seegi vaktsineerimise vankri ette. Põhimõttel, et kui ei vaktsineeri, siis on su tulevik justnimelt selline, nagu artiklis kujutatakse. Aga tegelikult võib just sellline tulevik ooodata nimelt vaktsineeritud inimesi, kes on loovutanud oma keha meditsiinilise eksperimendi läbiviimiseks.
ega lame.maalased29. oktoober 2021, 17:18
ei saa millestki aru, panevad ikka segast edasi!
82 a29. oktoober 2021, 17:06
Tahan eutanaasia seadust!
Kunagi korjati29. oktoober 2021, 18:41
selle jaoks allkirju ja siis mindi Riigikokku üle andma, vastu võttis kesik Mölder ja ütles: me ei hakka isegi arutama mitte, aga valimistel tahtis hääli küll.
Lugeja29. oktoober 2021, 17:05
Nagu näha, paljastas ajakirjanik viisi, kuidas arstid saavad end jumalanna tunda-patsient sõltub ainult teistest. Psüühikahäirega meedikutele on see kindlasti motiveeriv.
simon29. oktoober 2021, 17:17
Läbipõdenute, õedede ja arstide kirjeldused ajakirjanduses on olulised tunnistused kriminaalkurjategijate kriminaalkuritegude juurdlemisel ja kohtu alla andmisel. Sakalas avaldatud juhtumis oli 4 kriminaalset toimingut inimese suretamisel abitusse seisundisse jätmise meetodil.
aus29. oktoober 2021, 17:04
olen vaktsineeritud, aga olen hirmutamise vastu, see ei mõju kuidagi hästi tervisele ja psühhikale, ....
see pole hirmutamine29. oktoober 2021, 17:21
Sinuga tõenäoliselt nii ei juhtu, kui just avariisse ei satu jne...
Natsipropaganda täies ilus!29. oktoober 2021, 17:00
Meie oma Bolševikud ÕL-is on võtnud Goebbelsi propaganda kasutusele inimeste hirmutamiseks.
Hitlerit29. oktoober 2021, 18:43
mängib ikka Martin, ja erakond vene meetoditega.
Mammu29. oktoober 2021, 16:59
Mul tekib mõnikord tunne, et elan Hiinas, kus kõik on valitsuse kontrolli all ja kõike näidatakse ainult selle külje pealt, kust valitsus käsib. Õudne hirmutamine ja propaganda käib päevast päeva. Kust saab kontrollida, kas Eesti on üldse veel demokraatlik vabariik või on selles osas vahepeal muutusi toimunud?
To mammule29. oktoober 2021, 17:35
Kui oled statistikat jälginud siis oled ehk märganud, et need, kes kuntsliku hingamisaparaadi alla satuvad ja enamasti ka surevad, on 99% kaasuvate krooniliste haigustega inimesed. Kusjuures pole vahet, kas vaktsineeritud või mitte. Seega meil polegi sellistele inimestele head lahendust mida teha, et nad sinna ei satuks. Ainus võimalik lahendus oleks nende täielik isoleerimine teistest inimestest, aga see ei ole ka tegelikult ju hea.
Ja mammule29. oktoober 2021, 18:19
olen 40 sporditreener , sattusin just sinna ja mida kirjutatakse on kõik õige ja nüüd on minul 75% kopsu kahjustust. See pole hirutamine , see on tõde
Tundub29. oktoober 2021, 16:52
et nii süstitutega läheb.
kuule29. oktoober 2021, 17:22
Jah,29. oktoober 2021, 18:45
kui Martin süstis sulle hobuse ravimit.
Jajaa29. oktoober 2021, 16:45
Mida veel? Et mitte patsiendiga tegeleda, tuleb rahusteid ja rohte süstida, natuke hapnikku kaa...
uudishimust küsin29. oktoober 2021, 16:43
Huvitav, kas kõrgema etapi intensiivravisse pääseb ainult koroonaga?
teame seilasime, ei midagi ilusat29. oktoober 2021, 16:46
Mõningad opid on sama teenusega, aga lühemalt
Jurakas29. oktoober 2021, 21:24
Vaktsiiniga pääseb ka. Varem saadi sinna ennekõike avariide-õnnetuste järel. Ja need olid seal tihti oluliselt kauem kui koroonas olijad. Vt. kasvõi pikalt koomas olnud võidusõitjat, kes mägedes suusatades "lendas".
aru ei saa29. oktoober 2021, 16:36
milleks on vaja seda õudust üldse kirjutada,ega see ei pane ju vaktsineerima rohkem,pigem hirmutab ja muudab sisimas sind hoopis tõrjuvamaks kõige suhtes, kas siis hirmutamine ongi viimane piisk karikasse...
aga29. oktoober 2021, 16:49
mingi Jõgeva jorss kutsus ju revolutsionääre haiglatesse luurama.Et seda mitte teha,vaatad siit.
... 29. oktoober 2021, 17:04
Kallas lubas ringreise hakata haiglatesse korraldama.
Pole sõnu (JÄRG)29. oktoober 2021, 16:34
...päevast päeva hirmutatakse.
aitab ässitamisest29. oktoober 2021, 16:34
väga vastik, kuidas rahvas järjest enam üles keeratakse äärmuslike ja vastandlike artiklitega. olgu see toidu ladumisega lindile või laulja tütre haiguse esitlemine või hirmutamine intensiiviga jne
kas sinust siis kirjutati,29. oktoober 2021, 18:48
et nüüd pahandad :)?
Kui ma ei oleks selles eas nagu praegu,ma lahkuksin Eestist.Õudne,mis toimub ja kuidas inimesi päeva29. oktoober 2021, 16:31
29. oktoober 2021, 16:22
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Sünge Olevik 29. oktoober 2021, 17:08
Võid olla kindel, et saad nii haiglasse kui ka sured, ainult statistikas sa enam ei kajastu kuna vaktsineeritud surnuid on juba enamus.
Õde , Vend , Meditsiin 29. oktoober 2021, 16:20
Milleks see jutt , milleks need kirjeldused . Ausõna , mida me tegema peame , kes meist seda haigust siia maailma tahtis , ilmselt mitte keegi . Tuleb elada selle horroriga , üks jääb haigeks , teine mitte . Õde seletab , seletagu palju tahab , loomulikult kui inimene on abitus olukorras on pilt küllaltigi masendav .
kes tahtis,29. oktoober 2021, 18:50
need, kes laupäeval Vabaduse väljakul karjusid, muidu poleks ju põhjust, homod unustatud, pagulasi ei tule, ainult need 13, mis Martini reklaamis.
29. oktoober 2021, 16:20
Enne ei vaktsineeri, kuni vaktsiiniostulepingud avalikustatakse.
narkoosiõde29. oktoober 2021, 23:10
Ärkasid jälle koomast ja rapsid siin edasi
karoova29. oktoober 2021, 16:17
Aga kõige tähtsam jäi kirjutamata- kas oled selle ajal narkoosis (kunstlikus koomas) ega tunne valu, või oled teadvusel ja tunned kõike
Koomas 29. oktoober 2021, 18:52
pidid ka kõike tundma, ise olin kunagi opil narkoosis, aga kuulasin arstide omavahelist juttu.
Targem haiglast eemale hoida.29. oktoober 2021, 16:14
ERR.ee-s on hetkel artikkel, kus PERHi anestesioloog kirjeldab, mida patsientidele antakse. Tema nimekirjas on mingid ülikallid ravimid, millest on tema enda sõnade järgi vähe tolku, aga puuduvad C-vitamiin, D-vitamiin, tsink jms.
EKRE poi29. oktoober 2021, 16:23
Miks ei anta hobuse ravimeid, ma kuulsin et välismaal konservatiivsetes riikides viiaks kõi covidi poisid loomakliinikusse, kus paremad rohud.
Aga olengi olnud29. oktoober 2021, 16:07
intensiivis, mõistuseta! Küll mitte koroonaga, verevalumiga peas. Kõik ei ole süüdi, et satuvad intensiivi. Sellepärast arstiteadus ongi, et aidata. Arstid teevad tööd südamega. Kui aga juhtuvad halvustama patsiente, ei tee nad enam tööd südamest, vaid raha eest, et artikli eest tasu saada! Sellised halvustajad kisuvad arstide mainet alla!
oi, oi,29. oktoober 2021, 18:54
teevad tööd tasu eest? Kas sa töötad tasuta? Ja kui koormus liiga suur, siis ei püüa seda vähendada?
naiiv29. oktoober 2021, 16:07
Väga rumal küsimus, aga kas toit läheb läbi kõhu tehtud augu või kõrist sondiga. Kui seal kõris juba mingi hapnikutoru ees on.. Mis kateeter on, seda tean. aga kuidas nr 2 välja saab, kas haige on mähkmega või kah mingi toru. Ei soovi negat vastuseid (näit.mine ise sinna, saad teada), vaid et teaks, millest olen esialgu pääsenud.
Kas magasid anatoomia tunni ajal29. oktoober 2021, 17:19
Toit ei lähe kõrisse,vaid söögitoru kaudu sondiga makku
Kas 29. oktoober 2021, 18:55
tilgutite kaudu ei toideta, ega pea ju seapraadi sööma.
Kas sa tahad seda üldse teada...29. oktoober 2021, 16:04
... mis toimub onkoloogiahaiglas aastast aastasse 24/7
h29. oktoober 2021, 15:15
Kogemuste meditsiini töötajatele on intensiivis töö tavaline kätteõpitud töö, mida on vaja teha , et vastavad tööülesanded oleks tehtud ja nimetus ütlebki, et seal lebavad vähem või kauem patsiendid , kes saavad välja edasi taastumisele, surevad või liiguvad edasi teistesse osakondadesse. Spetsiaalset riietust kannavad intensiivis töötavad inimesed iidamast aadamast ajast, et patsiente ja ennast kaitsta. Muidugi verisulis med kooli noored ehmuvad ja kukuvad emotsioonitsema aga nii kaua astu ei pea.
.... aga ma ei suuda ju talle tema last asendada!!!!!! 29. oktoober 2021, 14:55
Neid haigeid olen ma sellisena näinud ka varem, mitu aastat tagasi. Aga siis polnud õnneks vaja neid skafandreid selga toppida. Nägin lühikese aja jooksul paljutki, mida inimesed väljaspool haiglat pole näinud. Ka intensiivis. Kui üks vana ema igatses oma lapsi vaatama. Aga lapsed ei tulnud...... Ja kui lõpuks täiskasvanud poeg tuli .... siis oli juba hilja. Väga valus ol'i kuul'ata, kuidas ema nuttis, seljaga teiste poole. Muide, selleks, et see poeg ÜLDSE suvatseks tulla, o'i vaja osakonnajuhatajal ISIKLIKULT helistada!!!!!!!!!! Ma püüdsin küll lohutada seda ema, .
h29. oktoober 2021, 14:43
Anna mõistust! 29. oktoober 2021, 14:57
Medõde loomulikult!!!!!! Kuidas sul nii pikad juhtmed on?????
üks konservatiiv29. oktoober 2021, 18:59
tegi valimisteks konservi, mille karbile oli kirjutatud tema nimi, aga kirjas polnud kellele see, andsin igaks juhuks koerale, pole ju ise inimsööja.
kutsun üles ignoreerima taolisi artikleid!29. oktoober 2021, 14:31
intensiivis ongi haiged ja surijad. on olnud aegade algusest peale ja lõpuni. millegipäearast viimasel ajal on hakatud seda hirmuporri igapäevaselt ja lahkelt jutustama.
Andres29. oktoober 2021, 14:25
Postimees:18 tunni eest — Täna saadeti välisministeeriumist Keeniasse missioonile Eesti Arstid Aitavad Maailma delegatsioon, kes veedavad Aafrikas arstiabi osutades Ja meil paigaldavad torusid kaitseväe parameedikud !!!
tohoh tonti29. oktoober 2021, 17:00
Mis kuradi Keenia!!! Päevast päeva on ulg, et arste pole ja seda pole ja teist pole. Kas Eesti arstid ei peaks hetkel Eestis aitama, ah!!!!!!
Sünge Olevik 29. oktoober 2021, 17:35
Turismireisile siinse kaamose eest, kuna haigetega pole probleemi, probleem on ainult seisma jäävate vaktsiinidega, las minna. Kui oleks siinsete haigetega mure, ei siis saadetaks.
Arst29. oktoober 2021, 19:25
kuna ekre oma kambaga laupäeval sü-litasid meie peale, siis läheme mingiks ajaks ohutumasse kohta pingest vabanema.
... 29. oktoober 2021, 20:40
Aga kuidas jääb teie topeltvaktsineeritud haiglas voolikute all lebavate ja surevate patsientidega, kas võtate kaasa?
Tublid29. oktoober 2021, 13:50
Sarnase artikli peaks kirjutama ka suitsetajatele ja alkohoolikutele ning saatma ka tubaka- ja viinatöösturitele. Kahjuks on meedias nii palju valetatud, et inimesed ei vaevu seda juttu lugema.
VIINAMEES JA SUITSETAJAD SEDA RIIKI ÜLEVAL HOIAVADKI29. oktoober 2021, 14:08
KUIDAS KEEGI EI LOE???
Tublid29. oktoober 2021, 14:28
Selles ongi asi, et riik teenib aktsiisidega suured summad, et inimesed haiglasse satuksid.
Tubli ikka29. oktoober 2021, 17:18
Alkost ei tea,aga suitsetajad ei haigestu nii kergelt coronasse.Maailmameedias oli sellekohane artikkel,kus teatati,et ainult 20 % suitsetajatest haigestuvad covidisse !
Paljudele suitsetajatele29. oktoober 2021, 19:28
ei pea ka pensionit maksma, kuna surevad enne vähki, seega, vahet pole, millesse. Mul onu suri ja mitmed töökaaslased ka, kuna olid kirglikud suitsetajad.