Uudised

Maskikandmise vastunäidustust kinnitab vaid eriarsti väljastatud tõend (4)

LISA KOMMENTAAR

3. november 2021, 22:53
Nägin täna poes mitut noort meest, kes vaidlesid turvamehega ja ütlesid mitu korda, et neil on maskikandmiseks vastunäidustused. Pärast nägin üht neist õues, kimus himuralt suitsu.. Piinlik nende lamemaalaste pärast, kes oma õigust taga ajavad. Vaktsineerimisest saan ma aru - see on tõsine asi ja seal võib olla tõesti rida põhjuseid, miks mitte ennast vaktsineerida. Aga et ka maski puhul lihtlabast kiusu ajada, see ei ole enam kuidagi väärikas - mulje jääb pigem kui madala haridustasemega ja pahatahtlikust inimesest.
Lähen homme3. november 2021, 17:36
ära Soome! Seal ei sandistata inimesi sellega, et vabatahtlik seadustatakse sundusega!
Odin3. november 2021, 16:21
Ka minu poolt mõtlemisainet. Teadaolevalt nõub KaKa ja Kiiga Kaaga poolt läbi surutud korraldus maski kandmist saunas ja ütleb, et Spaas ei pea maski kandma. Nüüd ma loen, et saunalaval ei pea kandma kuna märjaks saades kaotab see oma kaitsevõime. Siit siis ka minu küsimused: Miks Spaa külastaja on tähtsam kui saunaline ning mitu maski peab saunalisel saunas käies olema? Teatavasti õige saunaline leilitab end mitu korda ja käib ka dušši all või basseinis. Totrus kuubis ja kiiga-kaaga saunalistele seebiks!
mõtlemiseks herr Vaiknemetsale3. november 2021, 15:17
Hea Ragnar: Maski ei tule kanda tegevustes, kus see ei ole võimalik, näiteks vahetul sportimisel ja veega kokkupuutel, samuti restoranis süües. Kas see tähendab, et kohvikus või baaris einestades peab ikkagi mask näos olema ja kohvi, šnitsli ja näiteks sefiiritordi manustamine käib läbi selle? Palun selgitage täpsemalt. Ja veel - kas Terviseameti rünnakrühmlased koos politseiga jätkavad ikkagi covidpasside nõudmist einestajatelt, kuigi on siililegi selge et covidpass ei ole nakkusohutuse garantii.